μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 04:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες

Έχω δημιουργήσει ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι, ο κύριος λόγος είναι καιρός για μια μηχανή που καταγραφή i couldnt συσταθεί στο γραφείο μου λόγω των θέσεων των διαβιβάζουσα κουτί.
Έχω έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή μου για νέο δίκτυο που εκτελεί το πρόγραμμα για την καταγραφή των καιρικών συνθηκών σε oone λεπτό, i να αντιγράψετε το καταγράφονται σε αρχεία στον υπολογιστή μου στο γραφείο και να εκτελέσετε το πρόγραμμα αξιολόγησης για τις βασικές μου υπολογιστή. τι θ επίκλιση φαίνεται να κάνετε είναι να δείτε ζωντανά τα στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα για το δεύτερο υπολογιστή.
όταν τρέχει το πρόγραμμα για τον υπολογιστή δεν υπάρχουν πληροφορίες πάνω εμφανίζεται. αλλά στον υπολογιστή ορίζονται οι σκάλες είναι.
Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι να δω το ζωντανό πρόγραμμα από κάτω μου πάνω σε υπολογιστή, είναι όταν έχω πρόσβαση στο κάτω υπολογιστή επάνω θέλω να δω την πληροφορία ζουν κάτω, όπως φαίνεται, υπάρχει λογισμικό ή έχω κάνει κάτι λάθος στην να μην είναι τα στοιχεία;
ο καιρός είναι πομπός contected στον υπολογιστή Νόμιζα ότι RS232 θύρα του υπολογιστή.
Είμαι τρέχει XP και στα δύο συστήματα και το σύστημα που χρησιμοποιεί το σύστημα που παρέχονται μέσα μου πρόγραμμα δικτύου για την XP σύστημα.
Νομίζω ότι αυτό εξηγείται correcclty αν δεν θα προσπαθήσω να παρέχει την ευκαιρία νέων πληροφοριών.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Eric
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 09:54
Μέλος Ομάδα

Default Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες

Γρήγορη και ανώδυνο τρόπο αρκετά για να δείτε την οθόνη ενός υπολογιστή από έναν άλλο είναι απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας.

Στον υπολογιστή που θέλετε να δείτε από μακριά για να πάει Έναρξη - Πίνακας ελέγχου - σύστημα - στο πλαίσιο του "απομακρυσμένο" επιλέξτε την καρτέλα "επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε αυτόν τον υπολογιστή από μακριά" και να λάβει γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών το όνομα.

Στον υπολογιστή που θέλετε να δείτε ζωντανά τα στοιχεία για να προχωρήσουμε Έναρξη - Όλα τα προγράμματα - Αξεσουάρ - Ανακοίνωση - Remote Desktop Connection.

Εδώ πληκτρολογήστε το όνομα του υπολογιστή σας σημειωθεί νωρίτερα κάτω και θα πρέπει να συνδεθείτε όπου εμφανίζεται η οθόνη του υπολογιστή με τα ζωντανά στοιχεία.

Οποιαδήποτε προβλήματα μετά πίσω.
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 11:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Πρέπει να την οθόνη αλλά είναι μου ζητά να συνδεθείτε ως διαχειριστής και ένα κωδικό πρόσβασης, δεν γνωρίζει τι είναι ο κωδικός πρόσβασης και επίκλισης αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη δεν επιτρέπει, να βοηθήσει
Συγγνώμη να είναι πόνος
Eric
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 14:23
Μέλος Ομάδα

δεν αποτελεί πρόβλημα mate.

Εάν έχετε μια σύνδεση στο Internet για το δίκτυο μπορούμε να προσπαθήσουμε απομακρυσμένη βοήθεια αντί. (Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να έχουμε κάποιον να σας βοηθήσει με αυτό, αν οι υπολογιστές είναι πολύ μακριά.)

Από την κάτω υπολογιστή να επιστρέψετε στο σύστημα και υπό την «απομακρυσμένη" καρτέλα ελέγχει μία αρχή: «Επιτρέψτε απομακρυσμένη βοήθεια προσκλήσεις που θα σταλεί από αυτόν τον υπολογιστή". (μπορείτε να αφαιρέσει το πρώτο μας ελέγχεται νωρίτερα αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν)

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Start - όλα τα προγράμματα - απομακρυσμένη βοήθεια και κάντε κλικ στο κουμπί "για να προσκαλέσετε κάποιον να σας βοηθήσει». Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό από msn ή με email. Αν αυτά είναι εύκολο για εσάς το κάνουμε αυτό, αλλά στη συνέχεια, αν έχουμε ένα δίκτυο με κοινή χρήση αρχείων αυτό μου είναι πιο εύκολο να το κάνουμε με τη μεταφορά αρχείων, σύνδεση στο κάτω μέρος, "Αποθήκευση πρόσκλησης ως αρχείου" (Advanced) "

Ακολουθήστε τον οδηγό βήμα προς βήμα και να αποθηκεύσετε το αρχείο σε ένα δημόσιο φάκελο (κοινόχρηστα έγγραφα)

Πρόσβαση στο κοινόχρηστο αρχείο για το δεύτερο υπολογιστή. Θα πρέπει να είναι ένα αρχείο που ονομάζεται RAinvitation.msrcincident. Διπλό κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στο «ναι». ένα αναδυόμενο θα καταλήξει στον πρώτο υπολογιστή ζητώντας, εάν θέλετε να αφήσουμε αυτή την άποψη η οθόνη σας πρόσωπο και chat. κλικ ναι πρέπει να μοιράζονται την οθόνη

Και πάλι κανένα πρόβλημα μετά πίσω, συγγνώμη για το μακρύ εξήγηση!

J
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 16:41
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας fireballs169 View Post
δεν αποτελεί πρόβλημα mate.

Εάν έχετε μια σύνδεση στο Internet για το δίκτυο μπορούμε να προσπαθήσουμε απομακρυσμένη βοήθεια αντί. (Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να έχουμε κάποιον να σας βοηθήσει με αυτό, αν οι υπολογιστές είναι πολύ μακριά.)

Από την κάτω υπολογιστή να επιστρέψετε στο σύστημα και υπό την «απομακρυσμένη" καρτέλα ελέγχει μία αρχή: «Επιτρέψτε απομακρυσμένη βοήθεια προσκλήσεις που θα σταλεί από αυτόν τον υπολογιστή". (μπορείτε να αφαιρέσει το πρώτο μας ελέγχεται νωρίτερα αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν)

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Start - όλα τα προγράμματα - απομακρυσμένη βοήθεια και κάντε κλικ στο κουμπί "για να προσκαλέσετε κάποιον να σας βοηθήσει». Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό από msn ή με email. Αν αυτά είναι εύκολο για εσάς το κάνουμε αυτό, αλλά στη συνέχεια, αν έχουμε ένα δίκτυο με κοινή χρήση αρχείων αυτό μου είναι πιο εύκολο να το κάνουμε με τη μεταφορά αρχείων, σύνδεση στο κάτω μέρος, "Αποθήκευση πρόσκλησης ως αρχείου" (Advanced) "

Ακολουθήστε τον οδηγό βήμα προς βήμα και να αποθηκεύσετε το αρχείο σε ένα δημόσιο φάκελο (κοινόχρηστα έγγραφα)

Πρόσβαση στο κοινόχρηστο αρχείο για το δεύτερο υπολογιστή. Θα πρέπει να είναι ένα αρχείο που ονομάζεται RAinvitation.msrcincident. Διπλό κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στο «ναι». ένα αναδυόμενο θα καταλήξει στον πρώτο υπολογιστή ζητώντας, εάν θέλετε να αφήσουμε αυτή την άποψη η οθόνη σας πρόσωπο και chat. κλικ ναι πρέπει να μοιράζονται την οθόνη

Και πάλι κανένα πρόβλημα μετά πίσω, συγγνώμη για το μακρύ εξήγηση!

J
Αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λειτουργήσει. Απομακρυσμένη βοήθεια κατά κανόνα, δεν θα εργάζονται σε ένα LAN.

Θα πρέπει να μάθουμε γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το Remote Desktop Connection.

Δεν ξέρω τι εννοείς για το όνομα σύνδεσης διοικήσεως.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το φροντιστήριο και προσπαθήστε ξανά.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 18:06
Μέλος Ομάδα

Δεν ξέρω τι LAN της εργασίας σας, αλλά δουλεύει μια χαρά για τη δική μου. Υποθέτω με το πρωτότυπο όνομα για το πρόβλημα δήλωσε ο μόνος λόγος που το λογισμικό που χρησιμοποιείται στο σπίτι του, επειδή ήταν ο πομπός θέση ότι το εν λόγω PC είναι ένα έργο τόσο η Διοίκηση δεν θα είναι προσιτές και αν είμαι λάθος τότε μπορούν να εργαστούν για μια λύση στο πρόβλημα της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 11:03
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας fireballs169 View Post
Δεν ξέρω τι LAN της εργασίας σας, αλλά δουλεύει μια χαρά για τη δική μου. Υποθέτω με το πρωτότυπο όνομα για το πρόβλημα δήλωσε ο μόνος λόγος που το λογισμικό που χρησιμοποιείται στο σπίτι του, επειδή ήταν ο πομπός θέση ότι το εν λόγω PC είναι ένα έργο τόσο η Διοίκηση δεν θα είναι προσιτές και αν είμαι λάθος τότε μπορούν να εργαστούν για μια λύση στο πρόβλημα της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.
Θα μπορούν να εργάζονται αλλά δεν μπορώ να το αποκτήσουν ... απλά δεν θα συνδέσει αλλά ότι μπορεί να σε κάνει με δίκτυό μου, και ποτέ δεν ερεύνησε αυτό.

Ο Διαχειριστής μπορεί να είναι πρόβλημα να κάνει με το έργο του υπολογιστή, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί μόνο σύνδεση με τη συνήθη του username και password ...

Είναι και οι δύο τον υπολογιστή που εκτελεί XP Professional;

Old 31ης Μαΐου 2008, 14:25
Μέλος Ομάδα

δοκιμάστε ultra VNC server και θεατή, τοποθετήστε το διακομιστή από τη μια θέλετε να προβάλετε και τοποθετήστε τον θεατή σχετικά με το πρόγραμμα του υπολογιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κυρίως.

τότε απλά εισάγετε το τοπικό σας ip για τη μηχανή που θέλετε να δείτε remotaly και τα υπόλοιπα automaticully είναι ταξινομημένο

http://www.uvnc.com/download/index.html

το απλό και πολύ εύκολο, αν και μπορείτε να βρείτε το τοπικό σας IP, η οποία ακούμε μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η οικοδόμηση ενός δικτύου υπολογιστών Αρχική pest79456 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 22 Ιουλ 2009 11:53
Επίλυση προβλημάτων έναν υπολογιστή σε ένα δίκτυο shocker22 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 12 Νοε 2008 15:50
Conect στο κύριο φορητό μου υπολογιστή χρησιμοποιώντας LAN SgtBillcoJD Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 23 Δεκ. 2007 12:34
Βοήθεια παλιό υπολογιστή openSUSE Linux Network Planning 597 Linux & Εναλλακτικές OS 1 4 Δεκ 2007 06:26
Προβλήματα σχετικά με τη Νέα Δίκτυο Υπολογιστών Πατάτα Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 29 Ιουλ 2007 11:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.