פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

השימוש בתכניות על המחשב מפני רשת במחשב הראשי

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ינואר 2008, 04:27
קבוצת חברות חדשות

אני צריך להקים רשת אלחוטית בבית, הסיבה העיקרית היא מזג האוויר עבור מכונת הקלטה שאני couldnt הקים את המשרד בשל מיקומים של העברת התיבה.
יש לי יש גישה אל המחשב החדש שלי ברשת שמפעיל את התוכנית כדי להקליט את מזג האוויר על בסיס oone רגע, אני יכול להעתיק את הקבצים שלי נרשם המחשב של Office ולהפעיל את תוכנית הערכה על המחשב הראשי שלי. מה אני נראה צביעות לעשות הוא להציג את המידע על גר תכנית במחשב השני.
כאשר אני מפעיל את התוכנית על המחשב למעלה לא המידע המוצג. אבל במחשב למטה במדרגות זה.
מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול להציג את התוכנית מ גר למטה למעלה על המחשב שלי, כאשר אני הוא זה לגשת למטה המחשב למעלה אני רוצה לראות את inforamtion לחיות כפי שמוצג למטה, הוא שם התוכנה או עשיתי משהו לא בסדר ל לא מקבל את המידע?
מזג האוויר הוא משדר למחשב contected חשבתי שהוא rs232 יציאה במחשב.
אני מפעיל את שתי מערכות XP על המערכת ולהגדיר את המערכת תוך שימוש בתנאי בתוך הרשת שלי תכנית על מערכת XP.
אני חושב שיש לי הסביר correcclty אם זה לא אני ינסה לספק furhter נוספים.

תודה מראש
אריק
Old 27 ינואר 2008, 09:54
חבר קבוצת

מהיר למדי painless לראות דרך מסך מחשב אחד אחר הוא שולחן עבודה מרוחק.

במחשב אתה מעוניין לצפות מרחוק עבור אל התחל - לוח הבקרה - מערכת - תחת 'מרחוק' בחר בכרטיסייה "אפשר למשתמשים להתחבר מרחוק למחשב זה" לקחת לעצמך את המחשבים שם.

במחשב אתה מעוניין להציג את הנתונים Live ללכת התחל - כל התוכניות - עזרים - תקשורת - חיבור לשולחן עבודה מרוחק.

הקלד כאן את שם המחשב לך ציינה מוקדם יותר למטה והוא אמור להתחבר מראה לך את המסך של המחשב עם נתוני לחיות.

כל בעיה לכתוב בחזרה.
Old 27 ינואר 2008, 11:39
קבוצת חברות חדשות

קיבלתי את המסך אך הוא מבקש ממני להיכנס כמנהל ולמען הסיסמה, אין מושג מה הסיסמה היא צביעות לקבל גישה המסך לא מרשה, עזרה
מצטער להיות כאב
אריק
Old 27 ינואר 2008, 14:23
חבר קבוצת

אין בעיה חבר.

אם יש לך חיבור אינטרנט ברשת אנחנו יכולים לנסות סיוע מרחוק במקום. (זה עלול גם להיות שימושי עבור מישהו אחר צריך לעזור לך עם זה, אם מחשבים הם רחוקים אחד מהשני.)

למטה על המחשב לחזור מערכת תחת 'מרחוק' כרטיסייה אחת לבדוק את הדף 'סיוע מרחוק אפשר הזמנות להישלח מן המחשב'. (אתה יכול בטל את הראשון קודם לכן בדקנו אם זה לא הולך להיות בשימוש)

לאחר מכן עבור אל התחל - כל התוכניות - סיוע מרחוק, ולחץ על 'להזמין מישהו כדי לעזור לך'. ישנן מספר דרכים לעשות זאת באמצעות דוא"ל או MSN. אם אלו הם קל לך אז תעשה את זה, אבל אם יש לך רשת עם שיתוף קבצים היא שלי להיות קל יותר לעשות זאת על ידי העברת קבצים, לתחתית הקישור, "שמור את ההזמנה כקובץ (מתקדם)"

בצע את Step By Step Guide ולשמור את הקובץ בתיקייה ציבורית (מסמכים משותפים)

גישה משותפת של קובץ במחשב השני. זה צריך להיות קובץ שנקרא RAinvitation.msrcincident. לחץ לחיצה כפולה על זה ולחץ על 'כן'. א יבוא קופץ על המחשב הראשון שואלים אם אתה רוצה לתת לאדם זה להציג את המסך ולשוחח. לחיצה על כן אמורה לשתף את המסך

שוב בעיות לכתוב בחזרה, מצטער על ההסבר הארוך!

ג 'יי
Old 27 ינואר 2008, 16:41
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fireballs169 View Post
אין בעיה חבר.

אם יש לך חיבור אינטרנט ברשת אנחנו יכולים לנסות סיוע מרחוק במקום. (זה עלול גם להיות שימושי עבור מישהו אחר צריך לעזור לך עם זה, אם מחשבים הם רחוקים אחד מהשני.)

למטה על המחשב לחזור מערכת תחת 'מרחוק' כרטיסייה אחת לבדוק את הדף 'סיוע מרחוק אפשר הזמנות להישלח מן המחשב'. (אתה יכול בטל את הראשון קודם לכן בדקנו אם זה לא הולך להיות בשימוש)

לאחר מכן עבור אל התחל - כל התוכניות - סיוע מרחוק, ולחץ על 'להזמין מישהו כדי לעזור לך'. ישנן מספר דרכים לעשות זאת באמצעות דוא"ל או MSN. אם אלו הם קל לך אז תעשה את זה, אבל אם יש לך רשת עם שיתוף קבצים היא שלי להיות קל יותר לעשות זאת על ידי העברת קבצים, לתחתית הקישור, "שמור את ההזמנה כקובץ (מתקדם)"

בצע את Step By Step Guide ולשמור את הקובץ בתיקייה ציבורית (מסמכים משותפים)

גישה משותפת של קובץ במחשב השני. זה צריך להיות קובץ שנקרא RAinvitation.msrcincident. לחץ לחיצה כפולה על זה ולחץ על 'כן'. א יבוא קופץ על המחשב הראשון שואלים אם אתה רוצה לתת לאדם זה להציג את המסך ולשוחח. לחיצה על כן אמורה לשתף את המסך

שוב בעיות לכתוב בחזרה, מצטער על ההסבר הארוך!

ג 'יי
זה כנראה לא יעבוד. סיוע מרחוק לא עובד בדרך כלל על פני רשת.

אתה צריך לברר למה אתה לא יכול להיכנס עם 'חיבור שולחן עבודה מרוחק.

אני לא יודע מה אתה אומר על המנהל שם הכניסה.

שיהיה לך להסתכל על הדרכה זו ונסה שוב.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 27 ינואר 2008, 18:06
חבר קבוצת

אני לא יודע מה LAN אתה עובד על זה אבל עובד בסדר גמור ב שלי. אני מניח שכן המקורית באמתלה של בעיה נאמר הסיבה היחידה התוכנה היה בשימוש בבית בגלל משדר את מיקומו כי המחשב המדובר הוא עובד כל כך את מנהל אחד לא יהיה נגיש אם אני טועה אז אנחנו ניתן לעבוד על פתרון הבעיה של שולחן עבודה מרוחק.
Old 28 ינואר 2008, 11:03
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fireballs169 View Post
אני לא יודע מה LAN אתה עובד על זה אבל עובד בסדר גמור ב שלי. אני מניח שכן המקורית באמתלה של בעיה נאמר הסיבה היחידה התוכנה היה בשימוש בבית בגלל משדר את מיקומו כי המחשב המדובר הוא עובד כל כך את מנהל אחד לא יהיה נגיש אם אני טועה אז אנחנו ניתן לעבוד על פתרון הבעיה של שולחן עבודה מרוחק.
זה עלול לעבוד אבל אני לא יכול לקבל את זה ... פשוט לא מתחבר אבל זה יכול להיות לעשות עם הרשת שלי, ואני לא צריך לחקור את זה.

הניהול עשויה להיות בעיה לעשות את העבודה עם המחשב, אבל אני לא מבין למה הוא לא יכול רק עם הכניסה שלו בדרך כלל שם משתמש וסיסמה ...

האם הן את המחשב פועל XP Professional?

Old 31 במאי 2008, 14:25
חבר קבוצת

נסה להשתמש Ultra VNC Server ו הצופה, למקם את השרת על אחד אתה רוצה לראות או למקם את הצופה תוכנית במחשב אתה רוצה להשתמש בעיקר.

לאחר מכן פשוט הכנס את ה-IP המקומית של המחשב שאתה רוצה לראות remotaly והשאר automaticully הוא מיון

http://www.uvnc.com/download/index.html

את פשוט מאוד קל אם U יכול למצוא את ה-IP המקומית, שבה אנו שומעים יכול לעזור לך למצוא
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.