menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača

Reply

Thread Tools
Old 27 január 2008, 04:27
Nový člen skupiny

Default Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača

Mám vytvoriť bezdrôtovú sieť doma, je hlavným dôvodom pre nahrávanie počasia stroj, ktorý i couldnt zriadenej v mojej kancelárii v dôsledku umiestnenia prenášať krabice.
Mám prístup k počítaču, na mojej novej siete, ktoré je spustený program pre záznam počasia na základe oone minútu, aj možné kopírovať uložené súbory na svojom počítači v kancelárii a spustiť program hodnotenia na mojom hlavnom počítači. i cant objaviť to, čo urobiť, je názor, že aktuálne informácie o programe na druhý počítač.
Keď spustím program na počítači žiadne informácie, nahoře je zobrazená. , Ale na počítači si je schodisko.
čo by som chcel vedieť, je možné aj zobrazenie živého programu z dole nahoře na mojom počítači, je to aj keď prístup k počítaču hore aj dole chcete vidieť v priamom prenose informácií, ako je uvedené dole, je tam softvér, alebo som urobil niečo zlé, aby nemožno získať informácie?
počasia vysielač je contected k počítaču si myslel, že RS232 port na počítači.
Mám XP beží na oboch systémov a nastavte systém pomocou systému poskytované v rámci mojej siete programu pre systém XP.
Myslím, že mám vysvetliť túto correcclty ak ne budem snažiť poskytnúť furhter informácií.

ďakujem vopred
Eric
Old 27 január 2008, 09:54
Člen Skupina

Rýchle a relatívne bezbolestný spôsob, ako jednu obrazovku počítača, z iného je vzdialenej ploche.

Na počítači, ktorý chcete zobraziť vzdialenej choďte na Štart - Ovládací panel - Systém - pod 'vzdialenej' vyberte záložku "Povoliť pripojenie vzdialených užívateľov k tomuto počítaču" a vziať na vedomie počítačov meno.

Na počítači, ktorý chcete zobraziť dáta Live ísť do Štart - Všetky programy - Príslušenstvo - Komunikácia - Pripojenie k vzdialenej ploche.

Tu zadajte meno počítača ste si poznačili skôr dole a mal by pripojiť zobrazujúci obrazovku počítača s živé dáta.

Akékoľvek problémy s poštou späť.
Old 27 január 2008, 11:39
Nový člen skupiny

Musím sa na obrazovku, ale je to požiada, aby som sa prihlásiť ako správca a heslo, netuším, aké je heslo a prevýšenia získať prístup k obrazovke nepovolili, pomoc
Omlouvám se, že je bolesť
Eric
Old 27. januára 2008, 14:23
Člen Skupina

nie je problém, kámo.

Ak máte pripojenie k internetu v sieti môžeme skúsiť miesto vzdialenej pomoci. (Môže byť tiež užitočné, aby si niekto pomôže s touto ak počítače sú ďaleko od seba.)

Na dole počítača späť do systému, a to za 'vzdialenej' kartu skontrolovať top jedna: 'Povoli vzdialenej pomoci pozvánok, ktoré majú byť odoslaná z tohto počítača'. (môžete zrušiť začiarknutie prvej sme skontrolovať skôr, ak to nebude použitý)

Potom choď do Štart - všetky programy - vzdialenej pomoci a kliknite na tlačidlo 'pozvať niekoho, aby vám pomohol'. Existuje niekoľko spôsobov, ako to dosiahnuť by msn alebo e-mailom. Ak sú pre vás tak ľahké urobiť, ale ak máte v sieti so zdieľaním súborov je moje bolo jednoduchšie urobiť ju pre prenos súborov, dole odkaz "Uložiť pozvanie ako súbor (pokročilé)"

Sledujte krok za krokom sprievodcu a súbor uložte do verejnej zložky (sdílené dokumenty)

Prístup zdieľaných súborov na druhom počítači. Malo by byť súbor s názvom RAinvitation.msrcincident. Dvojitým kliknutím tomto a kliknite na 'áno'. pop príde na prvý počítač a pýtal sa, či chcete, aby táto osoba zobrazenie obrazovky a chat. Kliknutím áno podělil obrazovky

Opäť žiadne problémy s poštou späť, sorry za dlhú vysvetlenie!

J
Old 27 január 2008, 16:41
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal fireballs169 View Post
nie je problém, kámo.

Ak máte pripojenie k internetu v sieti môžeme skúsiť miesto vzdialenej pomoci. (Môže byť tiež užitočné, aby si niekto pomôže s touto ak počítače sú ďaleko od seba.)

Na dole počítača späť do systému, a to za 'vzdialenej' kartu skontrolovať top jedna: 'Povoli vzdialenej pomoci pozvánok, ktoré majú byť odoslaná z tohto počítača'. (môžete zrušiť začiarknutie prvej sme skontrolovať skôr, ak to nebude použitý)

Potom choď do Štart - všetky programy - vzdialenej pomoci a kliknite na tlačidlo 'pozvať niekoho, aby vám pomohol'. Existuje niekoľko spôsobov, ako to dosiahnuť by msn alebo e-mailom. Ak sú pre vás tak ľahké urobiť, ale ak máte v sieti so zdieľaním súborov je moje bolo jednoduchšie urobiť ju pre prenos súborov, dole odkaz "Uložiť pozvanie ako súbor (pokročilé)"

Sledujte krok za krokom sprievodcu a súbor uložte do verejnej zložky (sdílené dokumenty)

Prístup zdieľaných súborov na druhom počítači. Malo by byť súbor s názvom RAinvitation.msrcincident. Dvojitým kliknutím tomto a kliknite na 'áno'. pop príde na prvý počítač a pýtal sa, či chcete, aby táto osoba zobrazenie obrazovky a chat. Kliknutím áno podělil obrazovky

Opäť žiadne problémy s poštou späť, sorry za dlhú vysvetlenie!

J
To pravdepodobne nebude fungovať. Vzdialená pomoc nebude normálne fungovať cez LAN.

Potrebujete zistiť, prečo sa nemôžete prihlásiť s Pripojenie k vzdialenej ploche.

Neviem, čo myslíš o Správca prihlasovacie meno.

Sa pozrieť na tento tutorial a skúste to znova.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 27. januára 2008, 18:06
Člen Skupina

Nechcem know what you're LAN pracujúci na ale funguje v pohode na mojej strane. Predpokladám, že ako pôvodná zámienkou k tomuto problému uvádza, že jediný dôvod, prečo softvér bol použitý doma bol kvôli umiestnenie vysielače, že PC je v práci tak, Admin nebudú prístupné, ak som zle potom môžu pracovať na riešení vzdialenej ploche problém.
Old 28 január 2008, 11:03
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal fireballs169 View Post
Nechcem know what you're LAN pracujúci na ale funguje v pohode na mojej strane. Predpokladám, že ako pôvodná zámienkou k tomuto problému uvádza, že jediný dôvod, prečo softvér bol použitý doma bol kvôli umiestnenie vysielače, že PC je v práci tak, Admin nebudú prístupné, ak som zle potom môžu pracovať na riešení vzdialenej ploche problém.
To môže fungovať, ale nemôžem si to ... prostě nebude pripojiť, ale že môže byť do činenia s mojou sieť, a já jsem ji nikdy vyšetrené.

Admin môže byť problém, aby sa s počítačom pracovať, ale já nerozumím, prečo si nemôže len s jeho normálne prihlasovacie meno a heslo ...

Sú oba počítače beží XP Professional?

Old 31. mája 2008, 14:25
Člen Skupina

skúste použiť ultra VNC server a prehliadač, miesto na serveri, na ten, ktorý chcete zobraziť a miesto diváka programom na počítači, ktorý chcete použiť hlavne.

Potom stačí vložiť vašej lokálnej IP pre stroj, ktorý chcete vidieť remotaly a zvyšok automaticully sú zoradené

http://www.uvnc.com/download/index.html

jeho jednoduché a veľmi ľahko, ak nájdete u Vášho miestneho prešetrovania, ktoré sme počuli vám pomôže nájsť
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Budovanie vnútornej počítačovej siete pest79456 Siete, Modemy & VoIP 4 22. júla 2009 11:53
Odstraňovanie porúch na počítačovej sieti shocker22 Siete, Modemy & VoIP 3 12. novembra 2008 15:50
Conect môjho notebooku na hlavný počítač pomocou LAN SgtBillcoJD Siete, Modemy & VoIP 6 23. decembra 2007 12:34
Pomoc Starý počítač openSUSE Linux plánovanie sietí 597 Linux & Alternatívne OS 1 4. december 2007 06:26
Problémy na sieti Nové počítačové Zemiak Siete, Modemy & VoIP 3 29. júl 2007 11:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.