![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έτσι έχω δύο δρομολογητές είναι ασύρματο, ένα πρότυπο είναι τυρφώνες LAN. Η εγκατάσταση μοιάζει με αυτό: internet | | ασύρματο δρομολογητή | | |<---- Σύνδεση LAN | | router ενσύρματο τηλεχειριστήριο | | | | | | | | | Lan πρόσβαση σε απομακρυσμένη θέση Έτσι, το ασύρματο δρομολογητή είναι "κυρίαρχο", περνάει το internet σύνδεση με το απομακρυσμένο δρομολογητή που χωρίζει τη σύνδεση και όλα λειτουργούν καλά. Όταν τύπου 192.168.0.1 για ένα πρόγραμμα περιήγησης στο απομακρυσμένο τόπο (ή οπουδήποτε αλλού στο δίκτυο) θα συνδέεται με το κυρίαρχο ασύρματο δρομολογητή. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν οι δρομολογητές γίνει "σύγχυση" ως προς το ποιο είναι αυτό που παρέχει τη σύνδεση στο Internet. Όταν συμβαίνει αυτό, το Διαδίκτυο δεν μπορεί να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε στο δίκτυο, και πληκτρολογώντας 192.168.0.1 φέρνει το ένα στο σκλάβος δρομολογητή. Πώς μπορώ να κάνω έτσι ώστε το ασύρματο δρομολογητή είναι πάντοτε κυρίαρχο; |
|
| |||
| |||
| πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP του δρομολογητή για τη δεύτερη 192.168.0.2 για παράδειγμα ή θα είναι πάντα για να επιλύσει ένα από τα routers, επομένως, να δημιουργήσουν σύγχυση. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το DHCP για την εξαρτημένη δρομολογητή όπως υπολογιστές και εκτυπωτές θα πρέπει να διαλέξετε μια διεύθυνση IP από το Master δρομολογητή. Εγώ σε δύο setup του Netgear dg834gt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, μπορείτε επίκλισης έχουν δύο δρομολογητών για την ίδια IP.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual Band Routers Vs Κανονική Routers | robina80 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25 Αυγούστου 2009 14:24 |
| Internet Explorer Error - Windows δεν είναι δυνατό να βρεθεί "(NULL)" | metalface | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 28 Μαΐου 2009 22:02 |
| Internet Explorer Error - "Τα λάθη σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορούσαν να την κάνουν να εργασία εσφαλμένα" | miklaw | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 5 Απρ 2009 12:12 |
| Συγχέεται με Vista "Έκδοση αναβάθμισης" και η μη .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 16 | 11 Οκτ 2008 14:25 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |