менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Адаптер USB2.0 OWLAN випуск Pls Pls допомогти новачку!

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 червня 2009, 13:37
Нові члени групи

Default Адаптер USB2.0 OWLAN випуск Pls Pls допомогти новачку!

PLS PLS HELP! повернув на ноутбуці & сьогодні я не можу підключитися до Інтернету. Після запуску діагностики я отримав повідомлення "Помилка кабельна мережа '& Також, коли я подивилася за допомогою диспетчера пристроїв мій USB2.0 OWLAN адаптера (що б це таке?!) Має! всередині жовтий трикутник ... згідно вкладці властивостей драйверів пристроїв відсутня і не може бути розташований, я нахиляє EVN оновити або відкинути драйвер. їм дійсно трохи починаючим & мене немає поняття, що таке спробувати наступний, навіть відновити оригінальний система зробила нічого, щоб допомогти! своїх Toshiba Satellite працює Wi-Fi, якщо і треба більше інформації PLS запитати ... Im зневірених за допомогу!! X
Old 30 червня 2009, 13:50
Нові члени групи

Default Адаптер USB2.0 OWLAN випуск Pls Pls допомогти новачку!

ИТАК, все раптово робочих своєму ... не знаю як і чому!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
USB2 картка не працює seat271 Генеральний обладнання чат 9 31 березня 2008 13:56
USB2 центр CeeCee Генеральний обладнання чат 8 20 липня 2007 13:10
Починаючих користувача. wizz123 Тут Introduce Yourself 8 15 липня 2007 03:13
Seagate 500GB Зовнішній жорсткий диск USB2 kieran0103 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 18 травня 2007 14:22
Повний починаючим ...... Lisaismad Тут Introduce Yourself 2 2 лютого 2007 06:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.