![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Našto JA pokušati izraditi širokopojasni internet priključkom pod icon ja dobiti ovaj poruka o pogrešci "Nedostupno - uređaj nestalo" ... Zašto? I ponovo instalirati LAN karticu, ali opet nema sreće ... PS Im 'koristeći WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| što koristite usmjerivač ili modem itd? instalirane upravljačke programe za to?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Ja sam koristeći ADSL modem i da nema potrebe vozača ... Možda bih trebao bod vezu s LAN kartica ... Da li postoji način da to učinite? |
|
| |||
| |||
| Jeste li koristili prije? Imam ADSL modem i driveri su potrebne što je model modema i Vašeg ISP-a koji je?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| D-Link svojim, ali imam instalirano mnogo veza i sigurno ne postoji potreba za upravljačke programe za modem ... ISP je na MT Net, makedonski Telecomunications. Njegov nešto worng na računalu ... Veza nije prepoznaju mrežna kartica, kao i njegov pokušavate spojiti preko drugog uređaja ili porta ja dont znati ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretpostavljiv ste iskušali deinstaliranja i ponovnom instaliranju mreže Card Driver ..... je mrežna kartica na brodu ili zasebnu karticu? ako odvojeno, pokušajte ukloniti ga i pokušavaju ga u neki drugi PCI utor.
| |||
| |||
| Njegov na brodu ... I Im 'ne siguran oblik pomoći će ovdje Nešto drugo dečki? |
|
| |||
| |||
| Koristite li ispravnu (matična ploča) driver? Je li Networkk Card prikazuju ispravno u Device Manager, u mreži Adaptors? Jeste li pokušali različite Ethernet kabel? ... ravno RJ45 Patch (ne ukriženi)? |
|
| |||
| |||
| Ona se pretvara da je računalo s punom virusa, ~ 20,000 virusa ... Oh My ... Zapravo ništa ne rade dobro. Nakon formatu sve je bilo OK Hvala svima za pomoć ... |
|
| |||
| |||
| Oh moj dapače
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |