![]() |
|
| |||
| |||
| Nasıl her net kullanabilirsiniz yönlendiriciler bağlanabilir? Ben (bir ve diğer sistem bağlantısını çalmak için Xboxes bağlanmak için kullanılan benim genişbant bağlantısı için bir ağ geçidi olarak kullanılan evin tüm bilgisayarlar ağa) evde iki router var. Yapacak Xbox Live internete yönlendiricinin fiziksel internete bağlı olarak bağlanmak zorunda olmadan bir xboxes ve bağlanmak ne isteyen yaşıyorum. Her iki yönlendirici, bu yüzden kablosuz iletişim iki yönlendirici tahmin ediyorum kablosuz nelerdir? Bu mümkün mü? Nasıl bunun hakkında gider? Bu router'a Xboxes bağlı üzerine, bu yüzden iki router bağlamak istiyorum İnternet yetenekleri yok. |
|
| |||
| |||
| Bazı şekilde yönlendiricilerin bağlamak gerekiyor. Eğer kablosuz sonra tüm kullandığınız yönlendiricilerin bir yetenek bağlıdır bunu yapıyor. Bir erişim noktası ve bir ayarlamak gerekir bir sabıkalı gibi. |
|
| |||
| |||
| Tamam, biz bazı konuları bulmanız gerekir ilk. Çünkü bir yönlendirici internete bağlı varsa, birkaç temel nokta ile ilgili yönlendirici setup.1 varsayabiliriz. Her iki yönlendirici NAT.2 yayınlanmıyor. Her iki yönlendirici DHCP3 yayınlanmıyor. Her iki yönlendirici de bağımsız sistemler olduğunu varsayıyorum. Bu, bazı sorunları var: 1 neden olur. Çift NAT = Ağ Hayır Work2. Aynı adres aralığı ile birlikte iki çelişkili DHCP sunucuları = Ağ Hayır Work3. Size needed.My tavsiye Yapılandırma değişiklikleri = iki bağımsız sistemlerinin entegre çalışılıyor: 1. Kuran router'a XBOXes2 bağlı olan DHCP kapatın. Kuran router'a XBOXES3 bağlı NAT kapatın. Kuran router'a XBOXES bağlı olan Yönlendirme kapatın (bu temelde olan kablosuz sorunu perfect.Now bir büyük eski geçiş, bir yönlendirici olur başka bir sorun. Eğer kullandığınız hangi yönlendiriciler biliyordum eğer destekleniyorsa, biliyorum da "Kablosuz Bridging". Her durumda, bir kez yukarıda söylemiştim olduğunuz üç görevleri yapmak, bir Cat5e kablo alıp iki sistemleri ve paketler iyi geçmek gerekir XBOX sistemi arasındaki takın yapabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bu Konuyu canlandırmak için üzgünüm, ama bu benim tam olarak sorun. Birlikte bir kablo ile iki kablosuz router bağlamak için çalışıyorum. Bir yönlendirici, Linksys WRT54GS buna bağlı İnternet var. Başka bir yönlendirici, Netgear WGR614 başka bir kesimi Lan ben kablosuz olarak Linksys yönlendirici bağlayın çalışıyorum sahiptir. Temel i) Linksys den sonra bu Netgear yönlendiriciye bağlı olan LAN geri kalanına internet dağıtan sinyal aldığı bir kablosuz köprü gibi daha doğru (veya müşteri, ne vadeli eylem için Netgear yönlendirici istiyorum. Ben bufalo ve Linksys bu gibi yapabilirsiniz yönlendirici bir kaç marka biliyorum. ancak Netgear, ben her yerde baktım ve bir web sitesi belirli prosedürler anlatılmaktadır bulamıyor. Ben yazdım Netgear IP anasayfa 192.168.0.1, bu köprü, müşteri veya WDS modları karşılık herhangi bir mod görmüyorum. Ama, bu kadar özel tarafından DHCP ve alt ağ maskesi ve bu gibi şeyler SSID'yi yapılandırılmasıyla Netgear yönlendirici ayarlamak mümkündür merak ediyorum? Teşekkürler |
![]() |
|
| Bookmarks |