![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам създаде безжична мрежа у дома, основната причина за това е времето за запис машина, която аз couldnt създаден в моя офис, поради местоположението на предаване кутия. Аз имам достъп до компютър, на моята нова мрежа, която се изпълнява програмата за записване на времето на базата oone минути, мога да копирате файлове, записани на моя компютър в офиса и стартирайте програмата за оценка на моята основна компютър. това, което изглежда невъзможен да направите, е да гледате на живо информация за програмата на втория компютър. Когато стартирате програмата от горе компютъра няма информация се показва. , а на компютъра, че е предвидена стълбите. Какво бих искал да знам е да гледате на живо програмата от долу на горе моя компютър, това е, когато имат достъп до компютър долу горе аз искам да видя на живо inforamtion, както е показано на долния етаж, има ли софтуер или съм направил нещо лошо да се не бъдат намалени информация? Времето предавател е contected към компютъра си го RS232 порт на компютъра. Аз съм вървят XP и от двете системи и на системата, като се използват предоставената система в рамките на мрежата си програма за XP система. Мисля, че имам обясни това correcclty, ако не аз ще се опитам да предоставя furhter информация. Благодаря Ви предварително Ерик |
|
| |||
| |||
| Бързо и справедливо безболезнен начин да се види една компютри екрана е от друг отдалечен работен плот. На компютъра, който искате да видите дистанционно отидете на Старт - Контролен панел - система - под "дистанционно" в раздела изберете "Позволи на потребителите да се свързват към този компютър от разстояние" и се запознава с компютри име. На компютъра, който искате да гледате на живо данни, отидете на Старт - Всички програми - Аксесоари - Съобщение - Remote Desktop връзка. Тук напишете името на компютъра ви отбележи определяне рано и, че следва да се свърже ви показва на екрана на компютъра, с живи данни. Всякакви проблеми пост обратно. |
|
| |||
| |||
| Трябва да екрана, но това се иска да влезете като администратор и за парола, няма представа за какво паролата и арго получите достъп до екрана не допуска, помогнете Съжалявам, че е болка Ерик |
|
| |||
| |||
| не е проблем, приятелю. Ако имате връзка с Интернет на вашата мрежа, ние можем да опитаме отдалечена помощ вместо това. (То също може да бъде полезно да има някой друг да ви помогна с това, ако компютрите са далеч една от друга.) На долния етаж компютър Връщане към системата и по "дистанционно" в раздела провери отгоре едно: "Разрешаване на отдалечен помощ покани да бъдат изпратени от този компютър". (можете да махнете отметката от първия ни проверяват рано, ако това не става да се използват) После отидете на Старт - всички програми - отдалечена помощ и натиснете 'покани някой да ви помогне да ". Има няколко начина да направите това, като MSN или имейл. Ако тези са лесни за теб след това го направя, но ако имате мрежа със споделяне на файлове, че ми е по-лесно да го направите чрез трансфер на файлове, долната връзка, "Запазване на поканата като файл (Advanced)" Следвайте стъпка по стъпка ръководство и запазете файла в публична папка (споделени документи) Достъп до споделени файлове на втория компютър. Той трябва да е файл, наречен RAinvitation.msrcincident. Щракнете два пъти тази и кликнете върху "Да". на изскачащи ще излезе на първия компютър питам, ако искате да споделите с този човек видите вашия екран и чат. Да трябва да кликнете върху акции на екрана Отново никакви проблеми пост гърба, съжалявам за дълго обяснение! J |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Вие трябва да разберете защо не можете да влезете във връзка с отдалечен работен плот. Аз не знам какво означава за администратор влизане име. Да погледнем на този настойнически и опитайте отново. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
| |||
| |||
| Аз не знам какво LAN, върху което работите, но тя работи добре за мен. Предполагам, че като оригинала претекст на проблема заяви единствената причина софтуера е да бъдат използвани като у дома си, защото беше на предавателя, че местоположението на въпросния компютър е един часа работа, така че Admin няма да бъдат достъпни, ако аз съм грешен тогава ние могат да работят за намиране на решение на отдалечен работен плот проблем. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
В Admin проблем може да бъде общо с работата на компютъра, но аз не разбирам защо той може не само за влизане с обичайното му потребителско име и парола ... Има както на компютъра вървят XP Professional?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| опитайте се да използвате ултра VNC сървър и зрителя, място на сървъра, от една, която искате да видите и мястото на зрителя програма на компютъра, който искате да използвате основно. Тогава просто поставете в местния ПР за машината, която искате да видите remotaly и останалата automaticully се сортират http://www.uvnc.com/download/index.html му прости и много лесно, ако можете да намерите Вашата местна ПР, което чуваме да ви помогне да намерите |