![]() |
|
| |||
| |||
| Kad mēģinu to darīt platjoslas interneta pieslēgums ar ikonu, man tas error msg "Unavailable - ierīce nav" ... Kāpēc? Es pārinstalēt LAN kartē, bet atkal nav laimes ... PS es izmantoju WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko tu izmanto maršrutētāju vai modemu utt? uzstādīt draiveri uz to?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Es, izmantojot ADSL modemu un nav šoferu vajadzībām ... Varbūt man ir jānorāda savienojums ar LAN karti ... Vai ir veids, kā to izdarīt? |
|
| |||
| |||
| esat lietojuši agrāk? i ir ADSL modemu draiveri ir vajadzīga kādi modelis ir modems, un kas ir ISP?
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| tā D-Link, bet man ir uzstādītas daudz savienojumu un pārliecināts, ka tur ir draiveri nav nepieciešams modems ... ISP MT Net, maķedoniešu Telekomunikācijas. Tā kaut worng uz datora ... Savienojums didn't atzīst tīkla karti, tāpat kā tās mēģina izveidot savienojumu ar citu ierīci vai ostas I dont know ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pieņemot, ka esat mēģinājis atinstalēt un pārinstalēt tīkla kartes draiveri ..... ir tīklā padomes vai atsevišķa karte karti? ja atsevišķs, mēģināt novērst to un mēģinot to citā PCI slotā.
| |||
| |||
| Tā uz kuģa ... Un es neesmu pārliecināts formāts palīdzēs šeit Kaut kas cits guys? |
|
| |||
| |||
| Vai jūs lietojat pareiza (Motherboard) draiveris? Vai Networkk karte, kurā izveidota pareizi, Device Manager, in Network Adaptors? Vai esat mēģinājuši dažādas Ethernet kabelis? ... taisni RJ45 Patch (nav crossover)? |
|
| |||
| |||
| Izrādās pat, ka dators ir pilns ar vīrusiem, ~ 20,000 vīrusi ... Oh my ... Patiesībā nekas strādāja labi. Pēc format viss bija OK Paldies jums visiem par palīdzību ... |
|
| |||
| |||
| oh my patiešām
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
![]() |
|
| Bookmarks |