менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 04:27
Нові члени групи

Default Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером

Я налаштувати бездротову мережу в себе вдома, основна причина для машини, погода запис, що я Couldnt створена в мій офіс у зв'язку з місцем передачі коробки.
я отримав доступ до комп'ютера, на моєї нової мережі, на якому запущена програма для запису погоди на oone основу хвилин, я можу копіювати записані файли на комп'ютер в офісі, і запустити програму за оцінкою мого основного комп'ютера. що я нахиляє видається, досить тільки переглядати живу інформацію про програму на іншому комп'ютері.
При запуску програми на комп'ютері нагорі не відображається інформація. але на комп'ютері вниз вона.
Хотілося б знати, це я можу побачити живу програму знизу наверх на моєму комп'ютері, це коли я отримати доступ до комп'ютера по сходах наверх Я хочу, щоб видавати в живих, як показано внизу, є програмне забезпечення чи я зробив щось неправильне не буде отримувати інформацію?
погода передавача contected до комп'ютера думав, RS232 порт на комп'ютері.
Я Running XP на обох системах, і налаштувати систему з використанням наданих системи в рамках своєї мережі програми за системою XP.
Мені здається, я пояснив це correcclty, якщо я не буду намагатися забезпечити furhter інформації.

Спасибо заранее
Ерік
Old 27 січня 2008, 09:54
Член групи

Швидкий і нескладний спосіб побачити одному екрані комп'ютера від іншого віддаленого робочого столу.

На комп'ютері ви хочете переглянути віддаленого перейдіть в меню Пуск - Панель управління - система - в розділі "віддалений вкладці" виберіть пункт "Дозволити віддалений доступ до цього комп'ютера" та взяти до уваги ім'я комп'ютера.

На комп'ютері ви хочете побачити живу дані перейдіть в меню Пуск - Всі програми - Аксесуари - Зв'язок - Remote Desktop Connection.

Тут введіть ім'я комп'ютера, ви записали раніше, і вона повинна з'єднати показуючи на екрані комп'ютера, на реальних даних.

Будь-які проблеми пост назад.
Old 27 січня 2008, 11:39
Нові члени групи

отримали на екран, але він попросив мене ввійти в систему з правами адміністратора та пароль, не знаю, що пароль і косяк отримати доступ до екрану, не дозволяючи, допомогти
На жаль, щоб бути більш
Ерік
Old 27 січня 2008, 14:23
Член групи

Не проблема Mate.

Якщо у вас є підключення до Інтернету, у мережі ми можемо спробувати замість віддаленої допомоги. (Це може бути також корисно мати хтось інший вам у цьому допомогти, якщо комп'ютери знаходяться далеко один від одного.)

На першому поверсі комп'ютер повернутися до системи і в розділі "віддалений вкладці" перевірити верхню: "Дозволити віддалений запрошень допомоги, яка буде відправлено з цього комп'ютера. (ви можете зняти перший ми перевіряли раніше, якщо вона не буде використовуватися)

Потім перейдіть в меню Пуск - Всі програми - Remote Assistance та натисніть кнопку "Запросити кого-небудь допомогти Вам. Є декілька способів зробити це, MSN або електронною поштою. Якщо це легке для вас те, що робити, але якщо у вас є мережа з обміну файлами це моє буде легше це зробити, передача файлів, нижню посилання "Зберегти запрошення в файл (Advanced)"

Дотримуйтесь поетапний огляд і збережіть файл у папці ( "Загальні документи")

Доступ до спільних файлів на іншому комп'ютері. Це має бути файл з ім'ям RAinvitation.msrcincident. Двічі клацніть цю та натисніть кнопку "так". Popup прийде на перший комп'ютер, з проханням, якщо ви хочете, щоб ця людина перегляд екрану і чат. натиснувши кнопку Так повинні ділитися на екрані

Знову які-небудь проблеми Поштові тому, прошу вибачення за довгий пояснення!

J
Old 27 січня 2008, 16:41
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав fireballs169 View Post
Не проблема Mate.

Якщо у вас є підключення до Інтернету, у мережі ми можемо спробувати замість віддаленої допомоги. (Це може бути також корисно мати хтось інший вам у цьому допомогти, якщо комп'ютери знаходяться далеко один від одного.)

На першому поверсі комп'ютер повернутися до системи і в розділі "віддалений вкладці" перевірити верхню: "Дозволити віддалений запрошень допомоги, яка буде відправлено з цього комп'ютера. (ви можете зняти перший ми перевіряли раніше, якщо вона не буде використовуватися)

Потім перейдіть в меню Пуск - Всі програми - Remote Assistance та натисніть кнопку "Запросити кого-небудь допомогти Вам. Є декілька способів зробити це, MSN або електронною поштою. Якщо це легке для вас те, що робити, але якщо у вас є мережа з обміну файлами це моє буде легше це зробити, передача файлів, нижню посилання "Зберегти запрошення в файл (Advanced)"

Дотримуйтесь поетапний огляд і збережіть файл у папці ( "Загальні документи")

Доступ до спільних файлів на іншому комп'ютері. Це має бути файл з ім'ям RAinvitation.msrcincident. Двічі клацніть цю та натисніть кнопку "так". Popup прийде на перший комп'ютер, з проханням, якщо ви хочете, щоб ця людина перегляд екрану і чат. натиснувши кнопку Так повинні ділитися на екрані

Знову які-небудь проблеми Поштові тому, прошу вибачення за довгий пояснення!

J
Це, ймовірно, не буде працювати. Віддалений помічник не будуть, як правило роботу через мережу.

Вам потрібно з'ясувати, чому ви не можете увійти до системи з віддаленого робочого столу.

Я не знаю, про що ви говорите про ім'я входу адміністратора.

Подивіться на цього уроку і спробуйте знову.

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 січня 2008, 18:06
Член групи

Я не знаю, що локальна мережа над яким ви працюєте, але вона чудово працює на моїй. Я припускаю, що й оригінальний привід до проблеми заявив, єдина причина, програмного забезпечення, що використовуються на дому було через розташування передавача, що комп'ютер мова йде робота одного такого адміністратора, не будуть доступні, якщо я помиляюся то ми може працювати на вирішення проблема віддаленого робочого столу.
Old 28 січня 2008, 11:03
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав fireballs169 View Post
Я не знаю, що локальна мережа над яким ви працюєте, але вона чудово працює на моїй. Я припускаю, що й оригінальний привід до проблеми заявив, єдина причина, програмного забезпечення, що використовуються на дому було через розташування передавача, що комп'ютер мова йде робота одного такого адміністратора, не будуть доступні, якщо я помиляюся то ми може працювати на вирішення проблема віддаленого робочого столу.
Вона може працювати, але я не можу змусити його ... просто не будуть підключатися але це може бути пов'язано з моєю локальної мережі, і я ніколи не досліджували його.

Адміністратор проблема може бути пов'язана з роботою комп'ютера, але я не розумію, чому він не може просто входу в систему з його звичайне ім'я користувача і пароль ...

Лі обидва комп'ютери під управлінням XP Professional?

Old 31 травня 2008, 14:25
Член групи

Спробуйте використовувати Ultra VNC Server і Viewer, помістити сервер на той, який ви хочете переглянути та розмістити програма перегляду на комп'ютері, ви хочете використовувати в основному.

Потім просто вставити ваш локальний IP для машини, яку ви хочете бачити remotaly і решті automaticully сортується

http://www.uvnc.com/download/index.html

Його простий і дуже легко, якщо і можна знайти ваш локальний IP, який ми чуємо можуть допомогти вам знайти
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.