![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i ir izveidots bezvadu tīklu mājās, galvenais iemesls ir laika reģistrēšanas iekārta, kuras: i couldnt izveidota manā birojā sakarā ar atrašanās vietu pārraides lodziņā. i have got piekļūt datoru mans jaunais tīkls, kurā darbojas programma, kas ieraksta laika par oone minūti, varu kopēt ieraksta failus uz manu datoru birojā un palaist novērtēšanas programmas par manu galveno datoru. kas i cant šķiet, to darīt ir lai dzīvo informācija par programmu otrā datorā. kad es palaist programmu augšā datorā nekāda informācija tiek parādīta. bet uz datora pa kāpnēm tas ir. ko es gribētu zināt, var apskatīt dzīvu programma no lejā uz manu augšā datora, tas ir, kad es pieeju lejā dators augšstāvā es vēlos redzēt dzīvot rīkoties ar informāciju, kā parādīts lejā, vai ir programmatūra vai es esmu darījis kaut ko nepareizi nevar iegūt informāciju? laika raidītājs ir contected ar datoru domāja, ka viņš RS232 portu datorā. i am darbojas XP uz abām sistēmām un noteikt sistēma izveidota, izmantojot paredzēto sistēmu manu tīkla programmu attiecībā uz XP sistēmai. Es domāju, ka izskaidrot šo correcclty ja ne es centīšos sniegt tālākai informācijai. thank you in advance Eric |
|
| |||
| |||
| Ātri un taisnīgi nesāpīgs veids, kā apskatīt vienu datoru, ekrānā no citu ir attālās darbvirsmas. Uz datora, kuru vēlaties apskatīt attālināti doties uz Start - Control Panel - System - saskaņā ar "tālvadības cilnē izvēlieties" Allow users pieslēgties attālināti, lai šī datora ", un ņem vērā datori nosaukumu. Uz datora, kuru vēlaties apskatīt Live datus, dodieties uz Start - visas programmas - Piederumi - Komunikācija - Remote Desktop Connection. Šeit ierakstiet nosaukumu datorā atzīmēja nosaka iepriekš un tas ir savienot, kurā ir redzami ekrāna datora ar dzīvu datiem. Kādas problēmas post atpakaļ. |
|
| |||
| |||
| got ekrāna, bet tas prasa man, lai pieteiktos kā administrators un parole, nekādu ideju, ko parole ir un aprunāt piekļūt ekrāna neļauj, palīdz sorry par sāpēm Eric |
|
| |||
| |||
| nav problēmu mate. Ja jums ir interneta savienojums tīkla mēs varam mēģināt ar tālvadības palīdzību vietā. (Tas arī var būt lietderīgi, ja ir kāds cits palīdzēs Jums šo, ja datori ir tālu viena no otras.) Uz lejā dators iet atpakaļ uz sistēmas un saskaņā ar "tālvadības" tab pārbaude top vienu: "Atļaut attālinātās palīdzības ielūgumus nosūtīt no šī datora." (vari neatķeksējiet pirmo mēs pārbaudījām agrāk, ja tas nebūs izmantots) Tad ejiet uz Start - visas programmas - attālās palīdzības un noklikšķiniet uz "ielūgt kādu jums palīdzēt." Ir vairāki veidi, kā to izdarīt, MSN vai e-pastu. Ja tie ir ērti, tad darīt, bet, ja jums ir tīkla failu koplietošana, ka mans būs vieglāk to darīt ar failu pārsūtīšanas, apakšā saiti, "izņemot uzaicinājumu fails (advanced)" Follow soli pa solim un saglabājiet failu publiskās mapes (shared documents) Pieeja kopēju failu otrajā datorā. Būtu failu ar nosaukumu RAinvitation.msrcincident. Dubultklikšķi to un noklikšķiniet uz "jā". popup nāks līdzi pirmais dators jautā, ja jūs vēlaties, lai ļautu šai personai apskatīt ekrānu un tērzēt. Uzklikšķinot jā vajadzētu dalīties ekrāns Atkal kādas problēmas post atpakaļ, žēl ilgi izskaidrojums! J |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jums ir nepieciešams, lai noskaidrotu, kādēļ jūs nevarat pieslēgties ar Remote Desktop Connection. Es nezinu, ko tu domā par administratora pieteikšanās vārdu. Vai aplūkot šo pamācību un mēģiniet vēlreiz. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
| |||
| |||
| Es nezinu, kas LAN tu strādā, bet tas darbojas tikai naudas sodu mine. Es pieņemu, kā oriģināls ieganstu problēmu paziņoja vienīgais iemesls, programmatūra, ko izmanto mājās dēļ raidītāja atrašanās vietu, ka attiecīgais dators ir darba viens tā Admin nebūs pieejama, ja es kļūdos, tad mēs varētu strādāt ar risinājumu attālās darbvirsmas problēmu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Admin problēmu var darīt ar darba datoru, bet es nesaprotu, kāpēc viņš nevar vienkārši pieteikšanās ar savu parasto lietotājvārdu un paroli ... Ir gan dators darbojas XP Professional?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| pamēģiniet izmantot ultra VNC serveri un skatītāju, vieta serverī vienu, kuru vēlaties apskatīt un vietu, skatītāju programmu uz datora, kuru vēlaties izmantot galvenokārt. Pēc tam vienkārši ierakstiet jūsu vietējo ip par mašīnu, ka jūs vēlaties redzēt remotaly un atpūtas automaticully ir atlasīts http://www.uvnc.com/download/index.html vienkāršā un ļoti viegli, ja u varat atrast savu vietējo ip, ko mēs dzirdam var palīdzēt atrast |