manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Dva usmjerivači - jedna širokopojasne veze.

Reply

Thread Tools
Old 18 ožujak 2007, 18:54
Novi član grupe

Default Dva usmjerivači - jedna širokopojasne veze.

Kako mogu povezati usmjerivač taj način mogu koristiti obje mreže? Imam dva usmjerivače u kući (jedna se koristi za povezivanje sustava za moje Xboxes link igrati, a drugi služi kao gateway za moju vezu i širokopojasne mreže na svim računalima u kući). Što sam žele učiniti je priključiti jedan od xboxes na internet za Xbox Živ bez spojite ga na ruter koji je fizički spojeni na internet. Obje su bežični usmjerivač, tako sam guessing dva usmjerivači mogu komunicirati bežično? Je li to moguće? Kako bi jedan kolati radiš? U ruter spojen na Xboxes nema mogućnosti interneta na nju, što je razlog zašto želim spajanje dvaju usmjerivača.
Old 18 ožujak 2007, 19:20
Novi član grupe

Morate spojiti usmjerivač na neki način. Ako se to bežično onda to sve ovisi o sposobnosti usmjerivač na kojeg koristite. Trebali biste biti u mogućnosti postaviti jednu kao pristupnu točku, a drugi kao repeater.
Old 18 ožujak 2007, 20:21
Novi član grupe

OK, prije svega potrebno je doći na nekoliko pitanja. Budući da imate ruter spojeni na Internet, možemo pretpostaviti nekoliko osnovnih stvari o setup.1 vaš usmjerivač. Obje prikazuju NAT.2 usmjerivača. Obje prikazuju DHCP3 usmjerivača. Oba usmjerivača pretpostaviti da su neovisne sustave. Ovo uzrokuje neka pitanja: 1. Dvostruko NAT = Network Ne Work2. Dvije sukobljene DHCP poslužitelji s istom adresom raspon = Network Ne Work3. Pokušaj integriranja dva sustava samostalne izmjene needed.My = Konfiguracija savjet za vas: 1. Isključi DHCP u ruter spojen na XBOXes2. Isključite NAT u ruter spojen na XBOXES3. Isključite usmjeravanje u ruter spojen na XBOXES (ovo zapravo pretvara u ruter veliki stari prekidač, što je bežični perfect.Now tema je još jedna stvar. Ako sam znao koji određeni usmjerivači koji ste koristili, htio bih znati da li je podržan "Bežične Premostiti". U svakom slučaju, nakon što činiti tri zadaće sam ti rekao gore, trebali biste biti u mogućnosti uzeti Cat5e kabel i utikač ga između dva sustava, a sustav bi trebao Xbox uključujte pakete sasvim u redu.
Old 30 srp 2007, 22:45
Novi član grupe

Pozdrav, ispričavam se oživiti ovaj thread, ali ovo mi je točno problem.

Ja sam težak to povezivanje bežični usmjerivač dvoje zajedno, bez žica. Jedan ruter, Linksys WRT54GS ima internet spojeni na njega. Još jedan ruter, netgear WGR614 je drugi segment Lan da sam pokušavate spojiti bežično na linksys ruter.

Uglavnom želim se netgear ruter da djeluju kao bežični most (ili klijenta, bez obzira na termin je više ispraviti) koji prima signal sa linksys zatim raspoređuje na Internet za sve ostalo je LAN koji je spojen na ruter netgear.

Znam nekoliko brand usmjerivači mogu to učiniti kao što je bivol i linksys. ali za netgear sam pogledao svugdje i ne mogu naci web stranicu koja opisuje konkretne postupke.

Kad sam kucanog netgear's homepage IP 192.168.0.1, JA dont 'vidjeti bilo koji modovi koji odgovara mosta, klijenta ili WDS moda. Ali ja sam pitate, da li je moguće podesiti ruter netgear do konkretno Konfiguriranje DHCP i maska podmreže i SSID stvari kao što je to? Hvala
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Broadband Connection SNR vodi ispuštajući bimbobarbie Networking, Modemi & VoIP 2 25 srpanj 2009 02:58
Širokopojasni ADSL modem connection pitanje chrisleech11 Networking, Modemi & VoIP 5 11 siječanj 2008 11:58
D-link širokopojasna veza problemi PunterCam Networking, Modemi & VoIP 1 11. prosinac 2007 12:44
Ne može dijeliti širokopojasna veza između 2 računala simbeb Networking, Modemi & VoIP 7 10. prosinac 2007 03:01
Software za intermitentna širokopojasna veza PeterD Općenito Software Chat 2 19. srpnja 2007 11:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.