menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 27 leden 2008, 04:27
Nový člen skupiny

Mám vytvořit bezdrátovou síť doma, je hlavním důvodem pro nahrávání počasí stroj, který i couldnt zřízené v mé kanceláři v důsledku umístění přenášet krabice.
Mám přístup k počítači, na mé nové sítě, které je spuštěn program pro záznam počasí na základě oone minutu, i možné kopírovat zaznamenané soubory na svém počítači v kanceláři a spustit program hodnocení na mém hlavním počítači. i cant objevit to, co udělat, je názor, že aktuální informace o programu na druhý počítač.
Když spustím program na počítači žádné informace, nahoře je zobrazena. , ale na počítači si je schodiště.
co bych chtěl vědět, je možné i zobrazení živého programu z dole nahoře na mém počítači, je to i když přístup k počítači nahoře i dole chcete vidět v přímém přenosu informací, jak je uvedeno dole, je tam software, nebo jsem udělal něco špatného, aby nelze získat informace?
počasí vysílač je contected k počítači si myslel, že RS232 port na počítači.
Mám XP běží na obou systémů a nastavte systém pomocí systému poskytované v rámci mé sítě programu pro systém XP.
Myslím, že mám vysvětlit tuto correcclty pokud ne budu snažit poskytnout furhter informací.

děkuji předem
Eric
Old 27 leden 2008, 09:54
Člen Skupina

Rychlé a relativně bezbolestný způsob, jak jednu obrazovku počítače, z jiného je vzdálené ploše.

Na počítači, který chcete zobrazit vzdálene jděte na Start - Ovládací panely - Systém - pod 'vzdálené' zvolte záložku "Povolit připojení vzdálených uživatelů k tomuto počítači" a vzít na vědomí počítačů jméno.

Na počítači, který chcete zobrazit data Live jít do Start - Všechny programy - Příslušenství - Komunikace - Připojení ke vzdálené ploše.

Zde zadejte jméno počítače jste si poznamenali dříve dolů a měl by připojit zobrazující obrazovku počítače s živá data.

Jakékoli problémy s poštou zpět.
Old 27 leden 2008, 11:39
Nový člen skupiny

Musím se na obrazovku, ale je to požádá, abych se přihlásit jako správce a heslo, netuším, jaké je heslo a převýšení získat přístup k obrazovce nepovolily, pomoc
Omlouvám se, že je bolest
Eric
Old 27. ledna 2008, 14:23
Člen Skupina

není problém, kámo.

Máte-li připojení k internetu v síti můžeme zkusit místo vzdálené pomoci. (Může být také užitečné, aby si někdo pomůže s touto pokud počítače jsou daleko od sebe.)

Na dole počítače zpět do systému, a to za 'vzdálené' kartu zkontrolovat top jedna: 'Povolit vzdálené pomoci pozvánek, které mají být odeslána z tohoto počítače'. (můžete zrušit zaškrtnutí první jsme zkontrolovat dříve, pokud to nebude použit)

Pak jdi do Start - všechny programy - vzdálené pomoci a klepněte na tlačítko 'pozvat někoho, aby vám pomohl'. Existuje několik způsobů, jak toho dosáhnout by msn nebo e-mailem. Pokud jsou pro vás tak snadné udělat, ale pokud máte v síti se sdílením souborů je moje bylo jednodušší udělat ji pro přenos souborů, dole odkaz "Uložit pozvání jako soubor (pokročilé)"

Sledujte krok za krokem průvodce a soubor uložte do veřejné složky (sdílené dokumenty)

Přístup sdílených souborů na druhém počítači. Mělo by být soubor s názvem RAinvitation.msrcincident. Dvojitým kliknutím tomto a klikněte na 'ano'. pop přijde na první počítač a ptal se, zda chcete, aby tato osoba zobrazení obrazovky a chat. Kliknutím ano podělil obrazovky

Opět žádné problémy s poštou zpět, sorry za dlouhou vysvětlení!

J
Old 27 leden 2008, 16:41
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal fireballs169 View Post
není problém, kámo.

Máte-li připojení k internetu v síti můžeme zkusit místo vzdálené pomoci. (Může být také užitečné, aby si někdo pomůže s touto pokud počítače jsou daleko od sebe.)

Na dole počítače zpět do systému, a to za 'vzdálené' kartu zkontrolovat top jedna: 'Povolit vzdálené pomoci pozvánek, které mají být odeslána z tohoto počítače'. (můžete zrušit zaškrtnutí první jsme zkontrolovat dříve, pokud to nebude použit)

Pak jdi do Start - všechny programy - vzdálené pomoci a klepněte na tlačítko 'pozvat někoho, aby vám pomohl'. Existuje několik způsobů, jak toho dosáhnout by msn nebo e-mailem. Pokud jsou pro vás tak snadné udělat, ale pokud máte v síti se sdílením souborů je moje bylo jednodušší udělat ji pro přenos souborů, dole odkaz "Uložit pozvání jako soubor (pokročilé)"

Sledujte krok za krokem průvodce a soubor uložte do veřejné složky (sdílené dokumenty)

Přístup sdílených souborů na druhém počítači. Mělo by být soubor s názvem RAinvitation.msrcincident. Dvojitým kliknutím tomto a klikněte na 'ano'. pop přijde na první počítač a ptal se, zda chcete, aby tato osoba zobrazení obrazovky a chat. Kliknutím ano podělil obrazovky

Opět žádné problémy s poštou zpět, sorry za dlouhou vysvětlení!

J
To pravděpodobně nebude fungovat. Vzdálená pomoc nebude normálně fungovat přes LAN.

Potřebujete zjistit, proč se nemůžete přihlásit s Připojení ke vzdálené ploše.

Nevím, co myslíš o Správce přihlašovací jméno.

Se podívat na tento tutorial a zkuste to znovu.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 27. ledna 2008, 18:06
Člen Skupina

I don't know what you're LAN pracující na ale funguje v pohodě na mé straně. Předpokládám, že jako původní záminkou k tomuto problému uvádí, že jediný důvod, proč software byl použit doma byl kvůli umístění vysílače, že PC je v práci tak, Admin nebudou přístupné, pokud jsem špatně pak mohou pracovat na řešení vzdálené ploše problém.
Old 28 leden 2008, 11:03
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal fireballs169 View Post
I don't know what you're LAN pracující na ale funguje v pohodě na mé straně. Předpokládám, že jako původní záminkou k tomuto problému uvádí, že jediný důvod, proč software byl použit doma byl kvůli umístění vysílače, že PC je v práci tak, Admin nebudou přístupné, pokud jsem špatně pak mohou pracovat na řešení vzdálené ploše problém.
To může fungovat, ale nemůžu si to ... prostě nebude připojit, ale že může být do činění s mou síť, a já jsem ji nikdy vyšetřeny.

Admin může být problém, aby se s počítačem pracovat, ale já nerozumím, proč si nemůže jen s jeho normální přihlašovací jméno a heslo ...

Jsou oba počítače běží XP Professional?

Old 31. května 2008, 14:25
Člen Skupina

zkuste použít ultra VNC server a prohlížeč, místo na serveru, na ten, který chcete zobrazit a místo diváka programem na počítači, který chcete použít hlavně.

Poté stačí vložit vaší lokální IP pro stroj, který chcete vidět remotaly a zbytek automaticully jsou seřazeny

http://www.uvnc.com/download/index.html

jeho jednoduché a velmi snadno, pokud naleznete u Vašeho místního šetření, které jsme slyšeli vám pomůže najít
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.