![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže mám dva routery je bezdrátové, jeden je zabořit standardní LAN. Nastavení vypadá takto: internet | | bezdrátový router | | |<---- LAN | | vzdálené wired router | | | | | | | | | Lan přístupu do vzdáleného místa Takže bezdrátový router je "dominantní", to projde internetové připojení na vzdálený směrovač, který rozděluje spojení a vše funguje v pohodě. Když píšu 192.168.0.1 v prohlížeči na vzdáleném místě (nebo kdekoliv jinde v síti) se napojuje na dominantní bezdrátového routeru. Problém nastává, když se stane routery "zmatená", jak se který z nich je poskytování internetového připojení. Když se to stane, že internet není možné přistupovat z libovolného místa na síti, a typizace 192.168.0.1 přináší jeden k slave router. Jak mohu docílit toho, aby to tak, že bezdrátový router je vždy dominantní? |
|
| |||
| |||
| Potřebujete-li změnit IP adresu druhého routeru na 192.168.0.2, nebo například bude vždy vyřešit na jednom z routerů tedy dostat zmatená. Také je potřeba vypnout DHCP na routeru jako slave počítačů a tiskáren by měla vyzvednout IP adresu od Master router. To je moje nastavení na dvou Netgear dg834gt to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, ty převýšení dva routery na stejné IP.