![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pls pls pomozte! zapnutý notebook dnes & nemôže pripojiť k internetu. po spustení diagnostiky Mám hlásenia 'sieťový kábel chyba' & i když jsem se díval pod prístrojom manažér môj USB2.0 OWLAN adaptér (bez ohľadu na to je?) má! vnútri žltý trojuholník ... podľa vlastností kartu ovládače chýba, a nemôže byť umiestnený, i cant EVN aktualizácie alebo vrátiť späť vodiča. im naozaj trochu novice & nemajú potuchy, čo mám skúsiť budúci dokonca obnoviť pôvodný systém nič na pomoc! jeho jedno Toshiba Satelitné beží wi-fi, je-li u potrebovať viac info pls zeptat ... im zoufalý o pomoc! x |
|
| |||
| |||
| ok tak naraz jej pracovné ... nemám potuchy, ako a prečo! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| USB2 karta nefunguje | seat271 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 31. marec 2008 13:56 |
| USB2 rozbočovač | ceecee | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20 júla 2007 13:10 |
| Novic. | wizz123 | Predstavte Yourself Tu | 8 | 15. Júl 2007 03:13 |
| 500 GB Seagate USB2 externý pevný disk | kieran0103 | Drives & Removable Media | 4 | 18. mája 2007 14:22 |
| A úplné nováčky ...... | Lisaismad | Predstavte Yourself Tu | 2 | 2. februára 2007 06:53 |
| Thread Tools | |
| |