![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én meg egy vezeték nélküli hálózat, az otthon, a fő ok az időjárás, hogy a menetíró készülék i couldnt létre az iroda miatt helyekre áttevő mezőbe. Én kaptam hozzáférést a számítógépen, az új hálózat, amelyen fut a program, hogy rögzítsék az idő egy perc alapján oone, tudok másolni a rögzített fájlokat a számítógépet az irodában, és futtassa a program értékelését az én fő számítógépen. mi vidám, úgy tűnik, nem is él meg a tájékoztatást a program a második számítógépet. ha fut a program a számítógép az emeleten rendelkezésre információ jelenik meg. de a számítógépen meg lépcsőn is van. amit én szeretnék tudni Megtekinthetem élő programot a földszinten én az emeleten számítógép, ez az, amikor elérheti a földszinten számítógép emeleti Szeretném látni az élő információt, amint le van szoftver, vagy én, hogy valami nem stimmel Nem kell, hogy az információkat? Az időjárás is contected adókészülék a számítógép gondolta, RS232 port a számítógépen. Én XP fut a két rendszer, és a rendszer fel a rendszer, amennyiben az én hálózati programot az XP rendszeren. Azt hiszem, már kifejtette, ez a correcclty ha nem megpróbálom a furhter információkat. Thank you in advance Eric |
|
| |||
| |||
| Gyors és viszonylag fájdalommentes módon, hogy egy számítógép képernyőjén, egy távoli asztalon. A számítógép kívánt céllal távolról menjen a Start - Vezérlőpult - rendszer - a "távoli" lapon válassza a "lehetővé teszi a kapcsolódást az e távoli számítógép", és jegyezze fel a számítógép nevét. A számítógép azt kívánja, hogy a Live adatok menjen a Start - Minden program - Kellékek - Kommunikáció - Távoli asztali kapcsolat. Itt írja be a nevét a számítógép akkor megjegyezte korábban, hogy le kell csatlakoztatni mutatja meg a képernyőn a számítógép az élő adatokat. Bármilyen probléma utáni vissza. |
|
| |||
| |||
| Megvan a képernyőn, de azt kéri, hogy jelentkezzen be rendszergazdaként, és egy jelszót, fogalmam sincs mi a jelszó, és vidám kap hozzáférést a képernyő nem teszi lehetővé, segítség Sajnálom, hogy a fájdalom Eric |
|
| |||
| |||
| nem probléma haver. Ha van internet kapcsolat a hálózat Megpróbálhatjuk távsegítségi helyette. (It is hasznosnak tartja, ha valaki segít Önnek, ha a számítógépek távol van egymástól.) A földszinten számítógépes vissza a rendszert, és a "távoli" lapon ellenőrizze a tetején egy: "Hagyjuk távsegítségi meghívókat küldött ezen a gépen." (akkor törölje az első, hogy ellenőrizzék a korábbi, ha nem lesz használható) Aztán menjen a Start - az összes programot - távoli segítségnyújtás és kattintson a "meghívni valakit, hogy segítsen." Számos módja van, hogy ezt az msn vagy e-mailben. Ha ezek könnyen akkor csináld ezt, de ha egy hálózati fájl megosztás én jobban csinálni fájlátviteli, az alsó linkre, "ha meghívást a file (Advanced)" Kövesse az útmutató lépésről lépésre, és mentse a fájlt a nyilvános mappába (megosztott dokumentumok) Hozzáférés a megosztott fájl a második számítógépet. Meg kell egy fájlt, ún RAinvitation.msrcincident. Dupla kattintás, és kattintson az "igen". A felbukkanó majd fel az első számítógép kéri, ha szeretné, hogy ez a személy tekintheti meg a képernyőn, és chat. Igen gombra kattintva meg kell osztania a képernyőn Ismét minden nehézség utáni vissza, bocs a hosszú magyarázatot! J |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Meg kell találni arra, miért nem lehet bejelentkezni a távoli asztali kapcsolat. Nem tudom, mit értenek a rendszergazdai bejelentkezési nevét. Tekintse meg a bemutató, és próbálja újra. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
| |||
| |||
| Nem tudom, mi LAN Ön dolgozik, de jól működik, az enyém. Feltételezem, mint az eredeti ürügy arra a problémára, azt az egyetlen oka az volt szoftvert használ otthon, mert az adó helyét, hogy a PC a szóban forgó mű egy, így a rendszergazda nem lesz elérhető, ha tévedek, akkor mi tudja a megoldást, hogy a távoli asztali probléma. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Az Adminisztrátor probléma lehet tenni a számítógépes munkát, de nem értem, miért nem csak a szokásos bejelentkezési felhasználónév és jelszó ... Egyaránt a számítógépen futó XP Professional?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| próbálkozzon Ultra VNC szervert és nézőnek helyet, a kiszolgáló az egyik a megtekinteni kívánt helyre, és a néző program a számítógépen akarja használni elsősorban. akkor csak be a helyi ip a gép, hogy meg akarja nézni remotaly és a többi automaticully van rendezve http://www.uvnc.com/download/index.html az egyszerű és nagyon könnyű, és ha talál a helyi ip, amit hallani segít megtalálni |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Building a Home Computer Network | pest79456 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 22. július 2009 11:53 |
| Problémamegoldás egy számítógép a hálózaton | shocker22 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 12. november 2008 15:50 |
| CONECT én a fő laptop számítógéphez LAN | SgtBillcoJD | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 23. december 2007 12:34 |
| Segítség a régi Computer openSUSE Linux Network Planning | 597 | Linux és OS Alternatív | 1 | 4. december 2007 06:26 |
| A hálózati problémát az új számítógép | Potato | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 29. július 2007 11:30 |
| Téma eszközök | |
| |