kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

A számítógépes programok használata a hálózat fő számítógépes

Reply

Téma eszközök
Old Január 27, 2008, 04:27
Új tag Csoport

Default A számítógépes programok használata a hálózat fő számítógépes

Én meg egy vezeték nélküli hálózat, az otthon, a fő ok az időjárás, hogy a menetíró készülék i couldnt létre az iroda miatt helyekre áttevő mezőbe.
Én kaptam hozzáférést a számítógépen, az új hálózat, amelyen fut a program, hogy rögzítsék az idő egy perc alapján oone, tudok másolni a rögzített fájlokat a számítógépet az irodában, és futtassa a program értékelését az én fő számítógépen. mi vidám, úgy tűnik, nem is él meg a tájékoztatást a program a második számítógépet.
ha fut a program a számítógép az emeleten rendelkezésre információ jelenik meg. de a számítógépen meg lépcsőn is van.
amit én szeretnék tudni Megtekinthetem élő programot a földszinten én az emeleten számítógép, ez az, amikor elérheti a földszinten számítógép emeleti Szeretném látni az élő információt, amint le van szoftver, vagy én, hogy valami nem stimmel Nem kell, hogy az információkat?
Az időjárás is contected adókészülék a számítógép gondolta, RS232 port a számítógépen.
Én XP fut a két rendszer, és a rendszer fel a rendszer, amennyiben az én hálózati programot az XP rendszeren.
Azt hiszem, már kifejtette, ez a correcclty ha nem megpróbálom a furhter információkat.

Thank you in advance
Eric
Old Január 27, 2008, 09:54
Csoport tagja

Gyors és viszonylag fájdalommentes módon, hogy egy számítógép képernyőjén, egy távoli asztalon.

A számítógép kívánt céllal távolról menjen a Start - Vezérlőpult - rendszer - a "távoli" lapon válassza a "lehetővé teszi a kapcsolódást az e távoli számítógép", és jegyezze fel a számítógép nevét.

A számítógép azt kívánja, hogy a Live adatok menjen a Start - Minden program - Kellékek - Kommunikáció - Távoli asztali kapcsolat.

Itt írja be a nevét a számítógép akkor megjegyezte korábban, hogy le kell csatlakoztatni mutatja meg a képernyőn a számítógép az élő adatokat.

Bármilyen probléma utáni vissza.
Old Január 27, 2008, 11:39
Új tag Csoport

Megvan a képernyőn, de azt kéri, hogy jelentkezzen be rendszergazdaként, és egy jelszót, fogalmam sincs mi a jelszó, és vidám kap hozzáférést a képernyő nem teszi lehetővé, segítség
Sajnálom, hogy a fájdalom
Eric
Old 27. január 2008, 14:23
Csoport tagja

nem probléma haver.

Ha van internet kapcsolat a hálózat Megpróbálhatjuk távsegítségi helyette. (It is hasznosnak tartja, ha valaki segít Önnek, ha a számítógépek távol van egymástól.)

A földszinten számítógépes vissza a rendszert, és a "távoli" lapon ellenőrizze a tetején egy: "Hagyjuk távsegítségi meghívókat küldött ezen a gépen." (akkor törölje az első, hogy ellenőrizzék a korábbi, ha nem lesz használható)

Aztán menjen a Start - az összes programot - távoli segítségnyújtás és kattintson a "meghívni valakit, hogy segítsen." Számos módja van, hogy ezt az msn vagy e-mailben. Ha ezek könnyen akkor csináld ezt, de ha egy hálózati fájl megosztás én jobban csinálni fájlátviteli, az alsó linkre, "ha meghívást a file (Advanced)"

Kövesse az útmutató lépésről lépésre, és mentse a fájlt a nyilvános mappába (megosztott dokumentumok)

Hozzáférés a megosztott fájl a második számítógépet. Meg kell egy fájlt, ún RAinvitation.msrcincident. Dupla kattintás, és kattintson az "igen". A felbukkanó majd fel az első számítógép kéri, ha szeretné, hogy ez a személy tekintheti meg a képernyőn, és chat. Igen gombra kattintva meg kell osztania a képernyőn

Ismét minden nehézség utáni vissza, bocs a hosszú magyarázatot!

J
Old Január 27, 2008, 16:41
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by fireballs169 View Post
nem probléma haver.

Ha van internet kapcsolat a hálózat Megpróbálhatjuk távsegítségi helyette. (It is hasznosnak tartja, ha valaki segít Önnek, ha a számítógépek távol van egymástól.)

A földszinten számítógépes vissza a rendszert, és a "távoli" lapon ellenőrizze a tetején egy: "Hagyjuk távsegítségi meghívókat küldött ezen a gépen." (akkor törölje az első, hogy ellenőrizzék a korábbi, ha nem lesz használható)

Aztán menjen a Start - az összes programot - távoli segítségnyújtás és kattintson a "meghívni valakit, hogy segítsen." Számos módja van, hogy ezt az msn vagy e-mailben. Ha ezek könnyen akkor csináld ezt, de ha egy hálózati fájl megosztás én jobban csinálni fájlátviteli, az alsó linkre, "ha meghívást a file (Advanced)"

Kövesse az útmutató lépésről lépésre, és mentse a fájlt a nyilvános mappába (megosztott dokumentumok)

Hozzáférés a megosztott fájl a második számítógépet. Meg kell egy fájlt, ún RAinvitation.msrcincident. Dupla kattintás, és kattintson az "igen". A felbukkanó majd fel az első számítógép kéri, ha szeretné, hogy ez a személy tekintheti meg a képernyőn, és chat. Igen gombra kattintva meg kell osztania a képernyőn

Ismét minden nehézség utáni vissza, bocs a hosszú magyarázatot!

J
Ez valószínűleg nem fog működni. Remote Assistance általában nem az egész munka egy LAN.

Meg kell találni arra, miért nem lehet bejelentkezni a távoli asztali kapcsolat.

Nem tudom, mit értenek a rendszergazdai bejelentkezési nevét.

Tekintse meg a bemutató, és próbálja újra.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old 27. január 2008, 18:06
Csoport tagja

Nem tudom, mi LAN Ön dolgozik, de jól működik, az enyém. Feltételezem, mint az eredeti ürügy arra a problémára, azt az egyetlen oka az volt szoftvert használ otthon, mert az adó helyét, hogy a PC a szóban forgó mű egy, így a rendszergazda nem lesz elérhető, ha tévedek, akkor mi tudja a megoldást, hogy a távoli asztali probléma.
Old Január 28, 2008, 11:03
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by fireballs169 View Post
Nem tudom, mi LAN Ön dolgozik, de jól működik, az enyém. Feltételezem, mint az eredeti ürügy arra a problémára, azt az egyetlen oka az volt szoftvert használ otthon, mert az adó helyét, hogy a PC a szóban forgó mű egy, így a rendszergazda nem lesz elérhető, ha tévedek, akkor mi tudja a megoldást, hogy a távoli asztali probléma.
Ez működik, de nem tudom, hogy ... Csak nem fog csatlakozni, de lehet, hogy a saját hálózat, és én még soha nem vizsgálták meg.

Az Adminisztrátor probléma lehet tenni a számítógépes munkát, de nem értem, miért nem csak a szokásos bejelentkezési felhasználónév és jelszó ...

Egyaránt a számítógépen futó XP Professional?

Old Május 31 2008, 14:25
Csoport tagja

próbálkozzon Ultra VNC szervert és nézőnek helyet, a kiszolgáló az egyik a megtekinteni kívánt helyre, és a néző program a számítógépen akarja használni elsősorban.

akkor csak be a helyi ip a gép, hogy meg akarja nézni remotaly és a többi automaticully van rendezve

http://www.uvnc.com/download/index.html

az egyszerű és nagyon könnyű, és ha talál a helyi ip, amit hallani segít megtalálni
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Building a Home Computer Network pest79456 Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 22. július 2009 11:53
Problémamegoldás egy számítógép a hálózaton shocker22 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 12. november 2008 15:50
CONECT én a fő laptop számítógéphez LAN SgtBillcoJD Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 23. december 2007 12:34
Segítség a régi Computer openSUSE Linux Network Planning 597 Linux és OS Alternatív 1 4. december 2007 06:26
A hálózati problémát az új számítógép Potato Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 29. július 2007 11:30
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.