mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Naudodami programas kompiuterio tinklo iš pagrindinių kompiuterio

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 04:27
Naujas Narys

Default Naudodami programas kompiuterio tinklo iš pagrindinių kompiuterio

Turiu sukurti bevielį tinklą namie, pagrindinė priežastis dėl oro įrašymo aparatas, kad i couldnt įsteigti savo kabinete, nes vietose perduoti laukelyje.
aš turiu priėjimą prie kompiuterio, savo naują tinklą, kuriame veikia programa, skirta įrašyti į oone minutės pagrindas oras, galiu kopijuoti failus įrašyti į savo kompiuterį ir paleiskite "Office vertinimo programa savo pagrindiniame kompiuteryje. Kas i cant atrodo, kad tai yra mano gyvas informaciją apie antrojo kompiuterio programą.
kai paleisti ant laiptais kompiuteryje nėra informacijos, nurodytos programoje. bet nuo laiptų kompiuteryje yra.
Ką aš norėčiau žinoti, kad galiu gyventi programą nuo aukštyn žemyn į mano kompiuterį, tai kada galiu gauti prieigą prie kompiuterio žemyn laiptais Noriu pamatyti gyvus visokeriopą pagalbą, kaip parodyta apačioje, ar yra programinė įranga arba kad aš padariau ką nors neteisingai negalima gauti informacijos?
Orų siųstuvas contected prie kompiuterio maniau jis RS232 prievadą kompiuteryje.
Aš einu XP abiejose sistemose ir nustatyti sistemą, naudodami tą sistemą, jeigu per mano tinklo programa XP sistemoje.
Manau, kad paaiškino šį correcclty jei ne pasistengsiu pateikti tolimesniam informacijos.

Thank you in advance
Erikas
Old Sausis 27, 2008, 09:54
Narys

Greita ir gana neskausmingas būdas pamatyti vieną iš kito kompiuterio ekrane, yra nuotolinio darbalaukio.

Kompiuteryje, kurią norite peržiūrėti nuotoliniu eikite į Start - Control panel - System - pagal "nuotolinio" kortelėje pasirinkite "Leisti vartotojams per nuotolį prie šio kompiuterio" ir atsižvelgti į kompiuterių vekselis.

Kompiuteryje norite peržiūrėti Live duomenų eiti į Start - All Programs - Accessories - Bendravimas - Remote Desktop Connection.

Čia įrašykite kompiuterio, galite pastebėti, nustatančio anksčiau ir ji turėtų prisijungti, kuriame galite su gyvais duomenis kompiuterio ekrane pavadinimą.

Visos problemos po nugaros.
Old Sausis 27, 2008, 11:39
Naujas Narys

pateko į ekraną, bet jis klausia manęs prisijungti kaip administratorius ir slaptazodi, jokio supratimo ką slaptažodį ir Cant Get prieigą prie ekrano negalima leisti, padeda
Atsiprašome, kad skausmas
Erikas
Old Sausis 27, 2008, 14:23
Narys

ne problema mate.

Jei turite interneto ryšį savo tinklo galime bandyti Remote Assistance vietoj. (Ji taip pat gali būti naudinga, kad kažkas jums padėti tai jei kompiuteriai yra toli viena nuo kitos.)

Ant laiptų kompiuterio grįžti prie sistemos ir pagal "nuotolinio" kortelėje patikrinti viršuje: "Leisti nuotolinės pagalbos kvietimų turi būti siunčiami iš šio kompiuterio. (galite nuimkite pirmasis mūsų tikrinama anksčiau, jei tai nebus naudojama)

Tada eikite į Start - All Programs - Remote Assistance ir spauskite "pakviesti ką nors padėti jums". Yra keletas būdų tai padaryti, MSN arba elektroniniu paštu. Jei tai yra lengva Jums tada daryti, bet jei su rinkmenomis, kad mano lengviau padaryti tai failų perdavimo, apačioje "Išsaugoti kvietimas failą (detali) tinklas"

Sekite žingsnis po žingsnio vadovas, ir išsaugoti viešųjų aplankų failą (shared dokumentus)

Galimybė bendrai failą kitame kompiuteryje. Reikia failą RAinvitation.msrcincident. Dukart spustelėkite šį ir spauskite "Taip". Iššokantis langas bus ant pirmojo kompiuterio klausimas, ar norite leisti šiam asmeniui matyti savo ekrane ir pokalbių. Paspaudę Taip turėtų dalytis ekranas

Vėl jokių problemų paštu atgal, atsiprašau už ilgą paaiškinimą!

J
Old Sausis 27, 2008, 16:41
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by fireballs169 View Post
ne problema mate.

Jei turite interneto ryšį savo tinklo galime bandyti Remote Assistance vietoj. (Ji taip pat gali būti naudinga, kad kažkas jums padėti tai jei kompiuteriai yra toli viena nuo kitos.)

Ant laiptų kompiuterio grįžti prie sistemos ir pagal "nuotolinio" kortelėje patikrinti viršuje: "Leisti nuotolinės pagalbos kvietimų turi būti siunčiami iš šio kompiuterio. (galite nuimkite pirmasis mūsų tikrinama anksčiau, jei tai nebus naudojama)

Tada eikite į Start - All Programs - Remote Assistance ir spauskite "pakviesti ką nors padėti jums". Yra keletas būdų tai padaryti, MSN arba elektroniniu paštu. Jei tai yra lengva Jums tada daryti, bet jei su rinkmenomis, kad mano lengviau padaryti tai failų perdavimo, apačioje "Išsaugoti kvietimas failą (detali) tinklas"

Sekite žingsnis po žingsnio vadovas, ir išsaugoti viešųjų aplankų failą (shared dokumentus)

Galimybė bendrai failą kitame kompiuteryje. Reikia failą RAinvitation.msrcincident. Dukart spustelėkite šį ir spauskite "Taip". Iššokantis langas bus ant pirmojo kompiuterio klausimas, ar norite leisti šiam asmeniui matyti savo ekrane ir pokalbių. Paspaudę Taip turėtų dalytis ekranas

Vėl jokių problemų paštu atgal, atsiprašau už ilgą paaiškinimą!

J
Tai greičiausiai neveiks. Nuotolinė pagalba paprastai negalės dirbti per LAN.

Jums reikia sužinoti, kodėl tu negali prisijungti su Remote Desktop Connection.

Aš nežinau, ką tu kalbi apie administratoriaus prisijungimo vardas.

Ar šiuo pamoka ir bandykite dar kartą ieškoti.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Sausis 27, 2008, 18:06
Narys

I don't know what LAN dirbate, bet jis veikia tik baudos min. Manau, kaip originalas pretekstu problemą pažymėjo tik dėl programinės įrangos buvo naudojamas namuose buvo dėl siųstuvo vietą, kad į klausimą PC dirbti viena, kad administratorius nebus prieinamas, jei aš neteisus tada mes gali dirbti sprendimas Remote Desktop problema.
Old Sausis 28, 2008, 11:03
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by fireballs169 View Post
I don't know what LAN dirbate, bet jis veikia tik baudos min. Manau, kaip originalas pretekstu problemą pažymėjo tik dėl programinės įrangos buvo naudojamas namuose buvo dėl siųstuvo vietą, kad į klausimą PC dirbti viena, kad administratorius nebus prieinamas, jei aš neteisus tada mes gali dirbti sprendimas Remote Desktop problema.
Ji gali dirbti, bet I can't get it ... tiesiog nebus sujungti, tačiau gali būti padaryti su savo tinklo, ir aš niekada ištirti ji.

Administratorius problema gali būti susijusi su darbo kompiuteriu, bet aš nesuprantu, kodėl jis negali tiesiog prisijungti su savo įprastą vardą ir slaptažodį ...

Ar tiek kompiuterį su XP?

Old Gegužė 31, 2008, 14:25
Narys

pabandykite naudoti ultra vnc serveryje ir žiūrovo, vieta serveryje, kurį norite peržiūrėti ir įdėti žiūrovas programą kompiuteryje, kurį norite naudoti daugiausia.

Tada įdėkite vietos IP mašina, kurią norite pamatyti remotaly ir poilsio automaticully išrikiuoti

http://www.uvnc.com/download/index.html

paprasta ir labai lengva, jei ir gali rasti savo vietos IP, kuris girdi, gali padėti Jums susirasti
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Statybos namų kompiuterių tinkle pest79456 Networking, Modems & VoIP 4 22 liepa 2009 11:53
Trouble Shooting kompiuterį tinkle shocker22 Networking, Modems & VoIP 3 Lapkritis 12, 2008 15:50
Conect mano nešiojamas prie kompiuterio per LAN SgtBillcoJD Networking, Modems & VoIP 6 23 gruodis 2007 12:34
Pagalba seno kompiuterio SUSE Linux tinklo planavimas 597 Linux & Alternative OS 1 Gruodis 4, 2007 06:26
Problemos su tinklu, ant naujo kompiuterio Bulvių Networking, Modems & VoIP 3 29 liepa 2007 11:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.