мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

УСБ2.0 ОУЛАН адаптер Иссуе плс плс помоћ издати Новице!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. јуни 2009, 13:37
Нови члан групе

Default УСБ2.0 ОУЛАН адаптер Иссуе плс плс помоћ издати Новице!

плс плс помоћ! укључити лаптоп данас и не могу повезати на интернет. након трчање дијагностика Имам порука казивање "мрежни кабл еррор 'и исто тако када сам погледао под Девице Манагер мој УСБ2.0 ОУЛАН адаптер (који год да је!) има! у жутом троуглу ... према својства на картици уређаја дривер су нестали и не може да се налази, ја лицемјерје ЕВН модернизирати или свитак леђа возача. им заиста мало над искушеник & нисте добио траг што то пробати следећи, па вратити на оригиналну систем је учинио ништа да помогне! један њен Тосхиба сателлите приказују Уи-Фи, ако у требате детаљније ... плс питајте за помоћ им очајни! кс
Old 30. јуни 2009, 13:50
Нови члан групе

Default УСБ2.0 ОУЛАН адаптер Иссуе плс плс помоћ издати Новице!

све ок, тако нагли радних ... немам појма како и зашто!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Усб2 картица не ради сеат271 Генерал Хардуаре Цхат 9 31 март 2008 13:56
УСБ2 вори цеецее Генерал Хардуаре Цхат 8 20. јула 2007 13:10
Новице. уизз123 Увести Ыоурселф Овде 8 15. јула 2007 03:13
УСБ2 СЕАГАТЕ 500ГБ Екстернал Хард Дриве киеран0103 Дривес & Измјењиви медији 4 18 мај 2007 14:22
Потпуни почетник ...... Лисаисмад Увести Ыоурселф Овде 2 2 фебруар 2007 06:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц