![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cum pot conecta routere astfel încât ambele pot folosi net? Am două routere in casa (una este utilizat pentru a conecta meu Xboxes pentru link-ul sistemului de joacă şi de celelalte este folosit ca un gateway pentru meu conexiune de bandă largă şi la reţeaua de toate PC-uri in casa). Ce Sunt doresc să facă este să se conecteze unul din xboxes la internet pentru Xbox Live, fără a se conecta la un router, care este fizic conectat la Internet. Ambele routere sunt fără fir, astfel încât am ghicitul cele două routere pot comunica fără fir? Este posibil? Cum ar fi un du-te despre faci asta? Router conectat la Xboxes nu are capacităţi de internet pe el, de aceea am dori să se conecteze cele două routere. |
|
| |||
| |||
| Trebuie să vă conectaţi de routere în unele manieră. Dacă vi se face fără fir, atunci totul depinde de capacitatea de routere pe care îl utilizaţi. Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a stabili o ca un punct de acces şi la alte ca un elev repetent. |
|
| |||
| |||
| OK, mai întâi de toate, trebuie să vină peste unele probleme. Pentru ca ai un router conectat la Internet, se poate presupune câteva lucruri despre dvs. ruter setup.1. Ambele routere se execută NAT.2. Ambele routere se execută DHCP3. Ambele routere presupune că ele sunt independente de sisteme. Acest lucru provoacă unele probleme: 1. Dublu NAT = Network Work2 nr. Doua servere DHCP conflict cu aceeaşi adresă de gamă = Network Work3 nr. Încercarea de a integra două sisteme stătătoare = modificările de configuraţie needed.My sfat pentru tine: 1. Dezactivaţi DHCP din router conectat la XBOXes2. Dezactivaţi NAT în router conectat la XBOXES3. Dezactivaţi Routing în router conectat la XBOXES (acest principiu, se transformă într-un router mare trece vechi, care este perfect.Now fără fir problema este o altă problemă. Dacă am ştiut care routere specifice pe care le foloseaţi, as vrea sa stiu daca a sprijinit "Wireless Bridging". În orice caz, o dată ce ai făcut cele trei sarcini le-am spus mai sus, ar trebui să fie capabil de a lua o Cat5e cablu şi plug-o între cele două sisteme şi Xbox sistem ar trebui să treceţi de pachete bine. |
|
| |||
| |||
| Max, îmi pare rău de a revigora acest fir, dar acest lucru este exact problema mea. Am încercat să conecta două routere wireless, împreună cu un microfon. Un router, Linksys WRT54GS internet a conectat la el. Un alt router, netgear WGR614 a Lan un alt segment pe care am încercat să vă conectaţi fără fir la Linksys router. Practic vreau netgear router de a acţiona ca o punte de legătură fără fir (sau client, indiferent de termen este mai corect), care primeşte semnal de la Linksys apoi se distribuie pe internet cu restul de LAN care este conectat la netgear router. Ştiu câteva brand de routere pot face acest lucru, cum ar fi de bivol şi Linksys. dar pentru netgear, m-am uitat peste tot şi nu poate găsi un site care descrie proceduri specifice. Când am scris netgear pagina de IP 192.168.0.1, care nu pot vedea nici un moduri care corespunde la o punte de legătură, de client, sau WDS moduri. Dar eu intreb, este posibil pentru a seta router netgear de specific configurarea DHCP şi masca subreţelei şi SSID chestii d-astea? Mulţumesc |
![]() |
|
| Marcaje |