![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| pls pls help! bekapcsolt laptop ma és nem tud csatlakozni az internethez. után futó diagnosztika Van egy üzenet mondás "hálózati kábel hiba" és akkor is, amikor néztem az Eszközkezelő én USB2.0 OWLAN adapter (bármi legyen is!) van! belsejében egy sárga háromszög, ... hogy a tulajdonságok fülre az eszközillesztők hiányoznak és nem lehet elhelyezni, én vidám EVN frissítés vagy visszaállíthatja a vezetőt. im valóban egy kis kezdő és nincs egy nyom, amit a következő próbálja még a visszaállítani az eredeti rendszert tett semmit, hogy segítsen! hogy a Toshiba Satellite működik wi-fi, és ha szükséges további információ pls kérdezze ... im kétségbeesett segítségért! x |
|
| |||
| |||
| OK így hirtelen a munka ... fogalmam sincs, hogyan és miért! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| USB2-kártya nem működik | seat271 | Általános fémáru Chat | 9 | 31. március 2008 13:56 |
| USB2 hub | ceecee | Általános fémáru Chat | 8 | 20. július 2007 13:10 |
| Hírek. | wizz123 | Itt mutasd meg magadat | 8 | 15. július 2007 03:13 |
| 500GB Seagate USB2 External Hard Drive | kieran0103 | Drives & Removable Media | 4 | 18. május 2007 14:22 |
| A teljes kezdő ...... | Lisaismad | Itt mutasd meg magadat | 2 | 2. február 2007 06:53 |
| Téma eszközök | |
| |