![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я намагаюся зробити широкополосний доступ в інтернет під позначкою я отримую таку помилку Msg "Відсутній - пристрою немає" ... Чому? Я перевстановити мережевої карти, але знову не пощастило ... PS Я використовую WindowsXP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви використовуєте маршрутизатор або модем і т.д.? встановлення драйверів для нього?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я використовую ADSL модем & немає необхідності водіїв ... Може бути, я повинен зазначити підключення до локальної мережі карті ... Чи є спосіб зробити це? |
|
| |||
| |||
| Ви використовували раніше? У мене є ADSL-модем і драйвер необхідний яка модель модему, а хто ваш провайдер?
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| свій D-Link, але в мене встановлено багато зв'язків, і напевно не потрібно драйверів для модему ... ISP є гора нетто, македонська Телекомунікації. Її-то worng на комп'ютері ... Didn't зв'язку визнають мережевою картою, як і його спроби підключення через інший пристрій або портом я не знаю ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Припускаючи, що ви спробували видалити і перевстановити драйвер мережевої карти ..... є мережева карта на борту або окремі карти? якщо окремо, спробуйте видалити його і намагається його в інший роз'єм PCI.
| |||
| |||
| Її на борту ... І я не впевнений, формат допоможе тут Дещо ще, хлопці? |
|
| |||
| |||
| Чи ви правильним (плати) драйвер? Є Networkk карта правильно в Диспетчері пристроїв, в мережевих адаптери? Ви пробували різні кабелю Ethernet? ... прямий RJ45 Комутаційні (не кросовер)? |
|
| |||
| |||
| Раптом з'ясується, що комп'ютер з повним віруси, віруси ~ 20,000 ... Oh My ... Насправді нічого не працює нормально. Після формату все було ОК Спасибі всім за допомогу ... |
|
| |||
| |||
| Oh My дійсно
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| "Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою" | gramble | General Software чат | 1 | 8 червня 2009 23:28 |
| "Помилка при завантаженні пристрої повідомлення" | damadmonkey | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 30 січня 2009 15:18 |
| Найкоротший шлях до "Диспетчер пристроїв" | ashmehta | Операційні системи Windows | 6 | 20 серпня 2008 14:49 |
| Зниклі без вести "SearchSetting.msi" pelase допоможіть! | rjhilton56 | Операційні системи Windows | 10 | 12 травня 2008 09:58 |
| Зниклі без вести "Add / Remove Programs" до списку ControlPanel? | PranX | Операційні системи Windows | 8 | 17 вересня 2007 14:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |