![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când am să încercaţi să faceţi conexiune la internet în bandă largă în pictograma I a lua acest mesaj de eroare "Indisponibil - dispozitiv care lipsesc" ... De ce? Am reinstalaţi LAN carte, dar din nou nici un noroc ... PS Sunt folosind WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce esti tu, folosind un router sau un modem etc? instalat driverele pentru el?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Sunt folosind modem ADSL si nu este nevoie de driver-ele ... Poate ar trebui să-punctul de conexiune la reţea LAN carte ... Există un fel de a face acest lucru? |
|
| |||
| |||
| te-ai folosit-o înainte? Am un modem ADSL şi driver-ele sunt necesare ce model este modemul şi cine e ISP?
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| sale D-Link, dar mi-au instalat mai multe conexiuni, precum şi pentru sigur nu este nevoie de drivere pentru modem ... de furnizorul de servicii Internet este MT Net, Macedoneană Telecomunicatii. Are ceva worng pe computer ... Conexiunea didnt recunosc placa de reţea, cum ar fi sa încercat să se conecteze printr-un alt aparat sau port I dont know ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presupunând că aţi încercat dezinstalarea şi reinstalarea de plăci de reţea Driver ..... este de placa de reţea sau de la bord o carte? dacă separat, încercaţi să eliminaţi-o şi încearcă-l într-un alt slot PCI.
| |||
| |||
| Sale la bord ... Şi nu sunt sigur format va ajuta aici Altceva baieti? |
|
| |||
| |||
| Sunteţi folosind corect (Plăci de bază) şofer? Este Networkk Card apar în mod corect, în Device Manager, în Adaptoarele de reţea? Ai incercat un alt cablu Ethernet? ... drepte RJ45 Patch (CrossOver nu)? |
|
| |||
| |||
| Se pare că până în care computerul este plin cu virusi, ~ 20.000 viruşi ... Oh, ... De fapt nimic nu a fost de muncă bine. După ce totul a fost OK format Va multumesc tuturor pentru ajutor ... |
|
| |||
| |||
| Oh, într-adevăr,
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |