![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני מנסה לבצע חיבור פס רחב לאינטרנט תחת הסמל אני מקבל הודעה על שגיאה זו "לא זמין - התקן חסר" ... מדוע? אני מחדש את הכרטיס רשת אבל שוב אין מזל ... נ.ב. אני משתמש ב WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה משתמש בנתב או מודם וכו '? התקנתי את הנהגים על זה?
|
| |||
| |||
| אני משתמש מודם ADSL & אין צורך של נהגים ... אולי אני צריך את נקודת החיבור של כרטיס רשת ... האם יש דרך לעשות את זה? |
|
| |||
| |||
| האם השתמשו בו בעבר? יש לי מודם ADSL ואת מנהלי ההתקנים הנדרשים מה המודל של המודם ומי של ספק שירותי האינטרנט שלך?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| את D-Link, אבל יש לי הרבה קשרים ו המותקנת על בטוח, אין צורך של מנהלי ההתקן של המודם ... את ספק שירותי האינטרנט הוא MT נטו מקדונית Telecomunications. Worng שלה משהו על המחשב ... החיבור didn't להכיר את כרטיס הרשת, כמו שלה מנסה להתחבר באמצעות התקן אחר או יציאה dont אני יודע ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהנחה שיש לך ניסו מחדש את הסרת ההתקנה ואת מנהל ההתקן של כרטיס רשת ..... הוא כרטיס רשת על לוח או כרטיס נפרד? אם נפרדת, נסה להסיר אותו ולנסות אותו חריץ PCI אחר.
| |||
| |||
| שלו על הסיפון ... ואני לא בטוח פורמט יעזור כאן משהו אחר, חבר 'ה? |
|
| |||
| |||
| האם אתה משתמש הנכון (לוח האם) הנהג? האם כרטיס Networkk כראוי להופיע במנהל ההתקנים, מתאמי רשת ב? האם ניסית אחר כבל Ethernet? ... ישר RJ45 תיקון (לא crossover)? |
|
| |||
| |||
| הוא פונה מעלה כי היא מלאה את המחשב עם וירוסים, ~ 20,000 וירוסים ... אוי ... בעצם שום דבר לא היה עובד בסדר. אחרי הפורמט הכל היה בסדר תודה על כל העזרה ... |
|
| |||
| |||
| אוי באמת
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |