menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Adaptér USB2.0 OWLAN Výtlačok Pls Pls pomoci nového!

Reply

Thread Tools
Old 30. júna 2009, 13:37
Nový člen skupiny

Default Adaptér USB2.0 OWLAN Výtlačok Pls Pls pomoci nového!

pls pls pomozte! zapnutý notebook dnes & nemôže pripojiť k internetu. po spustení diagnostiky Mám hlásenia 'sieťový kábel chyba' & i když jsem se díval pod prístrojom manažér môj USB2.0 OWLAN adaptér (bez ohľadu na to je?) má! vnútri žltý trojuholník ... podľa vlastností kartu ovládače chýba, a nemôže byť umiestnený, i cant EVN aktualizácie alebo vrátiť späť vodiča. im naozaj trochu novice & nemajú potuchy, čo mám skúsiť budúci dokonca obnoviť pôvodný systém nič na pomoc! jeho jedno Toshiba Satelitné beží wi-fi, je-li u potrebovať viac info pls zeptat ... im zoufalý o pomoc! x
Old 30. júna 2009, 13:50
Nový člen skupiny

Default Adaptér USB2.0 OWLAN Výtlačok Pls Pls pomoci nového!

ok tak naraz jej pracovné ... nemám potuchy, ako a prečo!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
USB2 karta nefunguje seat271 Všeobecné Hardware Chat 9 31. marec 2008 13:56
USB2 rozbočovač ceecee Všeobecné Hardware Chat 8 20 júla 2007 13:10
Novic. wizz123 Predstavte Yourself Tu 8 15. Júl 2007 03:13
500 GB Seagate USB2 externý pevný disk kieran0103 Drives & Removable Media 4 18. mája 2007 14:22
A úplné nováčky ...... Lisaismad Predstavte Yourself Tu 2 2. februára 2007 06:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.