![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| PLS PLS HELP! повернув на ноутбуці & сьогодні я не можу підключитися до Інтернету. Після запуску діагностики я отримав повідомлення "Помилка кабельна мережа '& Також, коли я подивилася за допомогою диспетчера пристроїв мій USB2.0 OWLAN адаптера (що б це таке?!) Має! всередині жовтий трикутник ... згідно вкладці властивостей драйверів пристроїв відсутня і не може бути розташований, я нахиляє EVN оновити або відкинути драйвер. їм дійсно трохи починаючим & мене немає поняття, що таке спробувати наступний, навіть відновити оригінальний система зробила нічого, щоб допомогти! своїх Toshiba Satellite працює Wi-Fi, якщо і треба більше інформації PLS запитати ... Im зневірених за допомогу!! X |
|
| |||
| |||
| ИТАК, все раптово робочих своєму ... не знаю як і чому! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| USB2 картка не працює | seat271 | Генеральний обладнання чат | 9 | 31 березня 2008 13:56 |
| USB2 центр | CeeCee | Генеральний обладнання чат | 8 | 20 липня 2007 13:10 |
| Починаючих користувача. | wizz123 | Тут Introduce Yourself | 8 | 15 липня 2007 03:13 |
| Seagate 500GB Зовнішній жорсткий диск USB2 | kieran0103 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 18 травня 2007 14:22 |
| Повний починаючим ...... | Lisaismad | Тут Introduce Yourself | 2 | 2 лютого 2007 06:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |