![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám vytvoriť bezdrôtovú sieť doma, je hlavným dôvodom pre nahrávanie počasia stroj, ktorý i couldnt zriadenej v mojej kancelárii v dôsledku umiestnenia prenášať krabice. Mám prístup k počítaču, na mojej novej siete, ktoré je spustený program pre záznam počasia na základe oone minútu, aj možné kopírovať uložené súbory na svojom počítači v kancelárii a spustiť program hodnotenia na mojom hlavnom počítači. i cant objaviť to, čo urobiť, je názor, že aktuálne informácie o programe na druhý počítač. Keď spustím program na počítači žiadne informácie, nahoře je zobrazená. , Ale na počítači si je schodisko. čo by som chcel vedieť, je možné aj zobrazenie živého programu z dole nahoře na mojom počítači, je to aj keď prístup k počítaču hore aj dole chcete vidieť v priamom prenose informácií, ako je uvedené dole, je tam softvér, alebo som urobil niečo zlé, aby nemožno získať informácie? počasia vysielač je contected k počítaču si myslel, že RS232 port na počítači. Mám XP beží na oboch systémov a nastavte systém pomocou systému poskytované v rámci mojej siete programu pre systém XP. Myslím, že mám vysvetliť túto correcclty ak ne budem snažiť poskytnúť furhter informácií. ďakujem vopred Eric |
|
| |||
| |||
| Rýchle a relatívne bezbolestný spôsob, ako jednu obrazovku počítača, z iného je vzdialenej ploche. Na počítači, ktorý chcete zobraziť vzdialenej choďte na Štart - Ovládací panel - Systém - pod 'vzdialenej' vyberte záložku "Povoliť pripojenie vzdialených užívateľov k tomuto počítaču" a vziať na vedomie počítačov meno. Na počítači, ktorý chcete zobraziť dáta Live ísť do Štart - Všetky programy - Príslušenstvo - Komunikácia - Pripojenie k vzdialenej ploche. Tu zadajte meno počítača ste si poznačili skôr dole a mal by pripojiť zobrazujúci obrazovku počítača s živé dáta. Akékoľvek problémy s poštou späť. |
|
| |||
| |||
| Musím sa na obrazovku, ale je to požiada, aby som sa prihlásiť ako správca a heslo, netuším, aké je heslo a prevýšenia získať prístup k obrazovke nepovolili, pomoc Omlouvám se, že je bolesť Eric |
|
| |||
| |||
| nie je problém, kámo. Ak máte pripojenie k internetu v sieti môžeme skúsiť miesto vzdialenej pomoci. (Môže byť tiež užitočné, aby si niekto pomôže s touto ak počítače sú ďaleko od seba.) Na dole počítača späť do systému, a to za 'vzdialenej' kartu skontrolovať top jedna: 'Povoli vzdialenej pomoci pozvánok, ktoré majú byť odoslaná z tohto počítača'. (môžete zrušiť začiarknutie prvej sme skontrolovať skôr, ak to nebude použitý) Potom choď do Štart - všetky programy - vzdialenej pomoci a kliknite na tlačidlo 'pozvať niekoho, aby vám pomohol'. Existuje niekoľko spôsobov, ako to dosiahnuť by msn alebo e-mailom. Ak sú pre vás tak ľahké urobiť, ale ak máte v sieti so zdieľaním súborov je moje bolo jednoduchšie urobiť ju pre prenos súborov, dole odkaz "Uložiť pozvanie ako súbor (pokročilé)" Sledujte krok za krokom sprievodcu a súbor uložte do verejnej zložky (sdílené dokumenty) Prístup zdieľaných súborov na druhom počítači. Malo by byť súbor s názvom RAinvitation.msrcincident. Dvojitým kliknutím tomto a kliknite na 'áno'. pop príde na prvý počítač a pýtal sa, či chcete, aby táto osoba zobrazenie obrazovky a chat. Kliknutím áno podělil obrazovky Opäť žiadne problémy s poštou späť, sorry za dlhú vysvetlenie! J |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Potrebujete zistiť, prečo sa nemôžete prihlásiť s Pripojenie k vzdialenej ploche. Neviem, čo myslíš o Správca prihlasovacie meno. Sa pozrieť na tento tutorial a skúste to znova. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
| |||
| |||
| Nechcem know what you're LAN pracujúci na ale funguje v pohode na mojej strane. Predpokladám, že ako pôvodná zámienkou k tomuto problému uvádza, že jediný dôvod, prečo softvér bol použitý doma bol kvôli umiestnenie vysielače, že PC je v práci tak, Admin nebudú prístupné, ak som zle potom môžu pracovať na riešení vzdialenej ploche problém. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Admin môže byť problém, aby sa s počítačom pracovať, ale já nerozumím, prečo si nemôže len s jeho normálne prihlasovacie meno a heslo ... Sú oba počítače beží XP Professional?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| skúste použiť ultra VNC server a prehliadač, miesto na serveri, na ten, ktorý chcete zobraziť a miesto diváka programom na počítači, ktorý chcete použiť hlavne. Potom stačí vložiť vašej lokálnej IP pre stroj, ktorý chcete vidieť remotaly a zvyšok automaticully sú zoradené http://www.uvnc.com/download/index.html jeho jednoduché a veľmi ľahko, ak nájdete u Vášho miestneho prešetrovania, ktoré sme počuli vám pomôže nájsť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Budovanie vnútornej počítačovej siete | pest79456 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 22. júla 2009 11:53 |
| Odstraňovanie porúch na počítačovej sieti | shocker22 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 12. novembra 2008 15:50 |
| Conect môjho notebooku na hlavný počítač pomocou LAN | SgtBillcoJD | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 23. decembra 2007 12:34 |
| Pomoc Starý počítač openSUSE Linux plánovanie sietí | 597 | Linux & Alternatívne OS | 1 | 4. december 2007 06:26 |
| Problémy na sieti Nové počítačové | Zemiak | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 29. júl 2007 11:30 |
| Thread Tools | |
| |