mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Divi maršrutētāji - viens platjoslas savienojumu.

Reply

Thread Tools
Old Marts 18, 2007, 18:54
New Member Group

Default Divi maršrutētāji - viens platjoslas savienojumu.

Kā es varu pieslēgt maršrutētāju, lai gan var izmantot neto? Man ir divas frēzmašīnas in mājā (viens izmanto, lai savienotu manu Xboxes sistēmas link spēlē un citi tiek izmantota kā vārti uz manu platjoslas pieslēgumu un tīklu visiem PC mājai). Kas es esmu, kas vēlas to darīt, ir savienot vienu no xboxes uz internetu Xbox Live bez savienot to maršrutētāju, kas ir fiziski saistīti ar internetu. Gan maršrutētāji ir bezvadu, tāpēc es esmu guessing diviem maršrutētājiem var sazināties vadiem? Vai tas ir iespējams? Kā vienā piegājienā to darīt? Router savienots ar Xboxes nav interneta spējas uz to, kas ir iemesls, kāpēc es vēlos, lai savienotu divus maršrutētājiem.
Old Marts 18, 2007, 19:20
New Member Group

Jums pieslēgt kādā veidā maršrutētājiem. Ja jūs darāt to bez vadiem, tad tas viss ir atkarīgs no spējas frēzmašīnas lietojat. Jums vajadzētu būt iespējai noteikt vienu izveidota kā piekļuves punkts un citu, kā atkārtotāju.
Old Marts 18, 2007, 20:21
New Member Group

Labi, vispirms mums vajag vairāk nāk daži jautājumi. Jo jums ir router savienots ar internetu, mēs varam pieņemt dažas pamata lietas par jūsu maršrutētāja setup.1. Gan maršrutētāji darbojas NAT.2. Gan maršrutētāji darbojas DHCP3. Gan maršrutētāji uzskata, ka tās ir neatkarīgas sistēmas. Tas izraisa daži jautājumi: 1. Double NAT = Network Nr Work2. Divām konfliktējošām DHCP serveri ar pašu adresi diapazons = Network Nr Work3. Mēģinot integrēt divus standalone sistēmām = konfigurācijas izmaiņas needed.My padoms Jums: 1. Izslēdziet DHCP ir router savienots ar XBOXes2. Izslēdziet NAT in router savienots ar XBOXES3. Izslēdziet maršrutu router savienots ar XBOXES (tas būtībā kļūst maršrutētāju vērā lielo veco slēdzi, kas ir perfect.Now bezvadu jautājums ir cits jautājums. Ja es zināju, kam piešķirtas īpašas frēzmašīnas jūs izmantojāt, es gribētu zināt, vai tā ir atbalstījusi "Wireless Bridging". Jebkurā gadījumā, ja jūs trīs uzdevumi es teicu iepriekš, jūs varat veikt Cat5e kabeli un pievienojiet to starp divām sistēmām un XBOX sistēma pāriet pakešu tikai naudas sodu.
Old Jūlijs 30, 2007, 22:45
New Member Group

Hi, piedodiet, lai atdzīvinātu šo pavedienu, bet tas ir mans precīzs problēma.

Es cenšos savienot divus bezvadu maršrutētāju kopā bez vadu. Vienu maršrutētāju, Linksys WRT54GS ir internets, kas saistīti ar to. Citu maršrutētāju, netgear WGR614 ir vēl Lan segmentā, ka es cenšos izveidot bezvadu savienojumu ar Linksys maršrutētājam.

Būtībā es gribu netgear router darboties kā bezvadu tiltu (vai klients, kāds termins ir pareizāka), kas saņem signālu no Linksys tam izplata internetā, lai pārējo lan, kas ir saistīta ar netgear router.

Es zinu dažus zīmola frēzmašīnas var izdarīt, piemēram, bifeļu un LINKSYS. bet netgear, man izskatījās visur un nevar atrast mājas lapā, kas apraksta konkrētās procedūras.

When I typed netgear IP mājas lapā 192.168.0.1, es neredzu nekādu veidu, kas atbilst tilta, klientu vai WDS veidiem. Bet es domāju, ir iespējams noteikt netgear router izveidota ar īpaši konfigurējot DHCP un apakštīkla maska un SSID sīkumi, piemēram, ka? Pateicība
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.