kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Két útvonalválasztók - egy szélessávú kapcsolatot.

Reply

Téma eszközök
Old Március 18, 2007, 18:54
Új tag Csoport

Default Két útvonalválasztók - egy szélessávú kapcsolatot.

Hogyan lehet csatlakozni a router így egyaránt használható a net? Van két router a házban (egy használt kapcsolódni én Xboxes link játszani a rendszert és a többi használják átjárónak mert a szélessávú kapcsolat és a hálózat összes PC-k a házban.) Mi vagyok én, hogy nem akarnak csatlakozni az egyik xboxes, hogy az internet az Xbox Live, anélkül, hogy csatlakoztassa a router, hogy fizikailag kapcsolódik az internethez. A két vezeték nélküli útválasztók, hogy én vagyok kitalálni a két vezeték nélküli kommunikációra képes router? Lehetséges ez? Milyen lenne egy tájékoztasson ezt? A router csatlakozik a Xboxes nincs internet képességek rá, ezért szeretnék csatlakozni a két routers.
Old Március 18, 2007, 19:20
Új tag Csoport

Meg kell csatlakoztatni a routerek bizonyos módon. Ha ezt teszi, akkor az összes vezeték nélküli függ a képesség a router használ. Meg kell tudni, hogy az egyik, mint egy hozzáférési pont és a többi, mint ismétlő.
Old Március 18, 2007, 20:21
Új tag Csoport

OK, Először is át kell jönni a problémáit. Mert van egy router kapcsolódik az internethez, akkor feltételezhető, néhány alapvető dolgot az útválasztó setup.1. Mindkét útvonalválasztók futó NAT.2. Mindkét útvonalválasztók futtató dhcp3. Mindkét útvonalválasztók vállalja, hogy a független rendszer. Ez az oka néhány kérdést: 1. Dupla NAT = Network No Work2. Két ellentétes DHCP szerver az azonos címet range = Network No Work3. Megpróbálom, hogy a két különálló rendszer = Configuration változások needed.My tanácsot ad neked: 1. Kapcsolja ki a DHCP a router kapcsolódik az XBOXes2. Kapcsolja ki a NAT router kapcsolódik az XBOXES3. Kapcsolja ki útvonalát a router kapcsolódik az XBOXES (ez alapvetően fordul a router egy nagy öreg kapcsolóval, amely a vezeték nélküli perfect.Now kérdés az más kérdés. Ha tudtam, hogy mely konkrét útvonalválasztók amit használ, azt tudom, hogy támogatja "Wireless Bridging". Mindenesetre, ha ezt a három feladat, amit mondtam fent, akkor képesnek kell lennie arra, hogy egy Cat5e kábelt, és csatlakoztassa a két rendszer között és az Xbox rendszert kell váltani a csomagra, csak finom.
Old Július 30 2007, 22:45
Új tag Csoport

Szia, bocs, hogy ez a téma újraéleszteni, de ez az én pontosan a problémát.

Én próbál kapcsolódni két vezeték nélküli útválasztó együtt a drót. Egy router, Linksys WRT54GS az internet kapcsolódik hozzá. A másik router, Netgear WGR614 Lan van egy másik szegmens, hogy én próbálok csatlakozni a Linksys vezeték nélküli router.

Alapvetően akarom a Netgear routert úgy viselkedni, mint egy vezeték nélküli híd (vagy az ügyfél számára, ami több helyes kifejezés), hogy kap jelet Linksys majd szétosztja az internetet a többi lan ez kapcsolódik a Netgear routert.

Tudom, hogy néhány márkájú router tud csinálni, mint a bivaly és a Linksys. de a NETGEAR, néztem mindenhol és nem találom a honlapon, hogy leírja azokat a különleges eljárásokat.

Amikor typed Netgear IP 192.168.0.1 honlapjára, én nem látok semmilyen mód, hogy az megfelel-híd, az ügyfél, vagy WDS módokat. De kíváncsi vagyok, lehetséges, hogy a Netgear útválasztó által kifejezetten konfigurálásakor a DHCP és az alhálózati maszkot és az SSID ilyesmi? Köszönöm
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A szélessávú kapcsolat SNR Keeps Dropping bimbobarbie Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 25. július 2009 02:58
A szélessávú ADSL modem csatlakozás kérdése chrisleech11 Hálózatépítés, Modems & VoIP 5 11. január 2008 11:58
D-Link a szélessávú kapcsolat problémák PunterCam Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 11. december 2007 12:44
Nem tudja osztani a szélessávú kapcsolat 2 PC simbeb Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 10. december 2007 03:01
Szoftver intermittáló szélessávú kapcsolat Peterd General Chat szoftver 2 19. július 2007 11:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.