![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато се опитате да направите широколентова интернет връзка в рамките на иконата да получа тази грешка съобщение "недостъпен - устройството липсва" ... Защо? Аз преинсталирайте LAN карта, но отново не късмет ... PS Аз съм с WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво се използва маршрутизатор или модем и т.н.? инсталирани драйверите за нея?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Аз съм с ADSL модем & няма нужда от драйвери ... Може би трябва да посочи връзката с LAN карта ... Има ли начин да го направите? |
|
| |||
| |||
| използвахте ли го преди? Имам ADSL модем и драйвери са необходими Какъв модел е модем и кой е вашия Интернет доставчик?
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| неговите D-Link, но имам инсталиран много връзки и със сигурност няма нужда от драйвери за модем ... на ISP е МТ Нет, македонският Телекомуникации. Нейната worng нещо на компютъра, ... Връзката didn't разпознава мрежова карта, като му се опитва да се свърже с друго устройство или порт Не знам ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте опитвали да деинсталирате и инсталирате повторно Мрежата карта Driver ..... е мрежова карта на борда или отделна карта? ако е отделна, опитайте се да извадите него и той се опитва по друг PCI слот.
| |||
| |||
| Нейната на борда ... И аз не съм сигурен формат ще помогне тук Нещо друго, момчета? |
|
| |||
| |||
| Да не използвате правилния (дънната платка) шофьор? Дали Networkk карта, показваща конфигуриран правилно в диспечера на устройствата, в Мрежата Адаптери? Били ли сте опитали различен Ethernet кабел? ... направо RJ45 Кръпка (не кросоувър)? |
|
| |||
| |||
| Оказва се, че компютърът е пълна с вируси, ~ 20,000 вируси ... О, ... Всъщност нищо не е работил добре. След формат, всичко беше ОК Благодаря на всички за помощта ... |
|
| |||
| |||
| О, наистина
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |