![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так що я двома маршрутизаторами одне бездротове, одне болото стандартну мережу. Установка виглядає наступним чином: інтернет | | бездротовий маршрутизатор | | |<---- Локальною мережі | | віддаленого проводового маршрутизатора | | | | | | | | | Доступу до локальної мережі у віддаленому місці Таким чином, бездротовий маршрутизатор "домінуюче", він передає інтернет-з'єднання для віддаленого маршрутизатора, який розбиває підключення і все працює чудово. При введенні 192.168.0.1 в браузері в віддаленому місці (або де-небудь в мережі) він підключається до домінуючої бездротовий маршрутизатор. Проблема виникає, коли маршрутизатори стати "плутають" як до якої є забезпечення підключення до Інтернету. Коли це відбувається, Інтернет не може бути доступний з будь-якого комп'ютера в мережі, і набравши 192.168.0.1 приносить від одного до Слов'янський маршрутизатора. Як я можу зробити так, щоб бездротового маршрутизатора завжди домінує? |
|
| |||
| |||
| Вам необхідно змінити IP адреса друга маршрутизатора на 192.168.0.2 наприклад, чи вона завжди буде вирішити в одному з маршрутизаторів, отже, плутатися. Крім того, необхідно відключити DHCP на слов'янський маршрутизатора, як комп'ютери та принтери повинен підняти трубку IP адресу від маршрутизатора Майстер. Це моя установка на двох NETGEAR dg834gt's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, ти нахиляє два маршрутизаторів на одному IP.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Band Vs Нормальний Маршрутизатори Маршрутизатори | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 25 серпня 2009 14:24 |
| Помилка в Internet Explorer - Windows не вдалося знайти "(NULL)" | metalface | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 28 травня 2009 22:02 |
| Помилка в Internet Explorer - "Помилки на цьому сайті можуть призвести до її некоректної роботи" | miklaw | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 5 квітня 2009 12:12 |
| Плутати з Vista "Оновлення версії" і не .. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 16 | 11 жовтня 2008 14:25 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |