![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| evde bir kablosuz ağ oluşturduğunuzda, ana nedeni bir hava kayıt makinesi i benim kutusu iletirken bir yerlerde nedeniyle kurmak couldnt içindir. Ben bir oone dakika olarak hava kaydetmek için programın çalışan yeni ağında, benim bilgisayara ofiste kaydedilen dosyaları kopyalayabilirsiniz bilgisayara erişim var ve ana bilgisayarda değerlendirme programı çalıştırın. Ne cant ikinci bilgisayar programı üzerinde canlı bilgi view yapmak görünür. Ben hiçbir bilgi görüntülenir ve yukarıda bilgisayarda programı çalıştırmak. ama merdivenlerden aşağı o bilgisayarda. Biliyorum ne istiyorum ben alt kattan üst kata benim bilgisayarda canlı program görebilir, bu istiyorsanız aşağıda gösterildiği gibi canlı inforamtion görmek için ne zaman erişebilirsiniz aşağı yukarı bilgisayar i var yazılım ya da bir şeyler yanlış yapılıyor bilgi elde edilemez? hava vericisi bilgisayara bilgisayarda da rs232 portu contected olduğunu düşündüm. Her ikisini de sistemleri ve ağ programı içinde XP sistem üzerinde verilen sistemi kullanarak sistem üzerinde XP kullanıyorum. Eğer furhter bilgi vermeye çalışacağız değil bu correcclty açıklama var. şimdiden teşekkürler Eric |
|
| |||
| |||
| Hızlı ve başka bir uzak masaüstü olduğu bir bilgisayar ekranı görmek için oldukça acısız şekilde. Uzaktan görmek istediğiniz bilgisayarda Başlat'ı gidin - Denetim masası - sistemi - 'Uzak sekmesi altındaki seçin "Kullanıcılarınıza uzaktan bu bilgisayara bağlanmak için" ve bilgisayar adını bir kenara not alın. Size canlı verileri görmek istediğiniz bilgisayarda Başlat'ı gidin - Tüm programlar - Donatılar - İletişim - Uzak Masaüstü Bağlantısı. Aşağı önceki belirtti ve bunu canlı veriler ile bilgisayarın ekran gösteren bağlamak gerekir bilgisayarın adına İşte türü. Herhangi bir sorun geri gönderin. |
|
| |||
| |||
| ekran var ama giriş yapmamı isteyen olarak yöneticisi ve bir parola, hiçbir fikriniz ne şifre ve cant ekran izin vermiyor, yardım için erişim üzgün bir ağrı olarak Eric |
|
| |||
| |||
| bir sorun dostum. Eğer yerine uzaktan yardım deneyebilirsiniz ağınızda bir internet bağlantısı var. (Ayrıca yararlı olabilir bir başkası bu konuda size yardımcı olması için bir bilgisayar kadar fark vardır.) Ve aşağıda bilgisayar sistemi geri gidin ve 'uzak sekmesi altındaki üst bir onay Açık:' gönderilmiş gibi uzaktan yardım davetleri izin ver bu bilgisayarda. (size işaretini kaldırın olabilir birincisi eğer kullanılan olacak değil daha önce kontrol) Daha sonra Başlat - Tüm programlar - uzaktan yardım 'seçeneğini tıklayın davet sen yardım gidin. İşte MSN veya e-posta ile bunu yapmanın birçok yolu vardır. Eğer bunlar için daha sonra yapmak kolay ama eğer benim bir () "ileri dosyası olarak kaydetmek daveti yapmak daha kolay dosya transferi, alt bağlantı," tarafından dosya paylaşımı ile bir ağ var Adım kılavuz ile adım takip edin ve bir klasördeki dosyayı kaydedin () belgelerini paylaşılan Ikinci bilgisayarda Erişim paylaşılan dosya. Bu bir dosya RAinvitation.msrcincident adı olmalıdır. Çift tıklayın ve bu 'Evet'i tıklayın. popup ilk bilgisayar Bu kişi görünüm ekran ve sohbet izin istiyorum talep üzerine gelecek. evet ekran paylaşmalıyım tıklayarak Yine herhangi bir sorun Geri uzun açıklama için üzgünüm sonrası! J |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bunu öğrenmek için neden Uzak Masaüstü Bağlantısı ile giriş yapmanız gerekiyor. Seni Administrator oturum açma adı ne anlama geliyor bilmiyorum. Bu eğitimle ve tekrar deneyin bakabilirsiniz. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
| |||
| |||
| Ne LAN üzerinde çalışıyoruz bilmiyorum ama sadece benim sorunsuz çalışıyor. Bu sorun orijinal bahane olarak kabul verici konumu nedeniyle, söz konusu bilgisayar erişilebilir olmayacak bir iş bir Yönetici so olduğunu yazılımı evde kullanılan olduğu tek sebebi belirtildiği Eğer yanlış sonra yaşıyorum biz Uzak masaüstü soruna bir çözüm üzerinde çalışabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yönetici sorun iş bilgisayar ile ilgili olabilir ama onun normal bir kullanıcı adı ve şifre ile neden olabilir sadece oturum açma don't understand ... Her iki bilgisayarda XP Professional çalışan var mı?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ultra VNC sunucusu ve görüntüleyici kullanarak, bir görüntülemek ve başta kullanmak istediğiniz bilgisayarda görüntüleyici programı yer istediğinize bağlı sunucu yerine deneyin. ve sadece makine için bu remotaly ve automaticully sıralanış geri kalanını görmek istiyorsanız yerel IP eklemek http://www.uvnc.com/download/index.html olan ve çok eğer U olan sizin bulmanıza yardımcı yaparak yerel ip bulmak kolay kolay |
![]() |
|
| Bookmarks |