![]() |
|
| |||
| |||
| Zaman simgesi altında I "bu hata" Unavailable msg - Cihazın eksik olsun geniş bant internet bağlantısı yapmayı deneyin ... Niçin? Ama yine hayır şans LAN kartı yeniden ... PS I WindowsXP kullanıyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne bir yönlendirici veya modem vb kullanıyorsunuz? bunun için sürücüleri yüklü?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| I & ADSL modem kullanıyorum orada sürücülerin gerek yoktur ... Belki LAN kartı için bağlantı noktası olmalı ... Bunu yapmanın yolu var mı? |
|
| |||
| |||
| önce onu kullanmış? i gerekli bir ADSL modem ve sürücüleri var ne modeli modem ve kimin ISS?
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| olan D-Link, ama birçok bağlantı yüklü ve emin orada modem için sürücüler gerek yok ... ISS MT, Makedon Telecomunications Net. Onun bir bilgisayarda worng ... Hiç bir bağlantı, onun bir başka cihaz veya liman I Dont Know üzerinden bağlanmaya çalışıyor gibi ağ kartını tanımıyor ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaldırdığınız denedim ve Network Driver ..... yeniden yükleme varsayarsak Ağ Kartı kurulu veya ayrı bir kartta nedir? Eğer ayrı, o çıkarmadan ve başka bir PCI yuvasına denemeye çalışın.
| |||
| |||
| Its on board ... Ve Biçim yardımcı olacaktır emin değilim Başka bir şey çocuklar? |
|
| |||
| |||
| Size (Anakart) sürücüsü doğru kullanıyor musunuz? Is Networkk Kart doğru Aygıt Yöneticisi'nde, Ağ Adaptörler kadar gösterilmiyor? Farklı bir Ethernet kablosu denediniz mi? ... düz RJ45 yama (Crossover değil)? |
|
| |||
| |||
| Bu bilgisayar virüsleri ile doludur kadar turnike ~ 20,000 virüsler ... Oh My ... Aslında hiçbir şey iyi çalışıyordu. Biçiminde Her şey OK Tüm yardım için teşekkürler ... |
|
| |||
| |||
| oh my gerçekten
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |