![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když se snažím, aby širokopásmové připojení k internetu pod ikonou dostanu tuto chybu msg "Nedostupný - zařízení chybí" ... Proč? I přeinstalovat LAN karty, ale zase ne štěstí ... PS Já jsem pomocí WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co to používáte router nebo modem, atd? nainstalovány ovladače pro ni?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jsem pomocí ADSL modem & není třeba řidičů ... Možná jsem měl připojení k LAN karta ... Existuje způsob, jak to udělat? |
|
| |||
| |||
| jste použil před? Mám ADSL modem a ovladače jsou nutné jaký model je modem a kdo je váš ISP?
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| její D-Link, ale mám nainstalované připojení a mnohé jistě není třeba ovladačů pro modem ... ISP je MT Net, makedonština telekomunikacích. Jeho worng něco na počítači ... Spojení didnt rozpoznat síťová karta, stejně jako její snaží připojit přes jiný přístroj nebo portu I dont know ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za předpokladu, že jste se pokusili odinstalovat a znovu nainstalovat ovladač síťové karty ..... Síťová karta je na palubě, nebo samostatnou kartu? jestliže samostatná, můžete se pokusit odebrat a zkusit to v jiném PCI slotu.
| |||
| |||
| Jeho na palubě ... A já nejsem jistý formát pomůže zde Něco jiného chlapi? |
|
| |||
| |||
| Jste používáte správné (Motherboard) řidiče? Je Networkk karet zobrazuje správně ve Správci zařízení, v síťové adaptéry? Zkoušeli jste různé Ethernet kabel? ... rovně RJ45 Patch (ne crossover)? |
|
| |||
| |||
| Ukazuje se, že počítač je plná s viry, ~ 20,000 viry ... Oh My ... Vlastně nic nebylo v pořádku. Po vzoru bylo všechno OK Děkuji vám všem za pomoc ... |
|
| |||
| |||
| oh my skutečně
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" | gramble | Obecné Software Chat | 1 | 8 června 2009 23:28 |
| "boot device" chybová zpráva | damadmonkey | Drives & Removable Media | 8 | 30. ledna 2009 15:18 |
| Zkratka pro "Device Manager" | ashmehta | Operační systémy Windows | 6 | 20. Srpen 2008 14:49 |
| Chybějící "SearchSetting.msi" pelase pomozte! | rjhilton56 | Operační systémy Windows | 10 | 12. května 2008 09:58 |
| Chybí "Přidat nebo odebrat programy" v seznamu controlpanel? | PranX | Operační systémy Windows | 8 | 17. Září 2007 14:40 |
| Thread Nástroje | |
| |