мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Два усмерива - једна широкопојасне везе.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Јан 2007, 18:54
Нови члан групе

Default Два усмерива - једна широкопојасне везе.

Како могу повезати усмјеривач тај начин могу користити обе мреже? Имам два усмјеривач у кући (једна се користи за повезивање система за моје Ксбоксес линк играти, а други служи као гатеуаы за моју везу и широкопојасне мреже на свим рачунарима у кући). Што сам желе учинити је прикључити један од ксбоксес на интернет за Ксбокс Жив без спојите га на рутери који је физички повезани на интернет. Обе су радио усмјеривач, тако сам гуессинг два усмерива могу комуницирати бежично? Да ли је то могуће? Како би један колати радиш? У рутери спојен на Ксбоксес нема могућности интернета на њу, што је разлог зашто желим спајање двају усмерива.
Old 18. Јан 2007, 19:20
Нови члан групе

Морате спојити усмјеривач на неки начин. Ако се то бежично онда то све зависи о способности усмјеривач на којег користите. Треба да буде у могућности поставити једну као приступну тачку, а други као Репеатер.
Old 18. Јан 2007, 20:21
Нови члан групе

ОК, пре свега потребно је да дође на неколико питања. Будући да имате рутери повезани на Интернет, можемо претпоставити неколико основних ствари о сетуп.1 ваш усмјеривач. Обе приказују НАТ.2 усмерива. Обе приказују ДХЦП3 усмерива. Оба усмерива претпоставити да су независне системе. Ово узрокује нека питања: 1. Двоструко НАТ = Нетуорк Не Уорк2. Две сукобљене ДХЦП сервери са истом адресом распон = Нетуорк Не Уорк3. Покушај интегрисања два система самосталне измене неедед.Мы = Конфигурација савет за вас: 1. Искључи ДХЦП у рутери спојен на КСБОКСес2. Искључите НАТ у рутери спојен на КСБОКСЕС3. Искључите усмеравање у рутери спојен на КСБОКСЕС (ово заправо претвара у рутери велики стари прекидач, што је радио перфецт.Ноу тема је још једна ствар. Ако сам знао који одређени усмерива који сте користили, хтео бих да зна да ли је подржан "бежичне Премостити". У сваком случају, након што чинити три задатке сам ти рекао горе, требали бисте бити у могућности узети Цат5е кабл и утикач га између два система, а систем би требао Ксбокс укључујте пакете сасвим у реду.
Old 30 срп 2007, 22:45
Нови члан групе

Поздрав, извињавамо се оживити овај тхреад, али ово ми је тачно проблем.

Ја сам тежак за повезивање радио усмјеривач двоје заједно, без жица. Један рутери, Линксыс УРТ54ГС има интернет повезани на њега. Још један рутери, нетгеар УГР614 је други сегмент Лан да сам покушавате повезати бежично на линксыс рутери.

Углавном желим се нетгеар рутери да делују као радио мост (или клијента, без обзира на термин је више исправити) који прима сигнал са линксыс затим распоређује на Интернет за све остало је ЛАН који је спојен на рутери нетгеар.

Знам неколико бранд усмерива могу то учинити као што је Биво и линксыс. али за нетгеар сам погледао свуда и не могу наци уеб страницу која описује конкретне поступке.

Кад сам куцаног нетгеар'с хомепаге ИП 192.168.0.1, ЈА донт 'видјети било који модови који одговара моста, клијента или УДС мода. Али ја сам питате, да ли је могуће подесити рутери нетгеар до конкретно Конфигурисање ДХЦП и маска подмреже и ССИД ствари као што је то? Хвала
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Броадбанд Цоннецтион СНР води испуштајући бимбобарбие Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 25. јула 2009 02:58
Широкопојасни АДСЛ модем цоннецтион питање цхрислеецх11 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 11 јануар 2008 11:58
Д-линк броадбанд веза проблеми ПунтерЦам Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 11 децембар 2007 12:44
Не може да деле броадбанд веза између 2 рачунара симбеб Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 10 децембар 2007 03:01
Софтуаре за интермитентна броадбанд веза ПетерД Уопштено Софтуаре Цхат 2 19. јула 2007 11:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц