![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam utworzenia sieci bezprzewodowej w domu, głównym powodem jest pogoda na nagrywanie maszyny i couldnt ustanowiony w moim biurze z powodu lokalizacji przekazywania polu. Mam dostęp do komputera na mojej nowej sieci na którym jest uruchomiony program do nagrywania pogody na podstawie oone minut, mogę skopiować zapisane pliki do komputera w biurze i uruchomić program oceny na temat mojego głównego komputera. i cant wydają się co zrobić, to zobaczyć na żywo informacji o programie na drugim komputerze. kiedy i uruchomić program na komputerze, na piętrze nie są widoczne. ale na komputerze schodach jest. co chciałbym wiedzieć to można obejrzeć na żywo program z downstairs na moim komputerze, na piętrze, jest to, kiedy dostęp do komputera, na górze i na dole chcesz zobaczyć na żywo informacji, jak pokazano na dół, tam jest oprogramowanie lub zrobiłem coś nie tak, aby nie może być uzyskanie informacji? pogoda nadajnik contected do komputera myśli on port RS232 na komputerze. Ja XP uruchomione na obu systemów i ustawienie systemu, korzystając z systemu przewidzianego w mojej sieci programu na systemie XP. Myślę wyjaśniły tę correcclty jeśli nie będę starać się zapewnić dalszego ich informacji. Thank you in advance Eric |
|
| |||
| |||
| Szybkie i dość bezbolesny sposób, aby zobaczyć jeden z innego komputera ekran jest zdalny pulpit. Na komputerze, który chcesz obejrzeć zdalnie przejdź do Start - Panel sterowania - System - w ramach "zdalnych" wybierz kartę "Zezwalaj użytkownikom na zdalne łączenie się z tym komputerem" i zrobić notatki z komputerów nazwą. Na komputerze, który chcesz obejrzeć Live danych przejdź do Start - Wszystkie programy - Akcesoria - Komunikacja - Remote Desktop Connection. Tutaj wpisz nazwę komputera, można zauważyć, przewidzianą wcześniej i należy połączyć wyświetlany jest na ekranie komputera z żywych danych. Wszelkie problemy post back. |
|
| |||
| |||
| się na ekranie, ale to do mnie z prośbą, aby zalogować się jako administrator i na hasło, nie idea co hasło i cant uzyskać dostęp do ekranu, nie pozwalając, pomoc Przepraszam za ból Eric |
|
| |||
| |||
| nie stanowi problemu mate. Jeśli masz połączenie z Internetem w sieci będziemy mogli spróbować zamiast zdalnej pomocy. (Może to być przydatne, aby ktoś pomóc z tym, czy komputery są daleko od siebie.) Na dole komputera powrócić do systemu w ramach "zdalną kartę sprawdzić górę jeden:" Zezwalaj zdalnej pomocy zaproszenia do wysłania z tego komputera ". (możesz odznaczyć pierwszy sprawdziliśmy wcześniej, jeśli nie będzie używany) Następnie przejdź do Start - wszystkie programy - pomocy zdalnej i kliknij przycisk "zaprosić kogoś do pomóc". Istnieje kilka sposobów, aby to zrobić przez MSN lub email. Jeżeli te są łatwe dla ciebie to zrobić, ale jeśli masz z współdzielenia plików w sieci to moim łatwiej zrobić to poprzez transfer plików, dole link "zaproszenie zapisać jako plik (zaawansowane)" Postępuj zgodnie z przewodnikiem "krok po kroku" i zapisać plik w folderze publicznym (udostępnianych dokumentów) Dostęp do plików na drugim komputerze. Należy plik o nazwie RAinvitation.msrcincident. Dwukrotnie kliknij tę i kliknij "tak". popup będzie na pierwszym komputerze zapytaniem, czy chcesz pozwolić tej osobie wyświetlić ekran i czat. Klikając tak powinni dzielić ekranie Znowu jakieś problemy post back, przepraszam za obszerne wyjaśnienie! J |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Musisz dowiedzieć się, dlaczego nie można zalogować się z Remote Desktop Connection. Nie wiem co masz na myśli o nazwę logowania administratora. Zajrzyj na ten artykuł i spróbuj ponownie. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
| |||
| |||
| I don't know what you're pracy sieci LAN, ale to działa dobrze w kopalni. Zakładam, jak oryginał pretekstem do problemu stwierdziła, że jedynym powodem oprogramowanie było używane w domu było ze względu na lokalizację nadajnika komputera pytanie jest dziełem jeden więc Admin nie będą dostępne if I'm wrong wtedy może pracować na rozwiązanie do zdalnego pulpitu problemu. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Administrator problemem może być to z pracą komputera, ale nie rozumiem dlaczego nie mogą po prostu z jego normalnej logowania użytkownika i hasło ... Czy w komputerze z systemem XP Professional?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spróbuj użyć ultra VNC serwer i widzów, miejsce na serwerze na jednej chcesz oglądać i miejsce widzów program na komputer, którego chcesz używać głównie. potem po prostu włóż lokalnych IP dla komputera, który chcesz zobaczyć remotaly i odpoczynku automaticully jest sortowana http://www.uvnc.com/download/index.html jej proste i bardzo łatwo można znaleźć u lokalnego ip, które słyszymy może pomóc Ci znaleźć |
![]() |
|
| Zakładki |