![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan lehet csatlakozni a router így egyaránt használható a net? Van két router a házban (egy használt kapcsolódni én Xboxes link játszani a rendszert és a többi használják átjárónak mert a szélessávú kapcsolat és a hálózat összes PC-k a házban.) Mi vagyok én, hogy nem akarnak csatlakozni az egyik xboxes, hogy az internet az Xbox Live, anélkül, hogy csatlakoztassa a router, hogy fizikailag kapcsolódik az internethez. A két vezeték nélküli útválasztók, hogy én vagyok kitalálni a két vezeték nélküli kommunikációra képes router? Lehetséges ez? Milyen lenne egy tájékoztasson ezt? A router csatlakozik a Xboxes nincs internet képességek rá, ezért szeretnék csatlakozni a két routers. |
|
| |||
| |||
| Meg kell csatlakoztatni a routerek bizonyos módon. Ha ezt teszi, akkor az összes vezeték nélküli függ a képesség a router használ. Meg kell tudni, hogy az egyik, mint egy hozzáférési pont és a többi, mint ismétlő. |
|
| |||
| |||
| OK, Először is át kell jönni a problémáit. Mert van egy router kapcsolódik az internethez, akkor feltételezhető, néhány alapvető dolgot az útválasztó setup.1. Mindkét útvonalválasztók futó NAT.2. Mindkét útvonalválasztók futtató dhcp3. Mindkét útvonalválasztók vállalja, hogy a független rendszer. Ez az oka néhány kérdést: 1. Dupla NAT = Network No Work2. Két ellentétes DHCP szerver az azonos címet range = Network No Work3. Megpróbálom, hogy a két különálló rendszer = Configuration változások needed.My tanácsot ad neked: 1. Kapcsolja ki a DHCP a router kapcsolódik az XBOXes2. Kapcsolja ki a NAT router kapcsolódik az XBOXES3. Kapcsolja ki útvonalát a router kapcsolódik az XBOXES (ez alapvetően fordul a router egy nagy öreg kapcsolóval, amely a vezeték nélküli perfect.Now kérdés az más kérdés. Ha tudtam, hogy mely konkrét útvonalválasztók amit használ, azt tudom, hogy támogatja "Wireless Bridging". Mindenesetre, ha ezt a három feladat, amit mondtam fent, akkor képesnek kell lennie arra, hogy egy Cat5e kábelt, és csatlakoztassa a két rendszer között és az Xbox rendszert kell váltani a csomagra, csak finom. |
|
| |||
| |||
| Szia, bocs, hogy ez a téma újraéleszteni, de ez az én pontosan a problémát. Én próbál kapcsolódni két vezeték nélküli útválasztó együtt a drót. Egy router, Linksys WRT54GS az internet kapcsolódik hozzá. A másik router, Netgear WGR614 Lan van egy másik szegmens, hogy én próbálok csatlakozni a Linksys vezeték nélküli router. Alapvetően akarom a Netgear routert úgy viselkedni, mint egy vezeték nélküli híd (vagy az ügyfél számára, ami több helyes kifejezés), hogy kap jelet Linksys majd szétosztja az internetet a többi lan ez kapcsolódik a Netgear routert. Tudom, hogy néhány márkájú router tud csinálni, mint a bivaly és a Linksys. de a NETGEAR, néztem mindenhol és nem találom a honlapon, hogy leírja azokat a különleges eljárásokat. Amikor typed Netgear IP 192.168.0.1 honlapjára, én nem látok semmilyen mód, hogy az megfelel-híd, az ügyfél, vagy WDS módokat. De kíváncsi vagyok, lehetséges, hogy a Netgear útválasztó által kifejezetten konfigurálásakor a DHCP és az alhálózati maszkot és az SSID ilyesmi? Köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A szélessávú kapcsolat SNR Keeps Dropping | bimbobarbie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 25. július 2009 02:58 |
| A szélessávú ADSL modem csatlakozás kérdése | chrisleech11 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 11. január 2008 11:58 |
| D-Link a szélessávú kapcsolat problémák | PunterCam | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 11. december 2007 12:44 |
| Nem tudja osztani a szélessávú kapcsolat 2 PC | simbeb | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 10. december 2007 03:01 |
| Szoftver intermittáló szélessávú kapcsolat | Peterd | General Chat szoftver | 2 | 19. július 2007 11:26 |
| Téma eszközök | |
| |