kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

USB 2.0 Adapter OWLAN Issue Pls Pls segít a kezdő!

Reply

Téma eszközök
Old Június 30 2009, 13:37
Új tag Csoport

Default USB 2.0 Adapter OWLAN Issue Pls Pls segít a kezdő!

pls pls help! bekapcsolt laptop ma és nem tud csatlakozni az internethez. után futó diagnosztika Van egy üzenet mondás "hálózati kábel hiba" és akkor is, amikor néztem az Eszközkezelő én USB2.0 OWLAN adapter (bármi legyen is!) van! belsejében egy sárga háromszög, ... hogy a tulajdonságok fülre az eszközillesztők hiányoznak és nem lehet elhelyezni, én vidám EVN frissítés vagy visszaállíthatja a vezetőt. im valóban egy kis kezdő és nincs egy nyom, amit a következő próbálja még a visszaállítani az eredeti rendszert tett semmit, hogy segítsen! hogy a Toshiba Satellite működik wi-fi, és ha szükséges további információ pls kérdezze ... im kétségbeesett segítségért! x
Old Június 30 2009, 13:50
Új tag Csoport

Default USB 2.0 Adapter OWLAN Issue Pls Pls segít a kezdő!

OK így hirtelen a munka ... fogalmam sincs, hogyan és miért!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
USB2-kártya nem működik seat271 Általános fémáru Chat 9 31. március 2008 13:56
USB2 hub ceecee Általános fémáru Chat 8 20. július 2007 13:10
Hírek. wizz123 Itt mutasd meg magadat 8 15. július 2007 03:13
500GB Seagate USB2 External Hard Drive kieran0103 Drives & Removable Media 4 18. május 2007 14:22
A teljes kezdő ...... Lisaismad Itt mutasd meg magadat 2 2. február 2007 06:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.