![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν προσπαθώ να κάνω ευρυζωνική σύνδεση με το Διαδίκτυο κάτω από το εικονίδιο παίρνω αυτό το error msg "Unavailable - συσκευή που λείπει" ... Γιατί; Μπορώ να επανεγκαταστήσετε την κάρτα LAN αλλά και πάλι δεν τύχη ... PS Είμαι χρησιμοποιώντας WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| what are you χρησιμοποιείτε ένα δρομολογητή ή ένα μόντεμ κλπ; εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης για αυτό;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Είμαι με τη χρήση ADSL modem και δεν υπάρχει ανάγκη των οδηγών ... Ίσως θα ήθελα να τονίσω τη σύνδεση με την κάρτα LAN ... Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; |
|
| |||
| |||
| έχετε χρησιμοποιήσει πριν; Έχω ένα ADSL modem και οι οδηγοί χρειάζονται ποιο μοντέλο είναι το μόντεμ και ποιος είναι ISP σας;
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| D-Link, αλλά έχω εγκαταστήσει πολλές συνδέσεις και σίγουρα δεν υπάρχει ανάγκη των οδηγών για το μόντεμ ... η ISP MT Net, Σλαβομακεδονικά Τηλεπικοινωνίες. Κάτι του worng στον υπολογιστή ... Η σύνδεση Το Didnt αναγνωρίσει την κάρτα δικτύου, όπως π.χ. του προσπαθεί να συνδεθεί με μια άλλη συσκευή ή το λιμάνι ξέρω ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υποθέτοντας ότι έχετε δοκιμάσει την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Δικτύου ..... την κάρτα του οδηγού είναι της κάρτας δικτύου επί του σκάφους ή ξεχωριστή κάρτα; αν υπάρχουν ξεχωριστά, προσπαθήστε να καταργήσετε αυτό και προσπαθούν να σε άλλη υποδοχή PCI.
| |||
| |||
| Του επί του σκάφους ... Και δεν είμαι σίγουρος μορφή θα βοηθήσει εδώ Κάτι άλλο παιδιά; |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε το σωστό (Μητρική) οδηγός; Είναι η Networkk Κάρτας εμφανίζονται σωστά στο Device Manager, στο Δίκτυο Adaptors; Έχετε δοκιμάσει ένα διαφορετικό καλώδιο Ethernet; ... ευθεία RJ45 Patch (δεν crossover)? |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται μέχρι ότι ο υπολογιστής είναι γεμάτο με ιούς, περίπου 20.000 ιούς ... Oh My ... Στην πραγματικότητα τίποτα δεν λειτουργεί το πρόστιμο. Μετά τη μορφή όλα ήταν εντάξει Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια ... |
|
| |||
| |||
| OH MY πράγματι
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Reboot ή επιλέξτε καλή συσκευή εκκίνησης ή τοποθετήστε τα μέσα ενημέρωσης για την εκκίνηση της συσκευής" | gramble | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 8 Ιουν 2009 23:28 |
| "συσκευή εκκίνησης" μήνυμα λάθους | damadmonkey | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 30 Ιαν 2009 15:18 |
| Σύντομη κομμένα σε "Διαχείριση Συσκευών" | ashmehta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 20 Αυγ 2008 14:49 |
| Λείπει "SearchSetting.msi" pelase βοήθεια!! | rjhilton56 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 12η Μαΐου 2008 09:58 |
| Λείπει η "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" κατάλογο του controlpanel; | PranX | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 17η Σεπ 2007 14:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |