menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Dva routery - jeden širokopásmového pripojenia.

Reply

Thread Tools
Old 18 marca 2007, 18:54
Nový člen skupiny

Default Dva routery - jeden širokopásmového pripojenia.

Ako sa môžem pripojiť k routeru tak, ako môžete použiť čistý? Mám dva routery v dome (jeden je použitý pre pripojenie k systému môj Xboxes odkaz hrať a druhý slúži ako vstupná brána pre svoj vysokorýchlostné pripojenie k sieti a všetky počítače v dome). Co som chcel urobiť, je pripojiť jeden z xboxes k internetu pre Xbox Live, bez toho, aby pre pripojenie k routeru, ktorý je fyzicky pripojený k internetu. Obe sú bezdrôtové smerovače, takže som hádat dva smerovače môže komunikovať bezdrôtovo? Je to možné? Ako by niekto chodí robiť? Router pripojený k Xboxes nemá internet schopnosti na to, čo je dôvod, prečo chcem pripojiť dva routery.
Old 18 marca 2007, 19:20
Nový člen skupiny

Musíte sa pripojiť smerovače v niektorých spôsobom. Ak robíte to bezdrôtovo, potom všetko záleží na schopnosti smerovača, ktorý používate. Mali by ste byť schopní nastaviť jednu ako prístupový bod a druhý ako opakovač.
Old 18 marca 2007, 20:21
Nový člen skupiny

OK, v prvom rade je potrebné sa nad niektorými otázkami. Pretože máte smerovač pripojený k internetu, môžeme predpokladať, pár základných vecí o vašom routeru setup.1. Oba routery beží NAT.2. Oba routery beží dhcp3. Oba routery predpokladať, že sú nezávislé systémy. To vyvoláva niektoré otázky: 1. Dvojlôžková NAT = Network č Work2. Dvoch protichodných DHCP serverov sa rovnakú adresu rozsah = Network č Work3. Snažím sa integrujú dve samostatné systémy = Configuration zmeny needed.My poradenstvo pre Vás: 1. Vypnúť DHCP v routeru pripojené k XBOXes2. Vypnúť NAT v routeru pripojené k XBOXES3. Vypnúť smerovanie v routeru pripojené k XBOXES (to v podstate obracia routeru do veľkého starého spínač, ktorý je perfect.Now bezdrôtové otázka je iná vec. Keby som to vedel, ktoré konkrétne routery ste používali by som vedieť, či je podporovaná "Wireless Mezanínový". V každom prípade, po tom, čo sa vám tri úlohy jsem říkal vyššie, mali by ste byť schopní prijať Cat5e kábel a vložte ju medzi oboma systémami a XBOX systém by mal prepínanie paketov v pohodě.
Old 30. júl 2007, 22:45
Nový člen skupiny

Ahoj, promiň oživiť toto vlákno, ale to je môj presný problém.

Snažím sa spojiť dva bezdrôtové smerovače spolu bez drôtov. Jeden smerovač Linksys WRT54GS je pripojený k internetu je. Ďalším routeru Netgear WGR614 má iný segment Lan, že já jsem sa snaží pripojiť bezdrôtovo k Linksys router.

V podstate chcem Netgear router správať ako bezdrôtový most (alebo klienta, bez ohľadu na termín je presnejšie), ktorá prijíma signál z Linksys potom distribuuje internet so zvyškom siete, ktorá je pripojená k Netgear router.

Viem, že niekoľko zbrusu smerovačov môžu to urobiť ako byvolov a Linksys. ale Netgear som hľadal všade a nemôže nájsť stránky, ktoré opisujú konkrétne postupy.

Keď som napísali Netgear homepage IP 192.168.0.1, nevidím žiadne režimoch, ktoré zodpovedá most, klient alebo WDS módy. Ale ja som vedel, že je možné nastaviť router Netgear niekým konkrétne konfiguráciu DHCP a masku podsiete a SSID a tak podobne? Vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Širokopásmové pripojenie SNR Udržuje Zahazování bimbobarbie Siete, Modemy & VoIP 2 25.července 2009 02:58
Širokopásmové pripojenie ADSL modem otázku chrisleech11 Siete, Modemy & VoIP 5 11. januára 2008 11:58
D-link širokopásmové pripojenie problémy PunterCam Siete, Modemy & VoIP 1 11. decembra 2007 12:44
Nemôže zdieľať širokopásmové spojenie medzi 2 PC simbeb Siete, Modemy & VoIP 7 10. decembra 2007 03:01
Software pre intermitentnú širokopásmové pripojenie PeterD Všeobecné Software Chat 2 19. júla 2007 11:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.