менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Двома маршрутизаторами, - одне широкосмугове підключення.

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 березня 2007, 18:54
Нові члени групи

Default Двома маршрутизаторами, - одне широкосмугове підключення.

Як я можу підключити такі як маршрутизатори можна використовувати в мережі? У мене є два маршрутизаторів в будинку (одна використовується для підключення до моїх Xboxes ігрова система зв'язку і інші використовуються як шлюзу для моєї широкосмугового зв'язку та до мережі всі комп'ютери в будинку). Що я хочу зробити це підключення одного з xboxes до Інтернету для Xbox Live без підключення до маршрутизатора, який фізично підключений до Інтернету. Обидва бездротових маршрутизаторів, так що я вгадую двома маршрутизаторами, можуть спілкуватися бездротове? Чи можливо це? Як би один раз про це? Маршрутизатора, підключеного до Xboxes не має можливостей Інтернету на нього, і саме тому я хочу, щоб з'єднатися двома маршрутизаторами.
Old 18 березня 2007, 19:20
Нові члени групи

Ви повинні підключити маршрутизатор в тій чи іншій формі. Якщо ви робите це без проводів то все залежить від здатності маршрутизаторів ви використовуєте. Ви повинні бути в змозі створити таку групу як точка доступу, а інший ретранслятора.
Old 18 березня 2007, 20:21
Нові члени групи

Добре, перш за все ми повинні прийти над деякими питаннями. Тому що у вас є маршрутизатор підключений до Інтернету, можна припустити, кілька основних речей про маршрутизаторі setup.1. Обидва працюють маршрутизатори NAT.2. Обидва працюють маршрутизатори dhcp3. Обидва маршрутизаторів припустити, що вони є незалежними системами. Це спричиняє деякі питання: 1. Double NAT = мережі не work2. Два протилежних сервера DHCP з такою ж діапазон адрес = мережі не Work3. Спроба об'єднати дві автономні системи = Configuration змін needed.My вам рада: 1. Вимкніть DHCP в маршрутизатор підключений до XBOXes2. Вимкніть NAT в маршрутизаторі пов'язано з XBOXES3. Вимкніть маршрутизації в маршрутизатор підключений до XBOXES (це в основному виявляється маршрутизатора в великий старий вимикач, який perfect.Now бездротових питання це інше питання. Якби я знав, які конкретні маршрутизаторів ви використовуєте, я хотів би знати, якщо вона підтримує "Беспровідні Подолання". У будь-якому випадку, як тільки ви виконаєте три завдання, я вам сказав вище, Ви повинні мати можливість приймати Cat5e кабель і підключити його між двома системами, і XBOX системі повинні перейти пакети просто штрафом.
Old 30 липня 2007, 22:45
Нові члени групи

Привіт, вибачте, щоб відродити цю нитку, але це мій точний проблема.

Я намагаюся з'єднати дві бездротових маршрутизаторів один з одним без проводів. Одного маршрутизатора Linksys WRT54GS має доступ до Інтернету підключені до нього. Інші маршрутизатори, NETGEAR WGR614 має іншу сегментом локальної мережі, що я намагаюся підключитися до бездротового маршрутизатора Linksys.

В основному, я хочу Маршрутизатор NETGEAR діяти як бездротовий міст (або клієнтові, незалежно від строку, більш правильно), який отримує сигнал від Linksys потім розподіляє Інтернет в решті локальної мережі, який підключено до маршрутизатора NETGEAR.

Я знаю кілька брендів маршрутизаторів можна зробити такі, як Буффало і Linksys. але для NETGEAR, я подивився скрізь і не можете знайти сайт, на якому описуються конкретні процедури.

IP початок Коли я набрав NETGEAR по 192.168.0.1, я не бачу ніякого режиму, який відповідає мосту, клієнта або WDS режимах. Але мені цікаво, чи можна встановити Маршрутизатор NETGEAR вгору, конкретно налаштування DHCP і маска підмережі SSID і все в такому дусі? Спасибо
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.