manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

USB2.0 OWLAN adapter Issue pls pls pomoć izdati Novice!

Reply

Thread Tools
Old 30. lipnja 2009, 13:37
Novi član grupe

pls pls pomoć! uključiti laptop danas i ne mogu spojiti na internet. nakon trčanje dijagnostika Imam poruka kazivanje "mrežni kabel error 'i isto tako kada sam pogledao pod Device Manager moj USB2.0 OWLAN adapter (koji god da je!) ima! u žutom trokutu ... prema svojstva na kartici uređaja driveri su nestali i ne može se nalazi, ja licemjerje EVN ažurirati ili svitak leđa vozača. im zaista zalogaj od iskušenik & niste dobio trag što to probati sljedeći, pa vratiti na izvornu sustav je učinio ništa da pomogne! jedan njen Toshiba satellite prikazivati Wi-Fi, ako u trebate detaljnije ... pls pitajte za pomoć im očajne! x
Old 30. lipnja 2009, 13:50
Novi član grupe

sve ok, tako nagli radnih ... nemam pojma kako i zašto!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.