menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Dva routery - jeden širokopásmového připojení.

Reply

Thread Nástroje
Old 18 března 2007, 18:54
Nový člen skupiny

Jak se mohu připojit k routeru tak, jak můžete použít čistý? Mám dva routery v domě (jeden je použit pro připojení k systému můj Xboxes odkaz hrát a druhý slouží jako vstupní brána pro svůj vysokorychlostní připojení k síti a všechny počítače v domě). Co jsem chtěl udělat, je připojit jeden z xboxes k internetu pro Xbox Live, aniž by pro připojení k routeru, který je fyzicky připojen k internetu. Obě jsou bezdrátové směrovače, takže jsem hádat dva směrovače může komunikovat bezdrátově? Je to možné? Jak by někdo chodí dělat? Router připojen k Xboxes nemá internet schopnosti na to, což je důvod, proč chci připojit dva routery.
Old 18 března 2007, 19:20
Nový člen skupiny

Musíte se připojit směrovače v některých způsobem. Pokud děláte to bezdrátově, pak vše záleží na schopnosti směrovače, který používáte. Měli byste být schopni nastavit jednu jako přístupový bod a druhý jako opakovač.
Old 18 března 2007, 20:21
Nový člen skupiny

OK, v první řadě je potřeba se nad některými otázkami. Protože máte směrovač připojen k internetu, můžeme předpokládat, pár základních věcí o vašem routeru setup.1. Oba routery běží NAT.2. Oba routery běží dhcp3. Oba routery předpokládat, že jsou nezávislé systémy. To vyvolává některé otázky: 1. Dvoulůžkový NAT = Network č. Work2. Dvou protichůdných DHCP serverů se stejnou adresu rozsah = Network č. Work3. Snažím se začleňují dvě samostatné systémy = Configuration změny needed.My poradenství pro Vás: 1. Vypnout DHCP v routeru připojeny k XBOXes2. Vypnout NAT v routeru připojeny k XBOXES3. Vypnout směrování v routeru připojeny k XBOXES (to v podstatě obrací routeru do velkého starého spínač, který je perfect.Now bezdrátové otázka je jiná věc. Kdybych to věděl, které konkrétní routery jste používali bych vědět, zda je podporována "Wireless Překlenovací". V každém případě, poté, co se vám tři úkoly jsem říkal výše, měli byste být schopni přijmout Cat5e kabel a vložte ji mezi oběma systémy a XBOX systém by měl přepínání paketů v pohodě.
Old 30. červenec 2007, 22:45
Nový člen skupiny

Ahoj, promiň oživit toto vlákno, ale to je můj přesný problém.

Snažím se spojit dva bezdrátové směrovače spolu bez drátů. Jeden směrovač Linksys WRT54GS je připojen k internetu je. Dalším routeru Netgear WGR614 má jiný segment Lan, že já jsem se snaží připojit bezdrátově k Linksys router.

V podstatě chci Netgear router chovat jako bezdrátový most (nebo klienta, bez ohledu na termín je přesnější), která přijímá signál z Linksys potom distribuuje internet se zbytkem sítě, která je připojena k Netgear router.

Vím, že několik zbrusu směrovačů mohou to udělat jako buvolů a Linksys. ale Netgear jsem hledal všude a nemůže najít stránky, které popisují konkrétní postupy.

Když jsem napsali Netgear homepage IP 192.168.0.1, nevidím žádné režimech, které odpovídá most, klient nebo WDS módy. Ale já jsem věděl, že je možné nastavit router Netgear někým konkrétně konfiguraci DHCP a masku podsítě a SSID a tak podobně? Díky
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.