![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Mám vytvořit bezdrátovou síť doma, je hlavním důvodem pro nahrávání počasí stroj, který i couldnt zřízené v mé kanceláři v důsledku umístění přenášet krabice.
Mám přístup k počítači, na mé nové sítě, které je spuštěn program pro záznam počasí na základě oone minutu, i možné kopírovat zaznamenané soubory na svém počítači v kanceláři a spustit program hodnocení na mém hlavním počítači. i cant objevit to, co udělat, je názor, že aktuální informace o programu na druhý počítač. Když spustím program na počítači žádné informace, nahoře je zobrazena. , ale na počítači si je schodiště. co bych chtěl vědět, je možné i zobrazení živého programu z dole nahoře na mém počítači, je to i když přístup k počítači nahoře i dole chcete vidět v přímém přenosu informací, jak je uvedeno dole, je tam software, nebo jsem udělal něco špatného, aby nelze získat informace? počasí vysílač je contected k počítači si myslel, že RS232 port na počítači. Mám XP běží na obou systémů a nastavte systém pomocí systému poskytované v rámci mé sítě programu pro systém XP. Myslím, že mám vysvětlit tuto correcclty pokud ne budu snažit poskytnout furhter informací. děkuji předem Eric |
|
|
|||
|
|||
|
Rychlé a relativně bezbolestný způsob, jak jednu obrazovku počítače, z jiného je vzdálené ploše.
Na počítači, který chcete zobrazit vzdálene jděte na Start - Ovládací panely - Systém - pod 'vzdálené' zvolte záložku "Povolit připojení vzdálených uživatelů k tomuto počítači" a vzít na vědomí počítačů jméno. Na počítači, který chcete zobrazit data Live jít do Start - Všechny programy - Příslušenství - Komunikace - Připojení ke vzdálené ploše. Zde zadejte jméno počítače jste si poznamenali dříve dolů a měl by připojit zobrazující obrazovku počítače s živá data. Jakékoli problémy s poštou zpět. |
|
|
|||
|
|||
|
Musím se na obrazovku, ale je to požádá, abych se přihlásit jako správce a heslo, netuším, jaké je heslo a převýšení získat přístup k obrazovce nepovolily, pomoc
Omlouvám se, že je bolest Eric |
|
|
|||
|
|||
|
není problém, kámo.
Máte-li připojení k internetu v síti můžeme zkusit místo vzdálené pomoci. (Může být také užitečné, aby si někdo pomůže s touto pokud počítače jsou daleko od sebe.) Na dole počítače zpět do systému, a to za 'vzdálené' kartu zkontrolovat top jedna: 'Povolit vzdálené pomoci pozvánek, které mají být odeslána z tohoto počítače'. (můžete zrušit zaškrtnutí první jsme zkontrolovat dříve, pokud to nebude použit) Pak jdi do Start - všechny programy - vzdálené pomoci a klepněte na tlačítko 'pozvat někoho, aby vám pomohl'. Existuje několik způsobů, jak toho dosáhnout by msn nebo e-mailem. Pokud jsou pro vás tak snadné udělat, ale pokud máte v síti se sdílením souborů je moje bylo jednodušší udělat ji pro přenos souborů, dole odkaz "Uložit pozvání jako soubor (pokročilé)" Sledujte krok za krokem průvodce a soubor uložte do veřejné složky (sdílené dokumenty) Přístup sdílených souborů na druhém počítači. Mělo by být soubor s názvem RAinvitation.msrcincident. Dvojitým kliknutím tomto a klikněte na 'ano'. pop přijde na první počítač a ptal se, zda chcete, aby tato osoba zobrazení obrazovky a chat. Kliknutím ano podělil obrazovky Opět žádné problémy s poštou zpět, sorry za dlouhou vysvětlení! J |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citace:
Potřebujete zjistit, proč se nemůžete přihlásit s Připojení ke vzdálené ploše. Nevím, co myslíš o Správce přihlašovací jméno. Se podívat na tento tutorial a zkuste to znovu. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
|
|||
|
|||
|
I don't know what you're LAN pracující na ale funguje v pohodě na mé straně. Předpokládám, že jako původní záminkou k tomuto problému uvádí, že jediný důvod, proč software byl použit doma byl kvůli umístění vysílače, že PC je v práci tak, Admin nebudou přístupné, pokud jsem špatně pak mohou pracovat na řešení vzdálené ploše problém.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Admin může být problém, aby se s počítačem pracovat, ale já nerozumím, proč si nemůže jen s jeho normální přihlašovací jméno a heslo ... Jsou oba počítače běží XP Professional?
|
|||
|
|||
|
zkuste použít ultra VNC server a prohlížeč, místo na serveru, na ten, který chcete zobrazit a místo diváka programem na počítači, který chcete použít hlavně.
Poté stačí vložit vaší lokální IP pro stroj, který chcete vidět remotaly a zbytek automaticully jsou seřazeny http://www.uvnc.com/download/index.html jeho jednoduché a velmi snadno, pokud naleznete u Vašeho místního šetření, které jsme slyšeli vám pomůže najít |