![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Keď sa snažím, aby širokopásmové pripojenie k internetu pod ikonou dostanem túto chybu msg "Nedostupný - zariadenie chýba" ... Prečo?
I přeinstalovat LAN karty, ale zase ne šťastie ... PS Já jsem pomocou WindowsXP |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
čo to používate router alebo modem, atd?
nainštalované ovládače pre ňu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Som pomocou ADSL modem & nie je potrebné vodičov ...
Možno som mal pripojenie k LAN karta ... Existuje spôsob, ako to urobiť? |
|
|
|||
|
|||
|
ste použil pred?
Mám ADSL modem a ovládače sú potrebné aký model je modem a kto je váš ISP?
|
|||
|
|||
|
jej D-Link, ale mám nainštalované pripojenie a mnohé určite nie je potrebné ovládačov pre modem ... ISP je MT Net, Macedónsky telekomunikáciách.
Jeho worng niečo na počítači ... Spojenie didnt rozpoznať sieťová karta, rovnako ako jej snaží pripojiť cez iný prístroj alebo portu I dont know ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Za predpokladu, že ste sa pokúsili odinštalovať a znovu nainštalovať ovládač sieťovej karty ..... Sieťová karta je na palube, alebo samostatnú kartu? ak samostatná, môžete sa pokúsiť odstrániť a skúsiť to v inom PCI slotu.
|
|||
|
|||
|
Jeho na palube ...
A já nejsem jistý formát pomôže tu Niečo iného chlapi? |
|
|
|||
|
|||
|
Ste používate správne (Motherboard) vodiča?
Je Networkk kariet zobrazuje správne v Správcovi zariadení, v sieťové adaptéry? Skúšali ste rôzne Ethernet kabel? ... rovno RJ45 Patch (ne crossover)? |
|
|
|||
|
|||
|
Ukazuje sa, že počítač je plná s vírusmi, ~ 20,000 vírusy ... Oh My ...
Vlastne nič nebolo v poriadku. Po vzore bolo všetko OK Ďakujem vám všetkým za pomoc ... |
|
|
|||
|
|||
|
oh my skutočne