![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tātad man ir divi frēzmašīnas viena ir bezvadu, viena ir purva standarta LAN. Setup izskatās šādi: internets | | wireless router | | |<---- Lan pieslēgums | | tālvadības wired router | | | | | | | | | LAN piekļuves attālās atrašanās vieta Tik wireless router ir "dominējošais stāvoklis", tas iet interneta savienojumu ar attàlo maršrutētāju, kas izirst pieslēgumu un viss strādā labi. Kad es tipa 192.168.0.1 par pārlūku neklātienē (vai jebkur citur tīkla) tas pievienojas dominējošo bezvadu maršrutētāju. Problēma rodas, kad maršrutētāji kļūst par "sajaukts", kas kuriem viens ir nodrošināt interneta pieslēgumu. Kad tas notiek, internets nevar piekļūt no jebkuras vietas tīklā, un ierakstot 192.168.0.1 sniedz viens pret vergu maršrutētāju. Kā es varu izdarīt tā, lai bezvadu maršrutētāju vienmēr ir dominējošs? |
|
| |||
| |||
| jāmaina IP adrese otrās maršrutētāju 192.168.0.2, piemēram, vai tas vienmēr atrisināt ar vienu no maršrutētājiem tādējādi kļūst sajaukt. Jums arī vajadzēs atslēgt DHCP par vergu router, datoriem un printeri vajadzētu paņemt IP adresi no Master maršrutētāju. Tas ir mans setup uz diviem netgear dg834gt's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, Jūs nevar būt divas frēzmašīnas uz to pašu IP.