![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Када покушам да широкопојасне Интернет везе под икону добијам ову грешку пор "недоступно - уређаја који недостају" ... Зашто? Ја поново инсталирате УЛАН картице, али опет без среће ... ПС користим Уиндоус КСП |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| шта користите рутер или модем, итд? инсталирани драјвери за њу?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ја сам преко АДСЛ модема и нема потребе за драјверима ... Можда би требало показивати везу са ЛАН картице ... Да ли постоји начин да то урадите ово? |
|
| |||
| |||
| Да ли сте га користили пре? Имам АДСЛ модем и драјвери су потребни Који модел је модем и ко је ИСП?
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| своју Д-ЛИНК, али имам инсталиран много веза и сигурно нема потребе за драјверима за модем ... ИСП је МТ нето, македонске Телекомуникације. Њен нешто уорнг на рачунар ... Веза диднт препознати мрежну картицу, као и његове покушава да се повеже преко неког другог уређаја или порт ЈА донт знам ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Под претпоставком да сте покушали да деинсталирате и поново инсталирате мреже картица Возач ..... Мрежа је картица на броду или посебна картица? ако је посебан, пробајте да уклоните га и покушавам га у други слободни ПЦИ слот.
| |||
| |||
| Њен на броду ... Анд И'м нот суре формату овде ће помоћи Нешто друго момци? |
|
| |||
| |||
| Да ли користите исправну (Плоче) возач? Је Нетуоркк картице приказују исправно у Девице Манагер, у мрежи струју? Да ли си покушао другачије Етхернет кабла? ... равно РЈ45 ЛАН патцх (не-овер)? |
|
| |||
| |||
| Испоставило се да је рачунар пун вируса, ~ 20,000 вируса ... Ох мы ... Заиста ништа не раде у реду. Након формату све је било ОК Хвала свима на помоћи ... |
|
| |||
| |||
| Ох мы заиста
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| "Ребоот или правилан избор боот уређаја или убаците боот медиј уређаја" | грамбле | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 8. јуна 2009 23:28 |
| "боот девице" порука о грешци | дамадмонкеы | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 30 јануар 2009 15:18 |
| Кратки рез на "Девице Манагер" | асхмехта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 20 аугуст 2008 14:49 |
| Недостаје "СеарцхСеттинг.мси" пеласе помоћ! | рјхилтон56 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 12 мај 2008 09:58 |
| Недостаје "Додај / уклони програме" на листи цонтролпанел? | ПранКс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 17. сеп 2007 14:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |