![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na taj način JA imati dva bežični usmjerivač je, jedan je bog standardne LAN. Postava izgleda ovako: internet | | bežični ruter | | |<---- LAN priključak | | daljinski ožičen ruter | | | | | | | | | Lan pristup udaljenih lokacija u Tako se bežični usmjerivač je "dominantan", on prolazi internet vezu s udaljenim usmjerivač koji dijeli vezu i sve radi u redu. Našto JA tip na 192.168.0.1 u browser udaljenog mjesta (ili bilo gdje na mreži) povezuje ga s dominantnim bežični usmjerivač. Problem nastaje kada se usmjerivači postati "zbunjeni" kao na koje je pružanje internet. Kada se to dogodi, na internetu se ne može pristupiti s bilo kojeg mjesta na mreži, a upisivanjem 192.168.0.1 donosi jedan rob ruter. Kako mogu napraviti da ga tako da bežični usmjerivač je uvijek dominantna? |
|
| |||
| |||
| morate promijeniti IP adresu drugog ruter 192.168.0.2 do npr. ili ga uvijek će riješiti na jedan od usmjerivača otuda uzimajući zbunjen. Te isto tako trebate kupiti onesposobiti DHCP na ruter kao rob računala i pisača trebali pokupiti IP adresu iz Master ruter. To je moj setup na dvije netgear dg834gt's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, vi imate dvije cant usmjerivača na istoj IP.