![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Як я можу підключити такі як маршрутизатори можна використовувати в мережі? У мене є два маршрутизаторів в будинку (одна використовується для підключення до моїх Xboxes ігрова система зв'язку і інші використовуються як шлюзу для моєї широкосмугового зв'язку та до мережі всі комп'ютери в будинку). Що я хочу зробити це підключення одного з xboxes до Інтернету для Xbox Live без підключення до маршрутизатора, який фізично підключений до Інтернету. Обидва бездротових маршрутизаторів, так що я вгадую двома маршрутизаторами, можуть спілкуватися бездротове? Чи можливо це? Як би один раз про це? Маршрутизатора, підключеного до Xboxes не має можливостей Інтернету на нього, і саме тому я хочу, щоб з'єднатися двома маршрутизаторами.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви повинні підключити маршрутизатор в тій чи іншій формі. Якщо ви робите це без проводів то все залежить від здатності маршрутизаторів ви використовуєте. Ви повинні бути в змозі створити таку групу як точка доступу, а інший ретранслятора.
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре, перш за все ми повинні прийти над деякими питаннями. Тому що у вас є маршрутизатор підключений до Інтернету, можна припустити, кілька основних речей про маршрутизаторі setup.1. Обидва працюють маршрутизатори NAT.2. Обидва працюють маршрутизатори dhcp3. Обидва маршрутизаторів припустити, що вони є незалежними системами. Це спричиняє деякі питання: 1. Double NAT = мережі не work2. Два протилежних сервера DHCP з такою ж діапазон адрес = мережі не Work3. Спроба об'єднати дві автономні системи = Configuration змін needed.My вам рада: 1. Вимкніть DHCP в маршрутизатор підключений до XBOXes2. Вимкніть NAT в маршрутизаторі пов'язано з XBOXES3. Вимкніть маршрутизації в маршрутизатор підключений до XBOXES (це в основному виявляється маршрутизатора в великий старий вимикач, який perfect.Now бездротових питання це інше питання. Якби я знав, які конкретні маршрутизаторів ви використовуєте, я хотів би знати, якщо вона підтримує "Беспровідні Подолання". У будь-якому випадку, як тільки ви виконаєте три завдання, я вам сказав вище, Ви повинні мати можливість приймати Cat5e кабель і підключити його між двома системами, і XBOX системі повинні перейти пакети просто штрафом.
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт, вибачте, щоб відродити цю нитку, але це мій точний проблема.
Я намагаюся з'єднати дві бездротових маршрутизаторів один з одним без проводів. Одного маршрутизатора Linksys WRT54GS має доступ до Інтернету підключені до нього. Інші маршрутизатори, NETGEAR WGR614 має іншу сегментом локальної мережі, що я намагаюся підключитися до бездротового маршрутизатора Linksys. В основному, я хочу Маршрутизатор NETGEAR діяти як бездротовий міст (або клієнтові, незалежно від строку, більш правильно), який отримує сигнал від Linksys потім розподіляє Інтернет в решті локальної мережі, який підключено до маршрутизатора NETGEAR. Я знаю кілька брендів маршрутизаторів можна зробити такі, як Буффало і Linksys. але для NETGEAR, я подивився скрізь і не можете знайти сайт, на якому описуються конкретні процедури. IP початок Коли я набрав NETGEAR по 192.168.0.1, я не бачу ніякого режиму, який відповідає мосту, клієнта або WDS режимах. Але мені цікаво, чи можна встановити Маршрутизатор NETGEAR вгору, конкретно налаштування DHCP і маска підмережі SSID і все в такому дусі? Спасибо |