פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

שני נתבים - אחד חיבור פס רחב.

Reply

שרשרת כלים
Old 18 מרס 2007, 18:54
קבוצת חברות חדשות

Default שני נתבים - אחד חיבור פס רחב.

איך אני יכול לקשר את נתבים כך הן יכולות להשתמש נטו? יש לי שני נתבים בבית (אחד משמש לחיבור אזור Xboxes עבור מערכת הקישור לשחק והשני משמש כ 'שער שלי חיבור פס רחב וכן את כל רשת מחשבים בבית). אני מה שרציתי לעשות זה לחבר אחד xboxes לאינטרנט עבור Xbox Live ללא צורך להתחבר אל הנתב כי פיזית הוא מחובר לאינטרנט. הם שני נתבים אלחוטיים, כך אני מנחש שני נתבים יכול לתקשר בצורה אלחוטית? האם זה אפשרי? איך היה אחד להתהלך עושים את זה? הנתב מחובר ל Xboxes אין אינטרנט יכולות על זה, וזה למה אני רוצה לחבר את שני נתבים.
Old 18 מרס 2007, 19:20
קבוצת חברות חדשות

אתה צריך לקשור את אופן נתבים מסוימים. אם אתה עושה את זה בצורה אלחוטית אז זה הכל תלוי ביכולת של נתבים אתה משתמש. אתה אמור להיות מסוגל להגדיר כ נקודת גישה והשני בתור מהדר.
Old 18 מרס 2007, 20:21
קבוצת חברות חדשות

טוב, קודם כל אנחנו צריכים לבוא על פני כמה בעיות. כי יש לך נתב שמחובר לאינטרנט, אנו יכולים להניח כמה דברים בסיסיים על הנתב setup.1. שני נתבים פועלות NAT.2. שני נתבים פועלות DHCP3. שני נתבים להניח כי הם מערכות עצמאיות. זה גורם כמה בעיות: 1. NAT כפול רשת = לא Work2. שני שרתי DHCP מתנגש עם אותה כתובת רשת = טווח לא Work3. ניסיון לשלב את שתי המערכות העצמאי = שינוי תצורת needed.My לך עצה: 1. בטל DHCP של הנתב מחובר ל XBOXes2. ביטול NAT של הנתב מחובר ל XBOXES3. בטל הניתוב של הנתב מחובר ל XBOXES (זה בעצם הופך את הנתב לתוך גדול Switch הישן, שבו הוא perfect.Now האלחוטית הבעיה היא עניין אחר. ידעתי אם נתבים ספציפיים שבהם היית משתמש, הייתי יודע אם זה נתמך "אלחוטי גישור". בכל מקרה, ברגע שאתה עושה את שלוש משימות אני כבר אמרתי לך למעלה, אתה אמור להיות מסוגל לקחת Cat5e כבלים ו תקע את זה בין שתי מערכות של מערכת Xbox צריך להחליף את המנות בסדר גמור.
Old 30 יולי 2007, 22:45
קבוצת חברות חדשות

היי, מצטער להחיות את הפתיל, אבל זו בדיוק הבעיה שלי.

אני מנסה לקשר בין שני נתבים אלחוטיים ביחד בלי חוט. אחד הנתב, Linksys WRT54GS יש אינטרנט מחובר אליו. עוד הנתב, netgear WGR614 צלילה יש עוד קטע שאני מנסה להתחבר באופן אלחוטי אל הנתב Linksys.

בעיקרון אני רוצה את הנתב netgear לפעול כמו אלחוטית הגשר (או הלקוח, מה הוא המונח הנכון יותר), אשר מקבלת האות מ Linksys מכן מפיצה את האינטרנט על שאר יאן זה מחובר netgear את הנתב.

אני יודע כמה המותג של נתבים יכולים לעשות את זה כמו Buffalo ו Linksys. אבל netgear, חיפשתי בכל מקום ולא ניתן למצוא באתר האינטרנט המתאר את הנהלים ספציפיים.

כשאני netgear של הקלדת כתובת IP 192.168.0.1 הבית, אני לא רואה שום מצב המתאים לגשר, לקוח, או WDS המצבים. אבל אני תוהה, האם ניתן להגדיר את הנתב על ידי netgear במיוחד בהגדרת DHCP ו מסיכת רשת המשנה ו SSID דברים כאלה? תודה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.