![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам постављање бежичне мреже код куће, главни разлог је за снимање временским машином да сам цоулднт постављање у мом уреду, због локације емитује кутија. Ја сам добио приступ рачунару на моје нове мреже на којем је покренут програм за снимање време на основу ооне минута, ја могу да копирате датотеке снимљене на мој рачунар у канцеларији и покрените евалуација програма на мом главном рачунару. шта ја лицемјерје чинити се појављују видели уживо информације о програму на другом рачунару. кад покренете програм на спрату рачунара подаци се не приказује. али на рачунар доле степеницама је. оно што бих желео да зна је могу видети уживо програм из доле степеницама на моје рачунар, то је када сам приступио рачунару степеницама доле желим видети уживо инфорамтион као што је приказано доле, да ли је софтвер или сам учинио нешто погрешно не могу добити информације? време је одашиљача цонтецтед на рачунар мислио он РС232 порт на рачунару. Ја сам трчање КСП на оба система и подесити систем се користи систем који унутар моје мреже програм на КСП систему. Мислим да сам објаснио овај цорреццлты ако не ја ћу покушати да да фурхтер информације. хвала вам унапред Ериц |
|
| |||
| |||
| Брз и безболан начин да се поштено видети један екран рачунара из другог је Ремоте Десктоп. На рачунару на које желите ићи на преглед даљински Старт - Цонтрол панел - сыстем - под 'ремоте' картици изаберите "Омогући корисницима повезивање далеко за данашји рачунар" и узети белешке о рачунарима именом. На рачунару на које желите видети уживо података идите на Старт - Сви програми - Додатна опрема - Комуникација - Ремоте Десктоп Цоннецтион. Овде унесите назив рачунара ли доле наведено раније и то би требало повезати са приказом на екрану вам се рачунар са живим података. Било какве проблеме пост назад. |
|
| |||
| |||
| добио на екрану али то се од мене тражи да се пријавите као администратор и лозинку, нема појма што је и лозинку лицемјерје добити приступ на екрану не дозвољава, помоћ извињавамо се бол Ериц |
|
| |||
| |||
| није проблем другарица. Ако имате интернет везу на вашој мрежи можемо покушати помоћи удаљеним уместо. (То мај такође бити корисно да има неко вам помоћи ако се с овим рачунарима су удаљени.) На доле рачунар вратити у систем и под 'ремоте' картицу проверите врх једно: 'Аллоу ремоте помоћ позивница бити послата са овог рачунара. (можете да искључите прва ми чек ако раније није идући да буде користи) Затим идите на Старт - све програме - даљинска помоћ и кликните 'позовете некога да вам помогну. Постоји неколико начина да то учините путем мсн или емаил. Ако ти је лако за вас онда да, али ако имате мрежу са дељење датотека је моја бити лакше то учинити уз пренос датотека, доњи линк ", како сте позивницу датотеку (адванцед)" Следите корак по корак водич и сачувати датотеку у јавну фасциклу (схаред документи) Приступите заједничку датотеку на другом рачунару. То би требао бити филе РАинвитатион.мсрцинцидент. Двапут кликните на ово и кликните 'Ыес'. попуп ће појавити на првом рачунару молба уколико оскудица то пустити ову особу поглед вашег екрана и цхат. кликом ыес ТРЕБА дељење екрана Опет икаквих проблема пост леђа, извињавамо се за дуго објашњење! Ј |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Морате сазнати зашто се не можете пријавити са Ремоте Десктоп Цоннецтион. Не знам шта ти мислиш о Администратор пријаву именом. Имати погледати овај туториал и покушајте поново. хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/у...мотеинтро.мспкс
|
| |||
| |||
| Не знам шта ЛАН на чему радите, али то ради само на фино мина. Претпостављам као изворни изговор за проблем изјавила је једини разлог софтвер се користи код куће, јер је од предајник локација које рачунар у питању је један рад па Администрацијски неће бити доступне ако сам криво онда може радити на решење за Ремоте Десктоп проблем. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тхе Админ мај бити проблем за направити са радом рачунар, али ја не разумем зашто он не може само пријаве са својим корисничким именом и лозинком нормалан ... Да ли су обе рачунар трчање КСП Профессионал?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| пробати помоћу ултра ВНЦ сервер и гледалаца, место сервера на једном желите прегледати и место гледалаца програма на рачунар желите користити углавном. онда само убаците ваш локални ИП машине за које желите да видите ремоталы и остала аутоматицуллы је сортирано хттп://ууу.увнц.цом/доунлоад/индекс.хтмл својим једноставним и врло лако могу пронаћи ако у вашем локалном ип који цујем могу помоћи да нађете |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Изградња Насловна Рачунарске мреже | пест79456 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 22. јула 2009 11:53 |
| Невоље снимања рачунар на мрежи | схоцкер22 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 12 новембар 2008 15:50 |
| Цонецт мој лаптоп на главни рачунара коришћењем ЛАН | СгтБиллцоЈД | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 23 децембар 2007 12:34 |
| Помоћ Олд Цомпутер опенСУСЕ Линукс Нетуорк Планнинг | 597 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 4 децембар 2007 06:26 |
| Мрежа Проблеми на новом рачунару | Кромпир | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 29. јула 2007 11:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |