менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Двома маршрутизаторами, один з яких підключений до Інтернет, маршрутизатори отримати "плутають"

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 червня 2009, 12:48
Нові члени групи

Default Двома маршрутизаторами, один з яких підключений до Інтернет, маршрутизатори отримати "плутають"

Так що я двома маршрутизаторами одне бездротове, одне болото стандартну мережу. Установка виглядає наступним чином:

інтернет
|
|
бездротовий маршрутизатор
|
|
|<---- Локальною мережі
|
|
віддаленого проводового маршрутизатора
| | |
| | |
| | |
Доступу до локальної мережі у віддаленому місці

Таким чином, бездротовий маршрутизатор "домінуюче", він передає інтернет-з'єднання для віддаленого маршрутизатора, який розбиває підключення і все працює чудово. При введенні 192.168.0.1 в браузері в віддаленому місці (або де-небудь в мережі) він підключається до домінуючої бездротовий маршрутизатор.

Проблема виникає, коли маршрутизатори стати "плутають" як до якої є забезпечення підключення до Інтернету. Коли це відбувається, Інтернет не може бути доступний з будь-якого комп'ютера в мережі, і набравши 192.168.0.1 приносить від одного до Слов'янський маршрутизатора.

Як я можу зробити так, щоб бездротового маршрутизатора завжди домінує?
Old 21 червня 2009, 13:17
Член групи

Default Двома маршрутизаторами, один з яких підключений до Інтернет, маршрутизатори отримати "плутають"

Вам необхідно змінити IP адреса друга маршрутизатора на 192.168.0.2 наприклад, чи вона завжди буде вирішити в одному з маршрутизаторів, отже, плутатися.

Крім того, необхідно відключити DHCP на слов'янський маршрутизатора, як комп'ютери та принтери повинен підняти трубку IP адресу від маршрутизатора Майстер. Це моя установка на двох NETGEAR dg834gt's.
Old 22 червня 2009, 01:42
Адміністратор групи

Так, ти нахиляє два маршрутизаторів на одному IP.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dual Band Vs Нормальний Маршрутизатори Маршрутизатори robina80 Мережа, Модеми & VoIP 3 25 серпня 2009 14:24
Помилка в Internet Explorer - Windows не вдалося знайти "(NULL)" metalface Веб-браузери & FTP-клієнти 0 28 травня 2009 22:02
Помилка в Internet Explorer - "Помилки на цьому сайті можуть призвести до її некоректної роботи" miklaw Веб-браузери & FTP-клієнти 4 5 квітня 2009 12:12
Плутати з Vista "Оновлення версії" і не .. 4D (Fordy (Форд) Оллі Операційні системи Windows 16 11 жовтня 2008 14:25
Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". aechain Операційні системи Windows 5 24 січня 2008 15:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.