μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Δύο δρομολογητές - μία ευρυζωνική σύνδεση.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Μαρτίου 2007, 18:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δύο δρομολογητές - μία ευρυζωνική σύνδεση.

Πως μπορώ να συνδέσω τα δύο routers, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το καθαρό; Έχω δύο δρομολογητές στο σπίτι (το ένα χρησιμοποιείται για τη σύνδεση μου για το σύστημα Xboxes σύνδεσμο παίξει και η άλλη είναι να χρησιμοποιείται ως πύλη για την ευρυζωνική σύνδεση μου στο δίκτυο και όλα τα PC στο σπίτι). Τι έχω να θέλω να κάνουμε είναι να συνδέσετε μία από τις xboxes στο διαδίκτυο για Xbox Live, χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσετε με το router που είναι φυσικά συνδεδεμένη με το Διαδίκτυο. Και τα δύο routers είναι ασύρματο, οπότε είμαι μαντέψουν τις δύο δρομολογητές μπορούν να επικοινωνούν ασύρματα; Είναι αυτό δυνατό; Πώς θα ήταν μία κίνηση γύρω από αυτό; Ο δρομολογητής συνδέεται με το Xboxes δεν έχει τις δυνατότητες του Διαδικτύου σε αυτό, το οποίο είναι ο λόγος που θέλω να συνδέσετε τις δύο δρομολογητές.
Old 18 Μαρτίου 2007, 19:20
Νέο Μέλος Ομάδα

Μπορείτε να συνδέσετε το δρομολογητές σε ορισμένες τρόπο. Αν το κάνουν ασύρματα τότε όλα εξαρτώνται από την ικανότητα των δρομολογητών που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να ορίσετε μια ως ένα σημείο πρόσβασης και το άλλο ως επαναλήπτη.
Old 18 Μαρτίου 2007, 20:21
Νέο Μέλος Ομάδα

ΟΚ, πρώτα από όλα πρέπει να έρθουν πάνω από ορισμένα ζητήματα. Επειδή έχετε ένα δρομολογητή συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο, μπορούμε να υποθέσουμε μερικά βασικά πράγματα για το δρομολογητή σας setup.1. Και οι δύο δρομολογητές εκτελείτε NAT.2. Και οι δύο δρομολογητές εκτελείτε dhcp3. Και οι δύο δρομολογητές υποθέσουμε ότι πρόκειται για ανεξάρτητους συστήματα. Αυτό προκαλεί κάποια θέματα: 1. Double NAT = Network Δεν Work2. Δύο αντιφατικές διακομιστές DHCP με το ίδιο εύρος διευθύνσεων δικτύου = Δεν Work3. Προσπαθώντας να ενσωματώσουν δύο συστήματα standalone = Διαμόρφωση αλλαγές needed.My συμβουλές για να έχετε: 1. Απενεργοποίηση DHCP στο δρομολογητή συνδεδεμένο με το XBOXes2. Απενεργοποιήστε το δρομολογητή NAT στο συνδεδεμένα με το XBOXES3. Απενεργοποιήστε ROUTING στο δρομολογητή συνδεδεμένο με το XBOXES (αυτό ουσιαστικά μετατρέπει το δρομολογητή σε ένα μεγάλο παλιό διακόπτη, που είναι το ασύρματο perfect.Now θέμα είναι άλλο θέμα. Αν ήξερα που ειδικών δρομολογητών σας χρησιμοποιώντας, θα ήθελα να μάθω αν υποστηρίζεται "Wireless Bridging". Εν πάση περιπτώσει, από τη στιγμή που κάνετε τις τρεις αποστολές που έχω πει παραπάνω, θα πρέπει να είναι σε θέση να λάβει Cat5e καλώδιο και συνδέστε τους μεταξύ των δύο συστημάτων και η XBOX σύστημα θα πρέπει να στραφούν τα πακέτα μόνο ωραία.
Old 30 του Ιουλίου 2007, 22:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, συγγνώμη για να αναβιώσει αυτό το νήμα, αλλά αυτό είναι το ακριβές πρόβλημα.

Είμαι προσπαθεί να συνδέσει δύο ασύρματα routers καθώς ΧΩΡΙΣ ένα σύρμα. Ένας δρομολογητής Linksys WRT54GS internet έχει συνδεθεί με αυτό. Ένα άλλο router, Netgear WGR614 έχει Lan άλλο τμήμα που είμαι προσπαθεί να συνδεθεί ασύρματα με το router Linksys.

Βασικά θα ήθελα το Netgear router να ενεργεί σαν μια ασύρματη γέφυρα (ή πελάτη, ό, τι είναι πιο σωστό όρο) που λαμβάνει σήμα από τότε Linksys διανέμει το διαδίκτυο με το υπόλοιπο της λαν που είναι συνδεδεμένο με το Netgear router.

Γνωρίζω λίγα μάρκα δρομολογητές μπορεί να το κάνει αυτό, όπως και βουβάλου Linksys. αλλά για το Netgear, κοίταξα παντού και δεν μπορείτε να βρείτε έναν δικτυακό τόπο που περιγράφει τις ειδικές διαδικασίες.

Όταν δακτυλογραφηθεί Netgear 192.168.0.1 IP του ιστοσελίδα, δεν βλέπω κανένα τρόπους που αντιστοιχεί στη γέφυρα, πελάτη ή WDS τρόπους. Αλλά αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να καθοριστεί το Netgear router ειδικά από την ρύθμιση του DHCP και μάσκα υποδικτύου SSID και τέτοια; Ευχαριστώ
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.