manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Korištenje programa na računalu u mrežu sa glavnim računalom

Reply

Thread Tools
Old 27 siječanj 2008, 04:27
Novi član grupe

Imam postavljanje bežične mreže kod kuće, glavni razlog je za snimanje vremenskim strojem da sam couldnt postavljanje u mojem uredu, zbog lokacije emitira kutija.
Ja sam dobio pristup računalu na moje nove mreže na kojem je pokrenut program za snimanje vrijeme na temelju oone minute, ja mogu kopirati datoteke snimljene na moj računalo u uredu i pokrenite evaluacija programa na mom glavnom računalu. šta ja licemjerje činiti se pojavljuju vidjeli uživo informacije o programu na drugom računalu.
kad pokrenete program na katu računala podaci se ne prikazuje. ali na računalo dolje stepenicama je.
ono što bih želio znati je mogu vidjeti uživo program iz dolje stepenicama na moje računalo, to je kada sam pristupio računalu stepenicama dole želim vidjeti uživo inforamtion kao što je prikazano dolje, je li softver ili sam učinio nešto pogrešno ne mogu dobiti informacije?
vrijeme je odašiljač contected na računalo mislio on RS232 port na računalu.
Ja sam trčanje XP na oba sustava i podesiti sustav se koristi sustav koji unutar moje mreže program na XP sistemu.
Mislim da sam objasnio ovaj correcclty ako ne ja ću pokušati dati furhter informacije.

hvala vam unaprijed
Eric
Old 27 siječanj 2008, 09:54
Member Group

Brz i bezbolan način da se pošteno vidjeti jedan zaslon računala iz drugog je Remote Desktop.

Na računalu na koje želite ići na pregled daljinski Start - Control panel - system - pod 'remote' kartici odaberite "Omogući korisnicima povezivanje zabačen to ovaj računalo" i uzeti bilješke o računalima imenom.

Na računalu na koje želite vidjeti uživo podataka idite na Start - Svi programi - Dodatna oprema - Komunikacija - Remote Desktop Connection.

Ovdje upišite naziv računala li dolje navedeno ranije i to bi trebalo povezati s prikazom na ekranu vam se računalo sa živim podataka.

Bilo kakve probleme post nazad.
Old 27 siječanj 2008, 11:39
Novi član grupe

dobio na ekranu ali to se od mene traži da se prijavite kao administrator i lozinku, nema pojma što je i lozinku licemjerje dobiti pristup na ekranu ne dozvoljava, pomoć
ispričavam se bol
Eric
Old 27 sij 2008, 14:23
Member Group

nije problem drugarica.

Ako imate internet vezu na vašoj mreži možemo pokušati pomoći udaljenim umjesto. (To svibanj također biti korisno imati netko vam pomoći ako se s ovim računalima su udaljeni.)

Na dolje računalo vratiti u sustav i pod 'remote' karticu provjerite vrh jedno: 'Allow remote pomoć pozivnica biti poslana s ovog računala. (možete isključite prva mi ček ako ranije nije idući u biti koristi)

Zatim idite na Start - sve programe - daljinska pomoć i kliknite 'pozvati nekoga da vam pomognu. Postoji nekoliko načina da to učinite putem msn ili email. Ako ti je lako za vas onda da, ali ako imate mrežu s dijeljenje datoteka je moja biti lakše to učiniti uz prijenos datoteka, donji link ", kako ste pozivnicu datoteku (advanced)"

Slijedite korak po korak vodič i spremiti datoteku u javnu mapu (shared dokumenti)

Pristupite zajedničku datoteku na drugom računalu. To bi trebao biti file RAinvitation.msrcincident. Dvaput kliknite na ovo i kliknite 'Yes'. popup će iskrsavati na prvom računalu molba ukoliko ištanje to pustiti ovu osobu pogled vašeg zaslona i chat. klikom yes TREBA dijeljenje zaslona

Opet ikakvih problema post leđa, ispričavam se za dugo objašnjenje!

J
Old 27 siječanj 2008, 16:41
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by fireballs169 View Post
nije problem drugarica.

Ako imate internet vezu na vašoj mreži možemo pokušati pomoći udaljenim umjesto. (To svibanj također biti korisno imati netko vam pomoći ako se s ovim računalima su udaljeni.)

Na dolje računalo vratiti u sustav i pod 'remote' karticu provjerite vrh jedno: 'Allow remote pomoć pozivnica biti poslana s ovog računala. (možete isključite prva mi ček ako ranije nije idući u biti koristi)

Zatim idite na Start - sve programe - daljinska pomoć i kliknite 'pozvati nekoga da vam pomognu. Postoji nekoliko načina da to učinite putem msn ili email. Ako ti je lako za vas onda da, ali ako imate mrežu s dijeljenje datoteka je moja biti lakše to učiniti uz prijenos datoteka, donji link ", kako ste pozivnicu datoteku (advanced)"

Slijedite korak po korak vodič i spremiti datoteku u javnu mapu (shared dokumenti)

Pristupite zajedničku datoteku na drugom računalu. To bi trebao biti file RAinvitation.msrcincident. Dvaput kliknite na ovo i kliknite 'Yes'. popup će iskrsavati na prvom računalu molba ukoliko ištanje to pustiti ovu osobu pogled vašeg zaslona i chat. klikom yes TREBA dijeljenje zaslona

Opet ikakvih problema post leđa, ispričavam se za dugo objašnjenje!

J
To vjerojatno neće funkcionirati. Remote Assistance neće normalno funkcionirati preko LAN.

Morate saznati zašto se ne možete prijaviti s Remote Desktop Connection.

Ne znam što ti misliš o Administrator prijavu imenom.

Imati pogledati ovaj tutorial i pokušajte ponovno.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 27 sij 2008, 18:06
Member Group

Ne znam što LAN na čemu radite, ali to radi samo na fino mina. Pretpostavljam kao izvorni izgovor za problem izjavila je jedini razlog softver se koristi kod kuće, jer je od predajnik lokacija koje računalo u pitanju je jedan rad pa Admin neće biti dostupne ako sam krivo onda može raditi na rješenje za Remote Desktop problem.
Old 28 siječanj 2008, 11:03
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by fireballs169 View Post
Ne znam što LAN na čemu radite, ali to radi samo na fino mina. Pretpostavljam kao izvorni izgovor za problem izjavila je jedini razlog softver se koristi kod kuće, jer je od predajnik lokacija koje računalo u pitanju je jedan rad pa Admin neće biti dostupne ako sam krivo onda može raditi na rješenje za Remote Desktop problem.
On svibanj rada, no ne mogu doći do njega ... jednostavno neće spojiti, ali da će svibanj za napraviti sa mojim mreže, a ja ga nikad nisu istraženi.

The Admin svibanj biti problem za napraviti sa radom računalo, ali ja ne razumijem zašto on ne može samo prijave sa svojim korisničkim imenom i lozinkom normalan ...

Jesu li obje računalo trčanje XP Professional?

Old 31 svi 2008, 14:25
Member Group

probati koristeći ultra VNC poslužitelj i gledatelja, mjesto poslužitelja na jednom želite pregledati i mjesto gledatelja programa na računalo želite koristiti uglavnom.

onda samo ubacite vaš lokalni IP stroja za koje želite vidjeti remotaly i ostala automaticully je poredano

http://www.uvnc.com/download/index.html

svojim jednostavnim i vrlo lako mogu pronaći ako u vašem lokalnom ip koji cujemo mogu pomoći da nađete
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.