az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Acemi bir Out USB2.0 OWLAN Adaptörünü Sayı Pls Pls Yardım!

Reply

Konu Araçları
Old 30 Haziran 2009, 13:37
Yeni Üye Grubu

Default Acemi bir Out USB2.0 OWLAN Adaptörünü Sayı Pls Pls Yardım!

pls pls yardım et! dizüstü bugünde ve torna internet bağlanamıyorum. teşhis I çalıştırdıktan sonra bir mesaj 've de benim USB2.0 OWLAN adaptör (ne olursa olsun bu cihaz yöneticisi altında baktım ağ kablosu söyleyerek hata var mı?!) bir! sarı bir üçgen içinde ... cihaz sürücüleri ve eksik yer olamaz özelliklerini sekmesi göre, i cant EVN güncelleştirme veya sürücünün geri. yeni bir sohbet gerçekten biraz ve bir fikrin ne, hatta orijinal sistemine geri denemek için var değil yardım etmek için hiçbir şey yapmadı! Eğer U detaylı bilgi pls ihtiyacınız olan bir Toshiba Satellite Wi-fi çalışan ask ... Sohbet yardım umutsuz! x
Old 30 Haziran 2009, 13:50
Yeni Üye Grubu

Default Acemi bir Out USB2.0 OWLAN Adaptörünü Sayı Pls Pls Yardım!

tamam aniden kendi çalışma so ... Hiçbir fikrim yok nasıl ve neden?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından