![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai bandau padaryti plačiajuostis interneto ryšys pagal icon I get this error msg "nepasiekiamas - prietaisas trūksta" ... Kodėl? Aš naujo vietinio tinklo kortele, bet dar ne laimė ... PS Aš naudoju WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką jūs naudojate maršrutizatorių ar modemą ir tt? įdiegtas tvarkykles tai?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| I'm using ADSL modemas ir nėra vairuotojai turi ... Gal aš punktas prisijungti prie LAN tinklo kortelę ... Ar yra būdas tai padaryti? |
|
| |||
| |||
| naudojote anksčiau? Aš ADSL modemu ir vairuotojams reikia Koks modelis yra modemas ir kas tavo ISP?
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| savo D-Link, bet turiu įdiegta daug jungčių, ir tikrai nėra mašinistų poreikį modemo ... ISP MT Grynieji, Makedoniečių Telekomunikacijos. Jo kažkas worng kompiuteryje ... Ry didnt atpažinti tinklo kortelę, kaip jos bando prisijungti naudojant kito prietaiso arba uosto i dont know ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tarkim, jūs bandė pašalinti ir iš naujo įdiegti tinklo plokštę ..... yra Network Card laive arba atskirą kortelę? jei atskira, pabandykite jį pašalinti ir bando jį į kitą PCI lizdą.
| |||
| |||
| Jo laive ... Ir aš nesu tikras formatas padės čia Kažkas vaikinai? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate teisingą (plokštės) vairuotojas? Ar Networkk Card rodomi teisingai Device Manager, Tinklo adapteriai? Jūs bandė įvairių Ethernet kabelis? ... tiesiai RJ45 komutacinis (ne crossover)? |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad ne kompiuteris yra visas su virusais, ~ 20,000 virusai ... Oh My ... Tiesą sakant nieko dirbo puikiai. Po formato viskas buvo OK Dėkoju jums visiems už pagalbą ... |
|
| |||
| |||
| Oh My tikrųjų
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |