mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Utilizarea programelor de pe computer în reţea de la computer principal

Reply

Thread Tools
Old 27 ianuarie 2008, 04:27
Noile state Group

Default Utilizarea programelor de pe computer în reţea de la computer principal

Am înfiinţat o reţea fără fir la domiciliu, principalul motiv este vremea pentru o masina de înregistrare care i couldnt înfiinţat în biroul meu din cauza locatii de transmitere cutie.
Am acces la computer de pe noul meu de reţea pe care se execută programul pentru a înregistra vremea pe o baza oone minute, i se poate copia fişiere înregistrate la computerul meu în birou şi să rulaţi programul de evaluare de pe computerul meu principal. i cant ce par a nu se vedea live informaţii cu privire la cel de-al doilea program pe computer.
atunci când i rula programul de pe calculator la etaj nici o informaţie este afişată. dar pe computer jos este scari.
Ce aş vrea să ştiu se pot vedea în direct pe jos de la programul meu de la etaj pe calculator, acest lucru este când am acces la calculator jos etaj Vreau pentru a vedea live informaţii, aşa cum este arătat de jos, e acolo, software-ul sau am făcut ceva în neregulă la nu trebuie să fie obţinerea de informaţii?
vremea transmiţător este contected la computer crezut ca RS232 port de pe computer.
Sunt rulează XP pe ambele sisteme şi a stabilit sistemul de utilizare a sistemului prevăzut în programul meu de reţea de pe XP sistem.
Cred ca am explicat acest correcclty dacă nu i se va încerca să ofere informaţii furhter.

va multumesc anticipat
Eric
Old 27 ianuarie 2008, 09:54
Grupul de stat

Destul de rapid şi nedureros mod de a vedea un ecran de la un alt calculator este Remote Desktop.

Pe computerul pe care doriţi să o vedere la distanţă, du-te la Start - Control panel - sistem - în cadrul "la distanţă", selectaţi tab-ul "Permiteţi utilizatorilor să se conecteze la acest computer la distanţă" şi să ia o notă de computere nume.

Pe computerul pe care doriţi să vizualizaţi Live date merge la Start - Toate programele - Accesorii - Comunicare - Remote Desktop Connection.

Aici tip în numele de calculator l-aţi notat în jos mai devreme şi trebuie să vă conectaţi afişarea ecranului de calculator cu date live.

Orice probleme posta inapoi.
Old 27 ianuarie 2008, 11:39
Noile state Group

Trebuie să ecran, dar este de a cere să-mi faceţi Log on ca administrator şi de o parolă, nici o idee despre ce parola este şi cant avea acces la ecran nu permite, ajuta
Ne pare rău să fie o durere
Eric
Old 27 ianuarie 2008, 14:23
Grupul de stat

nu o problemă colega.

Dacă aveţi o conexiune la internet în reţeaua dvs., putem încerca asistenţă de la distanţă în loc. (De asemenea, poate fi util pentru a avea pe cineva ajuta cu acest lucru în cazul în care computerele sunt departe unul de altul.)

Pe jos calculator reveni la sistem şi în cadrul "la distanţă" fila verifica început o: "Se lasă asistenţă de la distanţă de invitaţii de a fi trimis de la acest computer". (puteţi să debifaţi prima o am verificat mai devreme, dacă nu vor fi utilizate)

Apoi, du-te la Start - toate programele - asistenţă de la distanţă şi faceţi clic pe "invita pe cineva să vă ajute". Există mai multe modalităţi de a face acest lucru prin msn sau e-mail. Dacă acestea sunt uşor pentru tine, atunci faci asta, dar dacă aveţi o reţea cu partajarea de fişiere este mea să fie mai uşor să o fac de transfer de fişiere, în partea de jos link-ul ", invitaţia de a salva ca un fişier (avansat)"

Urmaţi pas cu pas ghid şi salvaţi fişierul într-un folder public (documente partajate)

De acces partajat fişierul pe al doilea computer. Ar trebui să fie un fişier numit RAinvitation.msrcincident. Dublu clic pe această şi faceţi clic pe "da". un pop-up va veni pe primul computer întreb dacă doriţi să lăsaţi această persoană a vizualiza ecranul dvs. şi chat. da clic pe ecran trebuie să împartă

Din nou, orice probleme post înapoi, îmi pare rău pentru lung explicaţie!

J
Old 27 ianuarie 2008, 16:41
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de fireballs169 View Post
nu o problemă colega.

Dacă aveţi o conexiune la internet în reţeaua dvs., putem încerca asistenţă de la distanţă în loc. (De asemenea, poate fi util pentru a avea pe cineva ajuta cu acest lucru în cazul în care computerele sunt departe unul de altul.)

Pe jos calculator reveni la sistem şi în cadrul "la distanţă" fila verifica început o: "Se lasă asistenţă de la distanţă de invitaţii de a fi trimis de la acest computer". (puteţi să debifaţi prima o am verificat mai devreme, dacă nu vor fi utilizate)

Apoi, du-te la Start - toate programele - asistenţă de la distanţă şi faceţi clic pe "invita pe cineva să vă ajute". Există mai multe modalităţi de a face acest lucru prin msn sau e-mail. Dacă acestea sunt uşor pentru tine, atunci faci asta, dar dacă aveţi o reţea cu partajarea de fişiere este mea să fie mai uşor să o fac de transfer de fişiere, în partea de jos link-ul ", invitaţia de a salva ca un fişier (avansat)"

Urmaţi pas cu pas ghid şi salvaţi fişierul într-un folder public (documente partajate)

De acces partajat fişierul pe al doilea computer. Ar trebui să fie un fişier numit RAinvitation.msrcincident. Dublu clic pe această şi faceţi clic pe "da". un pop-up va veni pe primul computer întreb dacă doriţi să lăsaţi această persoană a vizualiza ecranul dvs. şi chat. da clic pe ecran trebuie să împartă

Din nou, orice probleme post înapoi, îmi pare rău pentru lung explicaţie!

J
Acest lucru, probabil, nu va funcţiona. Asistenţă la distanţă nu vor fi în mod normal de lucru într-o reţea LAN.

Ai nevoie pentru a afla de ce nu vă puteţi autentifica pe cu Remote Desktop Connection.

Nu ştiu ce vrei să spui despre administrator logon numele.

Arunca o privire la acest ghid şi încercaţi din nou.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 27 ianuarie 2008, 18:06
Grupul de stat

Nu ştiu ce LAN esti la lucru, dar funcţionează foarte bine pe a mea. Presupun ca şi originalul pretext la această problemă, a declarat singurul motiv pentru software-ul a fost de a fi folosite la domiciliu a fost din cauza transmiţător locaţie că PC-ul în cauză este un lucru un astfel de administrare nu vor fi accesibile Dacă am greşit, atunci ne se poate lucra pe o soluţie la problema Remote Desktop.
Old 28 ianuarie 2008, 11:03
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de fireballs169 View Post
Nu ştiu ce LAN esti la lucru, dar funcţionează foarte bine pe a mea. Presupun ca şi originalul pretext la această problemă, a declarat singurul motiv pentru software-ul a fost de a fi folosite la domiciliu a fost din cauza transmiţător locaţie că PC-ul în cauză este un lucru un astfel de administrare nu vor fi accesibile Dacă am greşit, atunci ne se poate lucra pe o soluţie la problema Remote Desktop.
Se pot lucra dar nu pot sa-l aduc la ... doar nu se va conecta, dar care pot fi de a face cu meu reţea, şi nu am investigat-o.

De administrare poate fi o problemă de a face cu munca la computer, dar nu înţeleg de ce el nu poate doar cu pseudonimul său normal numele de utilizator şi parola ...

Sunt atât de calculator care rulează XP Professional?

Old 31 mai 2008, 14:25
Grupul de stat

încercaţi să utilizaţi ultra server si VNC viewer, loc de pe un server pe care doriţi să îl vizualizaţi şi loc de program de vizualizare de pe computer pe care doriţi să le folosiţi în principal.

apoi doar introduce local IP pentru maşină care doriţi să-l vezi remotaly şi restul automaticully este sortate

http://www.uvnc.com/download/index.html

sale simple şi foarte uşor dacă u pot găsi local IP, pe care l-am auzit vă poate ajuta să găsiţi
Reply

Register

Marcaje