![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я налаштувати бездротову мережу в себе вдома, основна причина для машини, погода запис, що я Couldnt створена в мій офіс у зв'язку з місцем передачі коробки. я отримав доступ до комп'ютера, на моєї нової мережі, на якому запущена програма для запису погоди на oone основу хвилин, я можу копіювати записані файли на комп'ютер в офісі, і запустити програму за оцінкою мого основного комп'ютера. що я нахиляє видається, досить тільки переглядати живу інформацію про програму на іншому комп'ютері. При запуску програми на комп'ютері нагорі не відображається інформація. але на комп'ютері вниз вона. Хотілося б знати, це я можу побачити живу програму знизу наверх на моєму комп'ютері, це коли я отримати доступ до комп'ютера по сходах наверх Я хочу, щоб видавати в живих, як показано внизу, є програмне забезпечення чи я зробив щось неправильне не буде отримувати інформацію? погода передавача contected до комп'ютера думав, RS232 порт на комп'ютері. Я Running XP на обох системах, і налаштувати систему з використанням наданих системи в рамках своєї мережі програми за системою XP. Мені здається, я пояснив це correcclty, якщо я не буду намагатися забезпечити furhter інформації. Спасибо заранее Ерік |
|
| |||
| |||
| Швидкий і нескладний спосіб побачити одному екрані комп'ютера від іншого віддаленого робочого столу. На комп'ютері ви хочете переглянути віддаленого перейдіть в меню Пуск - Панель управління - система - в розділі "віддалений вкладці" виберіть пункт "Дозволити віддалений доступ до цього комп'ютера" та взяти до уваги ім'я комп'ютера. На комп'ютері ви хочете побачити живу дані перейдіть в меню Пуск - Всі програми - Аксесуари - Зв'язок - Remote Desktop Connection. Тут введіть ім'я комп'ютера, ви записали раніше, і вона повинна з'єднати показуючи на екрані комп'ютера, на реальних даних. Будь-які проблеми пост назад. |
|
| |||
| |||
| отримали на екран, але він попросив мене ввійти в систему з правами адміністратора та пароль, не знаю, що пароль і косяк отримати доступ до екрану, не дозволяючи, допомогти На жаль, щоб бути більш Ерік |
|
| |||
| |||
| Не проблема Mate. Якщо у вас є підключення до Інтернету, у мережі ми можемо спробувати замість віддаленої допомоги. (Це може бути також корисно мати хтось інший вам у цьому допомогти, якщо комп'ютери знаходяться далеко один від одного.) На першому поверсі комп'ютер повернутися до системи і в розділі "віддалений вкладці" перевірити верхню: "Дозволити віддалений запрошень допомоги, яка буде відправлено з цього комп'ютера. (ви можете зняти перший ми перевіряли раніше, якщо вона не буде використовуватися) Потім перейдіть в меню Пуск - Всі програми - Remote Assistance та натисніть кнопку "Запросити кого-небудь допомогти Вам. Є декілька способів зробити це, MSN або електронною поштою. Якщо це легке для вас те, що робити, але якщо у вас є мережа з обміну файлами це моє буде легше це зробити, передача файлів, нижню посилання "Зберегти запрошення в файл (Advanced)" Дотримуйтесь поетапний огляд і збережіть файл у папці ( "Загальні документи") Доступ до спільних файлів на іншому комп'ютері. Це має бути файл з ім'ям RAinvitation.msrcincident. Двічі клацніть цю та натисніть кнопку "так". Popup прийде на перший комп'ютер, з проханням, якщо ви хочете, щоб ця людина перегляд екрану і чат. натиснувши кнопку Так повинні ділитися на екрані Знову які-небудь проблеми Поштові тому, прошу вибачення за довгий пояснення! J |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Вам потрібно з'ясувати, чому ви не можете увійти до системи з віддаленого робочого столу. Я не знаю, про що ви говорите про ім'я входу адміністратора. Подивіться на цього уроку і спробуйте знову. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
|
| |||
| |||
| Я не знаю, що локальна мережа над яким ви працюєте, але вона чудово працює на моїй. Я припускаю, що й оригінальний привід до проблеми заявив, єдина причина, програмного забезпечення, що використовуються на дому було через розташування передавача, що комп'ютер мова йде робота одного такого адміністратора, не будуть доступні, якщо я помиляюся то ми може працювати на вирішення проблема віддаленого робочого столу. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Адміністратор проблема може бути пов'язана з роботою комп'ютера, але я не розумію, чому він не може просто входу в систему з його звичайне ім'я користувача і пароль ... Лі обидва комп'ютери під управлінням XP Professional?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Спробуйте використовувати Ultra VNC Server і Viewer, помістити сервер на той, який ви хочете переглянути та розмістити програма перегляду на комп'ютері, ви хочете використовувати в основному. Потім просто вставити ваш локальний IP для машини, яку ви хочете бачити remotaly і решті automaticully сортується http://www.uvnc.com/download/index.html Його простий і дуже легко, якщо і можна знайти ваш локальний IP, який ми чуємо можуть допомогти вам знайти |