![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor megpróbálom, hogy a szélessávú internet-kapcsolat alatt az ikon ÉN kap ez hiba üzenet "nem elérhető - berendezés hiányzik" ... Miért? Én újra a LAN kártya, de megint nem szerencse ... PS I'm using WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mit használ egy router vagy a modem stb? telepítette az illesztőprogramokat?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Im 'használ ADSL modem és nincs szükség a mozdonyvezetők ... Talán kell mutatnia a kapcsolatot a LAN kártya ... Van-e mód erre? |
|
| |||
| |||
| igénybe vette előtt? nekem van egy adsl modem és a járművezetők van szükség milyen modell a modem és ki az ISP?
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| a D-Link, de van beiktatott sok kapcsolat, és biztosan nincs szükség a járművezetők a modem ... Az ISP MT Net, macedón távközlő. A worng valamit a számítógépen ... A kapcsolat didnt ismeri a hálózati kártyát, ugyanúgy mint próbál keresztül csatlakozik egy másik készülékhez vagy kikötői Nem tudom ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Feltételezve, hogy már próbálta eltávolítani, majd újratelepíteni a hálózati kártya driver ..... hálózati kártya van a fedélzeten, illetve egy külön kártya? ha külön, próbálja meg eltávolítani, és próbálja meg egy másik PCI slot.
| |||
| |||
| A fedélzeten ... És nem vagyok benne biztos segít formátumban itt Valami más fiúk? |
|
| |||
| |||
| Van ön használ a helyes (alaplap) drivert? A Networkk táblán fel helyesen az Eszközkezelőben, a Hálózati töltő? Próbálta már egy másik Ethernet-kábellel? ... egyenes RJ45 Patch (nem crossover)? |
|
| |||
| |||
| Az derül ki, hogy a számítógép tele van vírusokkal, ~ 20,000 vírusok ... Oh My ... Igazából semmi sem működik jól. Miután a formátum minden rendben Köszönöm mindenkinek a segítséget ... |
|
| |||
| |||
| oh my valóban
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| "Újraindítás vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot média eszköz" | gramble | General Chat szoftver | 1 | 8. június 2009 23:28 |
| "boot device" hibaüzenet | damadmonkey | Drives & Removable Media | 8 | 30. január 2009 15:18 |
| Rövid vágott "Device Manager" | ashmehta | A Windows operációs rendszerek | 6 | 20. augusztus 2008 14:49 |
| Hiányzik a "SearchSetting.msi" pelase help! | rjhilton56 | A Windows operációs rendszerek | 10 | 12. május 2008 09:58 |
| Hiányzik a "Programok hozzáadása / eltávolítása" listában a controlpanel? | PranX | A Windows operációs rendszerek | 8 | 17. Szeptember 2007 14:40 |
| Téma eszközök | |
| |