![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Kablosuz olarak Ben iki yönlendirici bir var, bir standart LAN bataklık olduğunu. Kurulum şuna benzer:
İnternet | | kablosuz yönlendirici | | |<---- LAN bağlantısı | | uzaktan kablolu yönlendirici | | | | | | | | | Uzak bir yerde Lan erişim Yani kablosuz yönlendirici "" egemen olduğu, bu bağlantı ve her şey iyi çalışıyor Splits uzak yönlendiriciye internet bağlantısı geçer. Ben tipi 192.168.0.1 ağ üzerindeki uzak yer (veya başka bir yerde bir tarayıcı üzerinde) bu baskın kablosuz yönlendirici bağlanır. Bu sorun, yönlendirici "" olarak bir internet bağlantısı sağlayan hangi karıştı olmak oluşur. Bu durumda, internette herhangi bir ağ üzerinden, erişilemiyor ve 192.168.0.1 yazarak bir köle yönlendirici getiriyor. Nasıl ki kablosuz yönlendirici her zaman egemen olduğu için ne yapmalıyım? |
|
|
|||
|
|||
|
sen 192.168.0.2 örneğin ikinci yönlendiricinin IP adresini değiştirmek veya her zaman bir yönlendirici dolayısıyla bocalama için çözeceğini gerekir.
Ayrıca DHCP devre dışı bırakmak için bilgisayarlar ve yazıcılar gibi köle yönlendiricideki Ana Router'dan bir IP adresi almak gerekir gerekir. Bu benim kurulum iki Netgear dg834gt's. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet, sen cant aynı IP iki router var.